eşimin derdi nedir sizce?

xyzxyz

Sadece İmtihan....
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
1.432
631
Arkadaslar esim son günlerde kendini cok kötü hissediyor.hayaattan bıktım diyor cok mutsuzum diyor.bana eskisi gibi davranmıyor.bu ay tüp denemesi yapacaktık,.yaklaşık 3 aydir hep bi engel oldu.gecmişte yaşadığımız kavgaları hatırlayıp duruyor.bende kendimi kötü hissediyorum.tüp denemesi olayını bana bıraktı.elim kolum bağlandı genel olarak çok mutsuzum tek senle alakası yok diyor ne yapmam lazım.

Arkadaslar esim son günlerde kendini cok kötü hissediyor.hayaattan bıktım diyor cok mutsuzum diyor.bana eskisi gibi davranmıyor.bu ay tüp denemesi yapacaktık,.yaklaşık 3 aydir hep bi engel oldu.gecmişte yaşadığımız kavgaları hatırlayıp duruyor.bende kendimi kötü hissediyorum.tüp denemesi olayını bana bıraktı.elim kolum bağlandı genel olarak çok mutsuzum tek senle alakası yok diyor ne yapmam lazım.
eşin belli bir neden yoksa depresyonda gibi...

[QUOdirection

Nedeni yok diyor sıkılıyor psikoloğada gitmiyor.nasıl davranacagım rbbilmiyorum

Maddi durumlarınız mı kötü?

Ailesel ilişkiler?

Sizin aranızda sorunlar?

Bebek tedavisi?

Başka biri?

Bunların hepsi kendi içinde bir sürü alt kümelere ayrılır.

Sen fikir yürütemiyor musun bunlar hakkında?

insanın bazen öyle zamanları oluyor eşinize destek olun onu sevdiğinizi gösterin normal bişi bunalmıştır...

Maddi durumlarınız mı kötü?

Ailesel ilişkiler?

Sizin aranızda sorunlar?

Bebek tedavisi?

Başka biri?

Bunların hepsi kendi içinde bir sürü alt kümelere ayrılır.

Sen fikir yürütemiyor musun bunlar hakkında?
Malesef.kestiremiyorum

psikoloğa gitmeniz gerekiyor ,eşiniz depresyonda.

bazen hayat bizi bukadar yorup bunaltabiliyor..durumunuz varsa haftasonu başbaşa biryerlere gidin telefonlarıda kapatın..sadece eğlenin..geçmişi yada geleceği düşünmeyin.. anın tadını çıkarın..

bebek konusunda sıkılmış olabilir, zorlu bi süreç bi sürü tedaviler ilaçlar, doktorlar

bazen hayat bizi bukadar yorup bunaltabiliyor..durumunuz varsa haftasonu başbaşa biryerlere gidin telefonlarıda kapatın..sadece eğlenin..geçmişi yada geleceği düşünmeyin.. anın tadını çıkarın..
Beni seviyormusun diyorum ona bile bilmiyorum dedi

Benipek in soruları çok yerinde olmş eğer onlarla ilgiliyse o konularda çözüme gitmeye çalşn ama değilse bir gün bile olsa bomboş kendinize vakit ayırın şakalaşıp gülüp herşeyi içtenlikle konuşabilceğnz bir gün olur açık hava yeşillik biryere gidin mesela

bence de öyle her "kötü" hissettiğimiz dönemde psikoloğa gitmemiz gerekmiyor
tüp bebek denemesi yapacağınız ve bebek olma ihtimali olduğu için stres olmuştur belki
eski kavgalarınız aklına geliyordur, acaba uygun ortam sağlayabilecek miyiz diye endişeleniyordur
işinde de çok mutlu değilse
hepsi birleşmiştir
çok sakin bir ortamda dır dır etmeden, nokta atış sorularla yaklaşmayı deneyebilirsiniz
"ne oldu sana" yerine
açık açık sorabilirsiniz "bebek sorumluluğu mu düşündürüyor seni, o yüzden mi kavgalarımızı hatırlıyorsun" vs diye

bu tarz tripleri genelde kadınlar yapar..
bi anlam veremedim..

Brave Ceğlenirken ama ban post: 39754347 .!.:
Ama az çok bu halinin sebebini bilmeniz gerekiyor.
Yada sıkıntıları neyse kabul etmeniz gerekiyor.
Henüz neyi kafaya takıyor onu bile bilemiyorsunuz
Kopukmu iletişiminiz?
Normalde güler eğleniriz ama son zamanlarda rol yapıyorum dedi,

X