• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin dışarı konusu

Evet onlar çok çok eski konular şuan bunun haricinde sorun yok . Sizden fikirlerinizi hem cinsim olarak beklerken siz yargılıyorsunuz . Sanki sizin hayatınız kusursuz ve hep en doğru kararlar veriyorsunuz .
Çok eski konular dediğin en son açtığın konu 31 ağustos 2025. Dalga mı geçiyosun kendine yalanlardan bir dünya mı kurdun?

Biz evliyken ilk aylar çıkmıyordu 6 ay sonra çocuğumuz oldu , çocuktan sonra böyle çıkmaya başladı neyi bırakın Allah aşkına felanlar karşınızda lafı çevirecek bir insan yok neyse o .
Eee peki o zaman ne yapmayı planlıyorsunuz?
Açtığınız konuların nerede ise tamamı eşiniz hakkında insanlar size bütün iyi niyeti ile yardımcı olmaya çalıştı ama siz bu konuda gelmiş biz birbirimizi seviyoruz başka bir problemimiz yok diyosunuz.
Karışmayın o zaman istediği kadar dışarı çıksın ya da ben yapamam bunu diyorsanız boşanacaksınız .
Yani anlamıyorum ne dememizi bekliyorsunuz eşiniz sizi sevmiyor işte seviyor demeyin seven insan eşine sizin eşinizin yaptıklarını yapmaz.

Çok eski konular dediğin en son açtığın konu 31 ağustos 2025. Dalga mı geçiyosun kendine yalanlardan bir dünya mı kurdun?
Üzerinden 4 ay geçmiş , yalan derken ben burda yalan bişey söylesem eski konumun tarihi yazmıyor mu !? Bu kadar basit yalan felan derken aşırı kırıcı ve zedeleyicisiniz .

Birbirinizi nasıl seviyorsunuz ya? Sevgi anlayışınız nasıl sizin yazık değil mi o çocuğa ailede bir tane karakteri oturmuş insan görüpte büyümüyor. Baba seviyorum diyip sokaklarda kendi kendine sürtüyor anne seviyorum diyip şiddeti yok sayıyor, çocuk ortada her şeye seyirci. İnsan kendine acımıyorsa evladına acır basar tekmeyi

Biz evliyken ilk aylar çıkmıyordu 6 ay sonra çocuğumuz oldu , çocuktan sonra böyle çıkmaya başladı neyi bırakın Allah aşkına felanlar karşınızda lafı çevirecek bir insan yok neyse o .
Bazılarının cevabını görmezden geliyorsunuz belli ki. Şimdi eski konularınızı okudum da hiç üzülemedim açıkçası. Ananıza bacınıza küfrettirip yumruklanmayı çok seviyorsunuz sanırım. Hiç bir şey olmamış gibi de eşim beni seviyor göğüs estetiği şurda yaptıran var mı nasıl diye yorumlar yapmışsınız. Çocuğa yazık olmuş ne diyeyim..

Kırıcı olan biz miyiz gerçekten? Hikaye yazmayı bırakın

Birbirinizi nasıl seviyorsunuz ya? Sevgi anlayışınız nasıl sizin yazık değil mi o çocuğa ailede bir tane karakteri oturmuş insan görüpte büyümüyor. Baba seviyorum diyip sokaklarda kendi kendine sürtüyor anne seviyorum diyip şiddeti yok sayıyor, çocuk ortada her şeye seyirci. İnsan kendine acımıyorsa evladına acır basar tekmeyi

Son cümleniz doğru ama cesaret edemiyorum işte bunu nasıl kaldırırız kızımla bilmiyorum daha önce hiç ayrılık yaşamadım

Üzerinden 4 ay geçmiş , yalan derken ben burda yalan bişey söylesem eski konumun tarihi yazmıyor mu !? Bu kadar basit yalan felan derken aşırı kırıcı ve zedeleyicisiniz .

4 ay eski mi cidden yorumlari okuyunca şok oldum. Yumruklanip küfür yemeye bu kadar mi alisir bir insan ya. Ne var abi bu kocada bu kadar kiymetli ayrilamiyorsunuz. Burda insanlar 2 laf edince kirici oluyor evir cevir sopa yiyorsunuz hala ayni evde yeterince duramadim diye dert konusunu aciyorsunuz. Bu adamin yuzunu bile gormek istememen lazim hayret biseysin

Bazılarının cevabını görmezden geliyorsunuz belli ki. Şimdi eski konularınızı okudum da hiç üzülemedim açıkçası. Ananıza bacınıza küfrettirip yumruklanmayı çok seviyorsunuz sanırım. Hiç bir şey olmamış gibi de eşim beni seviyor göğüs estetiği şurda yaptıran var mı nasıl diye yorumlar yapmışsınız. Çocuğa yazık olmuş ne diyeyim..
Konunun göğüs estetiği ile ne alakası var Allah aşkına burda başka bir konu açmam yasak mı ne diyeceğinizi şaşırdınız

şu and abu söylenenden kırılıyorsanız kırıcı ve zedeleyici olanlar üyeler değil. eşiniz yapıyor bunu

Arkadaşlar merhaba 6 yıldır eşimle hergün dışarı çıkma konusunu tartışıyoruz . İşten çıkıp hergün dışarda takılıyor ama her gün 1 saate olsa cumartesi öğlen çıkıyor iş saatine kadar pazar kahvaltıdan sonra 6 ya kadar hep çay bahçesinde parkta yada iş yerlerinde öyle belli bir ortamı yok . Bende hep bu durumdan şikayetçiyim çünkü kızımda var 5 yaşında bişey yapalım desek çıkıyoruz ama sorun bizi ihmal etmesi o dışarda keyif yapsın diye ben hep kızımla oyalanıyorum ve bugün bana seni çok seviyorum ama seni yıpratıyorum kendimi de aynı şekilde seninle sorun yok ama evlilik bana göre değil ben dışarı hayatını seviyorum keşke hiç evlenmeseydik seni bu denli üzmeseydim dedi evlendikten sonra saçları beyazladı onu da suçlamıyorum istediği hayat bu değil ben yüzünden bile anlıyorum ama bende yıllardır elimden geleni yaptım sonu ayrılık olmamalı ikimizde birbirimizi çok seviyoruz fakat bu konuda fikir ayrılığı yaşıyoruz bunun haricinde şuan bir sorun yok kendimi düzeltirim ailem için felan da demiyor seni seviyorum ama içinde bulunduğum hayatı sevmiyorum diyor bunu dedikten sonra bile dışarı çıktı ve kızım bakkala bile gitse peşinden ağlıyor onu nasıl ayrırırm yani eve gelmemesi bile bizim için çok kötü …
O istediği hayatı yaşayacak diye sen niye kendine zehir ediyosun? Çocuğun gayet büyümüş. Al çık gez ona mı ihtiyacın var ki ? Bencil herif

Son cümleniz doğru ama cesaret edemiyorum işte bunu nasıl kaldırırız kızımla bilmiyorum daha önce hiç ayrılık yaşamadım
Ben gerçekten anlamıyorum sizin kızınız var, insan evladını düşünmez mi sadece kız çocuğu için bile def eder böyle adamı. İlgisiz eve uğramayan şiddeti olan adama mı çok düşkün kızınız? Kızınızı neyin içinde büyütüyosunuz farkında mısınız.
Gidip annemin elini ayağını öpesim geliyor sizin gibi kadınları görünce cesareti yokmuş bilmem ne. Yani derdin hala koca, koca eve gelmiyor sorunun bu. Babalığıyla falanda alakan yok senin, adama düşkün olan sensin, kızın babasına bağlı değil sen kocana bağlısın. O yüzden cesaretin yok.

Konunun göğüs estetiği ile ne alakası var Allah aşkına burda başka bir konu açmam yasak mı ne diyeceğinizi şaşırdınız
Kimse size konu açmanız yasak demedi. Benim böyle bir hayatım olsa göğüs burun estetiği araştıracağıma hayatımı hatta kendi hayatımı geçer çocuğumun hayatını kurtarmaya çalışırım. Bu nasıl bir şuursuzluk anlam veremiyorum siz gerçekten yaşadıklarınızı nasıl normalleştiriyorsunuz? Hiç mi sevilmediniz de bunu sevgi zannettiniz? Hadi dışarıda dolaşmayı ilgisizliği anlarım da dövüldüğünüzün farkında mısınız? İstediğiniz kadar kendinizi kandırın sizin maalesef sonunuz 3. Sayfa haberlerine çıkar.

Kardeşim kocanız sizden hiç mi çekinmiyor hiç mi korkusu yok? Sen hastanedeyken okey oynamış? Bir kez eşim öyle bir hataya düştü. 24ten çıktığı gün ben ateşlendim kış uykusuna yatmış resmen kaldıramadım tek başıma acile gittim. Herif öğrendikten sonra korkusuna eve gelemedi . Bu ne rahatlık yani ? Ee niye evlisiniz? Adam bekar hayatı yaşıyor yemeği hazır çamaşırı temiz ? Bu adam size bi bulaşık, bi kirli kıyafet çıkarmaktan başka neye yarıyor ? Fazlalık hayatınızda farkında değilsiniz

Adam seni sevmiyor, suyuna gitmediğinde küfür dayak var.Senin yanında mutlu değil dışarıdaki kadınlar ve çevre ona daha tatlı geliyor.Hayal aleminden uyanman gerekiyor ne iyi bir eş ne iyi bir baba.Boşanmıyor çünkü donunu yıkayacak ,bazı geceler yatağını ısıtacak, yemeğini önüne koyup dışarda kızlara hava atacağı kıyafeti ütüleyecek biri lazım.Boşanırsa hem düzeni bozulacak hem nafaka hem tazminat canı sıkılacak.Sizi sevmiyor anlayın artık , çocuğu bile gözü görmüyor.Yakında birini bulur ,o zaman sizin için daha zor günler başlar.....

Back
X