• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin dışarı merakı......

Benimde bulunduğum şehirde kimsem yok kaç senedir burda yaşıyoruz gerçi yakında eşimin kendi memleketine taşnıyoruz ama burda yaşadığım süre içinde eşim ayda bir filan akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkar ve ben sıkılmıyım diye de bikaç kere arar o akşam napıyosun diye..Allaha bin şükür beni bırakıp kolay kolay dışarı çıkmaz.Bence eşine resti çekmenin zamanı gelmiş ben seni evde beklemek için mi evlendim benle vakit geçirmekten hoşlanmıyorsan boşanalım demelisin..Sert çık canım azcık kendine gelsin eşin böyle evlilik olur mu..Ha baktın aynen devam ediyor at kendine dışarı hergün alışverşe git harca bol bol..Madem sen benle vakit geçirmiyorsun ben de free takılıyorum bundan sonra böyle der resti çekersin..

canım eşimn memleketindeyim ama benim memleketim değil srkdaşlarını çocukluktan beri tanıyor ve kopamıyoraldatılmayla ilgili bi şey şimdiye kadar hiç hissetmedim yinede bilemem tabii...aynı zamanda benim gezip tozmama hiç kaRIŞMAZ o gün akşam çıktım bi şiiiy demedi....

e ne güzel işte sen bol bol çık gez kendine yeni hobiler edin arkadaş çevresi edinmeye çalış kursa filan git varsa gör bakalım kıskanmaya başlasın karışacak mı karışmayacak mı:)

Canım benim çok zor seni anlıyorum
Eşini karşına alıp açık açık konuşmayı denedin mi
Kusura bakma sadece konunu okudum belki bu sorunun cevabını önceden vermişsindir
Konuşmadıysan al karşına konuş sıkılıyorum evde de
Çıkacaksa senle birlikte çıksın
Evli adamın ne işi var anlam veremiyorum kahvede mahvede...
Bi süre çocuk yapma o da yalnız kalır senin gibi

mrb arkaşlar benim sorunum eşimn dışarı merakı eşim 4te işten geliyo iftarı açıyo ve direk arkdaşlarının yanına gece 12 buçukta geliyor ve ben yalnızm bu şehirde kimsem yok çok sıkılıyorum bunalıyorum bugün yine geç geldi benfe surat astım çünkü bıktım artık ne yapacaığmı bilemiyorum sırf bu dışarı merakı yüzünden boşanamyı bile düşünyorum daha2 yıllık evliyiz ve çocuk yok....

kahvehaneyemı gıdıyor.bır ark yazmıs pesıne takıl dıye kahvehaneye gıderken pesıne takılamazsın senı gezmeye goturmesı ıcın ısrar et o zaman belkı senınle gezmek hpsuna gıder....

:23::23:
mrb arkaşlar benim sorunum eşimn dışarı merakı eşim 4te işten geliyo iftarı açıyo ve direk arkdaşlarının yanına gece 12 buçukta geliyor ve ben yalnızm bu şehirde kimsem yok çok sıkılıyorum bunalıyorum bugün yine geç geldi benfe surat astım çünkü bıktım artık ne yapacaığmı bilemiyorum sırf bu dışarı merakı yüzünden boşanamyı bile düşünyorum daha2 yıllık evliyiz ve çocuk yok....

ona iyi bir dille o yokken korktuğunu anlatcakmısın biyerde okumustum benimde vardıda böle bi sorunum.bide evde ıyı vakıt gecirmesini sağlayınki ev cazip gelsin ben bunun yarayabilecegini düsünüyorum uyguluyorum cünkü:23:

Bence size güzel bir tavsiye vermek istedim.. sende onunla beraber çık ama de ki...

alışveriş merkezne bırak beni... alış-verişe başla

konsere git...

başka bir tavsiye ise eşinin arkadaşlarının eşleri yokmu onlarla tanış...onlarla otur yada onlarla dışarı çık :D

Canım açık sözlü olacağım...Belli ki eşin seninle vakit geçirmeyi sevmiyor ve seninle sıkılıyor.Mesela beraber çıktığınızda nereye gidiyorsunuz?Eşin ne yapmak ister?Bunları düşünmek lazım, hoş sohbet biri misin?Ortak konuşabileceğiniz şeyler neler?Birbirinizi gerçekte ne kadar tanıyosunuaz?Bir de ortak bi zevkiniz yok mu?Mesela yüzmeyi seviyorsa siz yüzmeye gitmeyi teklif edin...Ne bileyim basketbol maçı seviyorsa bi süre onunla beraber maç seyretmeye gidin(nezih yerlere tabi).Bir yakınımız şöyle bişi yapmıştı: Eşinmin arkadaşlarını ve eşlerini hafaa bi çağırıp evinde ağırlıyordu, onlarda çağırmaya başladılar, beraber piknik falan yapıyorlardı...Sonra kendi ark. ve eşlerini çağırdı ve komşularıyla haftasonu prog. falan yaptılar.Hem eğlenceli hem de beraber zaman geçirme fırsatı...

yahu bunalcak bişi yok emin ol sende komşulara filan git eşinin akrabalarına git kendine ortam yap taktığın şeye bak yahu evde kalıp birbirinizi yeseniz daha mı iyi

bende 4 yıllık evliyim kızlar daha balayından gelir gelmez dışarılar çıkmaya başladı yanlız kalıyodum çok üzülüyodum sürekli dışarı kavgası yapıyoduk işte bunalıyorum ben kadın gibi evde oturamam diyodu. sonra saat 12 oldumu çaldırırdım gelir bide bana kızardı arkadaşlarımın yanında rezil ediyosun bidaha çaldırma karın çağırıyo herhalde diye gülerlermiş bunada daha neler neler sonra her arkadaşı başka şehirlere gittiler evlendiler buda evde şimdide kumanda kavgası yapıyoruz çık git bi rahat edeyim diyorum arkadaş kalmadı nere gideyim diyor

erkek sürekli evde dursun istemem eşimi de buna zorlamam ama evini tamamen ihmal eden erkeği de doğru bulmuyorum.eşim hafta içi genellikle arkadaşlarıyla takılır okey kağıt oynarlar ama haftasonu ben programımı yaparım deniz piknik yayla neyse beraber zaman geçiririz.yani bunun dengelenmesi gerek bence
eşinle konuşup bu işi bir düzene koyabilirsiniz:31:evlilikde paylaşım çok önemli eşine bunu öğretmelisin

canım eşin geziyorsa sende çık gez komşularınla
o hayatını yaşıyosa sende yaşıcaksın
tabi 12 lere kadar gezme de normal bi vakte kadar alışveriş yap çık dolaş
akşam eve gelince konuşcak konunuz olur

bu okey varya hastalık yapıyo çekirdek gibi başlayınca bırakamıyosun bende sarmıştım biarada..
eşininde tek derdi okeyse şayet, bi akşam eve eşli arkadaş çağır birlikte oynayın bakalım haz alıyomu gerçekten, öle öle dışardan kesersin belki ayağını
aile erkeği olduğunun farkına vardır erkekler malesef çocuk gibi annelerinden öğrenemediklerini karılarından öğrenmek durumundalar.
bikerede karımın gözü dışarda eve nasıl bağlarım diyen bi erkek çıksın ya nerdeee

madem gözü bu kadar dışarda kalmış ne diye evlenmiş ki !!! en azından bekar bekar gezseymiş....senide eve baglamasaymış...madem senle ortak birşey paylaşmayacaktı ayagını baglamasaydı bıraksaydı da sende bekar bekar gezerdin işte :47:

ben de iki yillik evliyim, birak sehri memleket de yabanciyim.. gercek anlamda yabanci.. biz de kaynanamlarla yasadik bi süre.. disari meraki kiii ne merak.... adam yillarca gezmis doymamis, gören de ipini yeni kopardi sanar.. biraz kayinbabam sIkmIs anlasilan, etrafa takilip da kötüye bulasmasin diye.. evlenince de birden sen artik yetiskin oldun diye pat diye birakip, üstüne üstlük sirf oglunu desteklemek adina, erkegin yeri disari kadinin yeri evidir deyince benim herif sabahin 6sinda gelmeye basladi maalesef :50::50::50::50::50: agladim olmadi, kavga ettim olmadi.. bir de suclu duruma düstüm inanir misin.. huzur kaciran gelin oldum.. herkes agiz birligi yapmis gibi, gezsin oglan nolacak simdi biz variz yarin birgün tasininca seni birakip bi yere gitmez korkma felan dediler sevgili kayinvalideler.. öyle olacagina ben de inaiyordum aslinda..

neyse tasindik biz bi süre iyiydi.. sonra bu yine azitmaya basladi.. beni annesigile atip gezmeye cikiyordu bu sefer de.. tabi aileden destek tam gaz :57::57::57::57::57: zaten sucun büyügü onlarda.. bi sabah 4de geldi, bi sabah 5te.. neymis, pasam hafta bir cikiyormus ne olmus sankiymis de mis mis... bigün yine saat 3ü gecti sinirle bekliyorum ben.. eline de bi gül almis.. yalniz gülü ne zaman aldi da nerede beklettiyse gülün hali kalmamis.. her zamanki yilisik suclu ifade yüzünde, girdi gülü uzatti ben yumusucam ya.. bakmadan aldim yere attim, bilmiyorum elime ne gecti üstüne yürümeye basladim.. agzima ne geliyorsa söyledim.. tabii bizim baska mevzular da vardi onlari da vurdum yüzüne.. kavga ki nasil kavga.. sonra maddi olarak sIkIstIrmaya basladim.. bir de basimin belasi uyusuk bi arkadasi vardi bunun, o da yurtdisi edilip de türkiyeye postalaninca, bu yalniz kaldi.. ha gezecek adam cok ama kavganin yarari oldu sanirim :44::44::44::44: önermiyorum tabiki, her erkegin huyu bir degil.. iyi olacak derken daha da kötü olabilir, bi bahane ariyo olabilir.. esini iyice analiz et, sonra ne yapcagina karar ver.. mesela kimisi ailesinden korkar, kimisi ne biliyim amcasini-arkadasini dinler bunlara basvurabilirsin, duruma göre.. insallah kurtulursun bu dertten cünkü cok zor biliyorum... :54:

Back
X