Eşimin dışarı takntısı

Eşim herhün 7 de işten çıkıp 9 a kadar takılıyor üstelik şoför gün içinde hep dışarda , çay bahçesinde oturuyor , kızım 4 yaşında babam bizi niye parka çıkarmıyor diye ağlıyor , komşu arkadaşlarımın babası akşamları erken geliyor benim babam niye geç geliyor diyor , akşam yemeğini asla beraber yiyemiyoruz , söylediğimde ise azar işitiyorum o zaman götürüp onu anneme bırakayım eve gelirken getirim diyor ( dışarı çıkarma anlayışı bu ) cumartesi 2 de çıkıyor akşam 7/8 evde pazar kahvaltıdan sonra çıkıyor , biz beraber gidince de bize ödül lütfediyormuş gibi davranıyor , arabamız yok , biz kendimiz çıkıyoruz bişey demiyor kendi çıkarı olduğu için ama onunla normal aile gibi vakit geçirmek istiyoruz , çocuğumda haliyle babasıyla beraber de çıkalım istiyor , bir avm gidiyoruz çocuklar babaları ile anne babam niye yok diyor , dışarısı için yuvamı dağıtmak istemiyorum ama dolu doluyum bağıra bağıra ağlamak istiyorum 25 yaşındayım eşim 31 bıktım bıktım bıktım 1 gün bile işten çıkıp evine gelmedi
İyi de adam piyasada yok zaten kızınızla yalnızsonız. Bosansanız en azından kafanız rahat eder

Bu benim babam işte. Annemle evlenirken aşkından ölüp bitiyormuş. İki çocukla per perişan etmiş kadını. Sürekli dışarda , içkisi, kumarı ve çapkınlığı da varmış onun. Dışarda paraları yer içer evine , eşine çocuğuna harcamaya gelince para kalmadı dermiş. Rahmetli anneannem ve dedem bakmış bize maddi manevi. Annem çok uğraştı düzelsin diye çünkü o da seviyordu. Rahmetli babaannem , dedem de uğraşmış ama olmadı. Biz kardeşimle küçücükken boşandılar. Bizi de canı isterse arayıp sorardı. Can çıkmadan huy çıkmıyor. Kocan da asla düzelmez. Bunu kabullenmen lazım.

Back
X