Eşimin dışarı takntısı

Eşim herhün 7 de işten çıkıp 9 a kadar takılıyor üstelik şoför gün içinde hep dışarda , çay bahçesinde oturuyor , kızım 4 yaşında babam bizi niye parka çıkarmıyor diye ağlıyor , komşu arkadaşlarımın babası akşamları erken geliyor benim babam niye geç geliyor diyor , akşam yemeğini asla beraber yiyemiyoruz , söylediğimde ise azar işitiyorum o zaman götürüp onu anneme bırakayım eve gelirken getirim diyor ( dışarı çıkarma anlayışı bu ) cumartesi 2 de çıkıyor akşam 7/8 evde pazar kahvaltıdan sonra çıkıyor , biz beraber gidince de bize ödül lütfediyormuş gibi davranıyor , arabamız yok , biz kendimiz çıkıyoruz bişey demiyor kendi çıkarı olduğu için ama onunla normal aile gibi vakit geçirmek istiyoruz , çocuğumda haliyle babasıyla beraber de çıkalım istiyor , bir avm gidiyoruz çocuklar babaları ile anne babam niye yok diyor , dışarısı için yuvamı dağıtmak istemiyorum ama dolu doluyum bağıra bağıra ağlamak istiyorum 25 yaşındayım eşim 31 bıktım bıktım bıktım 1 gün bile işten çıkıp evine gelmedi
Sizi üzücü birşey yazmak istemem ama bence eşiniz ne sizi ne de çocukları önemsemiyor, sevmiyor aile olarak görmüyor. Kendi hayatına devam ediyor, sizde çocuklarınizla onun için köşede var oluyorsunuz. Peki sizin neye ihtiyacınız var onu düşünün. Bu hayatı böyle sürdürmeye devam edecekseniz talepkar olup beklentiye girmememek gerekiyor. Diğer yol zaten siz hem cocugunuzs hem kendinize yetiyorsunuz duygularınıza isteklerinize önem veren biri yok sizinde cocugunuzda. Akşamları eve gelip duran birinden kurtulmak iyi gelebilir. Bir yolu seçmeniz gerekli gibi. Başka türlü takılıp kalmışsınız bir noktada.

Eşim herhün 7 de işten çıkıp 9 a kadar takılıyor üstelik şoför gün içinde hep dışarda , çay bahçesinde oturuyor , kızım 4 yaşında babam bizi niye parka çıkarmıyor diye ağlıyor , komşu arkadaşlarımın babası akşamları erken geliyor benim babam niye geç geliyor diyor , akşam yemeğini asla beraber yiyemiyoruz , söylediğimde ise azar işitiyorum o zaman götürüp onu anneme bırakayım eve gelirken getirim diyor ( dışarı çıkarma anlayışı bu ) cumartesi 2 de çıkıyor akşam 7/8 evde pazar kahvaltıdan sonra çıkıyor , biz beraber gidince de bize ödül lütfediyormuş gibi davranıyor , arabamız yok , biz kendimiz çıkıyoruz bişey demiyor kendi çıkarı olduğu için ama onunla normal aile gibi vakit geçirmek istiyoruz , çocuğumda haliyle babasıyla beraber de çıkalım istiyor , bir avm gidiyoruz çocuklar babaları ile anne babam niye yok diyor , dışarısı için yuvamı dağıtmak istemiyorum ama dolu doluyum bağıra bağıra ağlamak istiyorum 25 yaşındayım eşim 31 bıktım bıktım bıktım 1 gün bile işten çıkıp evine gelmedi
Eşinizden bi halt olmaz. Sizde bunu biliyosunuz, boşanmayacaksanız adamdan manevi beklentiye girmeyin kızınızla yaşayıp gidin işte. Boşanacaksanızda zaten 4 yaşına gelmiş çocuk, çalışın kurun hayatınızı ayrılın sonra. Çocuğunuz aynı evin içinde gözüne baka baka ilgisizlik çekiyor en azından ayrıyız babanın ayrı evi var dersiniz kalbi daha az kırılır çocuğun.
Bizim iş yerindede var kocanız gibi bi tip iki çocuğu var adam iş dışında hep orta burda hatta mesai dışı sohbete iş yerine gelir, kahveden çıkmaz evine bi yatmaya gider gerine gerine bana kimse karışamaz der. Karısını bunca zaman görmedik bile eşli davetlere bile getirmez. Hayatında daha bir kez çoluk çocuğumu alayımda bi pikniğe gidelim denize gidelim dememiş bi adam.

Merhaba arkadaşlar dün idrar enfeksiyonu geçiyordum yoğun bir kanamalı şekilde akşam hastaneye gittik benim betim benzim atmış ağlıyorum acıdan uyutulmak istiyorum o derece , hastanedeyiz ve eşim sürekli 101 oynuyor telefondan benimle doktorun odasına bile girmiyor , 2 kez 5 kez değil hep kaybediyor ve çip satın alıyor 3 saat hastanede kaldık ve eve dönerken takside bile oynuyor , yani morga mı girmem lazım telefonu elinden bırakması için ,
en son doktor ilaçlarımı reçete ederken kapısı açıktı oyun oynamaktan içeri giremiyor o sıra doktor bana 2.kez idrar kürü istiyor ve ben doktora yaptırmasam olur mu diye soruyorum , kapıdan çıktım ve eşime dedim ki doktor tekrar idrar kürü istedi bana diyor ki sen çok üsteliyorsun doktora o yüzden 2.kez verdi halbuki ben yaptırmasam olur mu diye sordum doktor idrar kürü istediği için sinirleniyor yükseliyor bana o kadar aklı telefonda ki doktorla ne konuştuğumuzu kafasından uyduruyor , sonra ben ona bu cümleyi kurdum bana dedi ki sanane oyun oynamam sana niye batıyor , hastaneye getiriyorum seni yine yaranamıyorum ( ki öyle nazlı biri değilim 2 yılda bir böyle çok kötü bir durum olursa hastaneye gidiyorum ) Allahtan ki çalışıyorum seninle tüm gün aynı evde kalmıyorum felan dedi böyle beni manipüle ediyor birde kanım donuyor , yaptıklarını söyleyince suçlu ben oluyorum söylediğim için ..
Bu konu da size ait bu adamdan kocada babada olmaz boşanın ayaklarinizin üstünde durun adam evlendiginin farkında bile değil

Hatırlıyorum erkek kardeşimde böyleydi. Hayatta eve adımını atmaz hep dışarda idi bu bazı erkeklerin karektersitk özelliği. Kardeşim bekardı annem ona diyordu. Ona eğer böyle bir insan olacaksan seni evlendiremem karının hayatını bitireceksin yok eğer iş çıkışları evine geleceksen sonra seni evlendireceğim diyordu. Sizn kocanızda erkek kardeşim gibi bire bir. Ama kardeşim düzeldi. Senin eşinin yaptığı olacak şey değil hafta 2 bilemedim 3 herneyse sürekli böyle olması kabul edilebilir değil. Sen boşanmaya çalışsan muhtemelen sana sunu dicekler senin çalışıyor işinde gücünde evine ekmek getiryor sana bakıyor çocuğunuz var daha ne istiyorsun deyip çoğu kişi belki ailen seni haksız bile görebilir. Ama senin durumda olmak her insanın kaldıracağı şet değil kaldırsan bile kafayı yersin psikolojin biter. Kabul etmemen lazım bu kazık sivri kazık ya düzelteceksin ya da sürekli sana batacak

benim babannem aksam ezanından sonra kapıyı kitler, bu saate kadar kime ırgatlık yaptıysanız o yedirsin sizi diyip eve almazdı. defalarca hem dedemi hem de çocukalarını dısarıda bıraktı.. simdi babam işi bittiği gibi evdedir.. bir işi falan çıktıysa da arar haber verir. bir saate evdeyim dediyse bir dk gecmez söylediği saati. sadece bir öneri 😂

Ortada ne bir aile var ne bir yuva siz hala yikmak istemiyorum demeye devam edin. Adam duzenini kurmus yedigi onunde yemedigi arkasinda . Tek yapacagi sey olan spermini de vermis ohhh dunya ona guzel valla. Keske bosasaniz da gorse kac bucak oldugunu ama hayatta yapmazsiniz belli.

Gerçekten anlayamıyorum. Neden hala sürdürüyorsunuz bu evliliği? Seviyorum derseniz de en mühimi çocuğunuza babalık yapmıyor. O çocuğu tek mi yaptınız? Zorla mı evlendi sizinle? Hayır. Ne diye eziyet ediyorsun kendine?

Halimize üzuldum.Ama değişmeyecek belli.Cok siddetli kavga çıkartıp annenizin evine gitmeniz lazim. O zaman düzelir.Ama o duzelmede ne kadar sürer bilmem çünkü adamın karakteri bu Allah yardim etsin

Açtığınız diğer başlıklardan farkı yok?

Daha kaç kez aynı konuyu açacaksınız? Hepsi aynı.

Size ne söylenmesini umdunuz da söylenmedi burada?

Haftaya yeni bi başlık daha açın: eşleri sürekli dışarıda olan var mı bla bla bla. O.sur o.sur ipe diz. Bi sonuca ulaşamayacak olduktan sonra..

Kocanız ne sizi ne de çocuğunuzu sevmiyor. Evi otel gibi kullanıyor. Ortada yuva yok. Daha fazla yara almadan noktayı koyun bu adam düzelmez.

Açtığınız diğer başlıklardan farkı yok?

Daha kaç kez aynı konuyu açacaksınız? Hepsi aynı.

Size ne söylenmesini umdunuz da söylenmedi burada?

Haftaya yeni bi başlık daha açın: eşleri sürekli dışarıda olan var mı bla bla bla. O.sur o.sur ipe diz. Bi sonuca ulaşamayacak olduktan sonra..
Sadece yazıp rahatlamak istiyor

Ya da birinin sihirli değneği vardır dokundurur belki adam dışarı çıkmaz diye düşünüyor🤷‍♀️

Yazmıştım kaçırmışsınız , çay bahçesinde oturup o gün hangi maç varsa izliyor basket / voleybol fark etmiyor, maç yoksa 101 oynuyor tek takılmayı seviyor
Tek takılmayı değil sizden uzak olmayı seviyor. Size tahammülü yok adamın bunu görmek bu kadar mı zor?

Bosanin hic degilse babasi gorus gunlerinde ilgilenmek zorunda kalir cocuguyla. Sizde hayatiniza bakarsiniz yok artik diyerek rahatlarsiniz varligiyla huzursuz olmaktansa
Bazı babalar o günlerde bile görüşmüyor çocukları ile maalesef. Bu adamda da o potansiyel var bence.

Bazı babalar o günlerde bile görüşmüyor çocukları ile maalesef. Bu adamda da o potansiyel var bence.
Simdide ilgilenmiyor zaten yine bi ihtimal gorusur gorusmezse de simdikinden farki olmaz. Hic degilse daha ozgur olurlar artik yok hayatimizda diyebilirler

Yazmıştım kaçırmışsınız , çay bahçesinde oturup o gün hangi maç varsa izliyor basket / voleybol fark etmiyor, maç yoksa 101 oynuyor tek takılmayı seviyor
çocuğum ağlıyor diyorsunuz peki çocuk babasına söylüyor mu hiç bu duygularını
o zaman ne diyor babası?

sizde üzülüyorsunuz ve çocuğa belli ediyorsunuz muhtemelen ondan daha da artar çocuktaki üzüntü
dikkat edin derim

Back
X