• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin dışarı takntısı

Elifdiyebiri123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2024
61
-24
1
Eşim herhün 7 de işten çıkıp 9 a kadar takılıyor üstelik şoför gün içinde hep dışarda , çay bahçesinde oturuyor , kızım 4 yaşında babam bizi niye parka çıkarmıyor diye ağlıyor , komşu arkadaşlarımın babası akşamları erken geliyor benim babam niye geç geliyor diyor , akşam yemeğini asla beraber yiyemiyoruz , söylediğimde ise azar işitiyorum o zaman götürüp onu anneme bırakayım eve gelirken getirim diyor ( dışarı çıkarma anlayışı bu ) cumartesi 2 de çıkıyor akşam 7/8 evde pazar kahvaltıdan sonra çıkıyor , biz beraber gidince de bize ödül lütfediyormuş gibi davranıyor , arabamız yok , biz kendimiz çıkıyoruz bişey demiyor kendi çıkarı olduğu için ama onunla normal aile gibi vakit geçirmek istiyoruz , çocuğumda haliyle babasıyla beraber de çıkalım istiyor , bir avm gidiyoruz çocuklar babaları ile anne babam niye yok diyor , dışarısı için yuvamı dağıtmak istemiyorum ama dolu doluyum bağıra bağıra ağlamak istiyorum 25 yaşındayım eşim 31 bıktım bıktım bıktım 1 gün bile işten çıkıp evine gelmedi

Son düzenleme:
1 senedir aynı konuları açıyorsunuz. Şikayetleriniz de çok normal şikayetler. Siz hastalansanız bakmayan, kızı ateşlense geçer diyen, sizinle bir haftasonu bir saat geçirmek istemeyen bir adam. Beş senedir böyle diyorsunuz. Bu adam düzelir mi sizce?
Düzelmez.
İki seçenek var. Ya eve para getiren bir adam olarak görüp duygusal beklentiye girmeyeceksiniz. Kızınız ve siz yaşayacaksınız. Yada boşanıp güzel bir hayat kuracaksınız. Güzellik uzmanıymışsınız, tek başına bir hayat kuracağınız mesleğiniz de var. Çocuğunuz artık okul yaşına geliyor. Bir hayat kurma şansınız var.
Eğer ayrılık istemiyorsanız da beklentileri kesin artık. Bu adam değişmez.
Böyle bir hayat yaşatır ancak.

1 senedir aynı konuları açıyorsunuz. Şikayetleriniz de çok normal şikayetler. Siz hastalansanız bakmayan, kızı ateşlense geçer diyen, sizinle bir haftasonu bir saat geçirmek istemeyen bir adam. Beş senedir böyle diyorsunuz. Bu adam düzelir mi sizce?
Düzelmez.
İki seçenek var. Ya eve para getiren bir adam olarak görüp duygusal beklentiye girmeyeceksiniz. Kızınız ve siz yaşayacaksınız. Yada boşanıp güzel bir hayat kuracaksınız. Güzellik uzmanıymışsınız, tek başına bir hayat kuracağınız mesleğiniz de var. Çocuğunuz artık okul yaşına geliyor. Bir hayat kurma şansınız var.
Eğer ayrılık istemiyorsanız da beklentileri kesin artık. Bu adam değişmez.
Böyle bir hayat yaşatır ancak.
Asla konu açmak istemiyorum ama böyle içini döküyorum nasıl içim dolu çaresizim bir bilseniz

Asla konu açmak istemiyorum ama böyle içini döküyorum nasıl içim dolu çaresizim bir bilseniz
Konu açmanıza demiyorum ben anlamadınız beni.
Bin tane daha da konu açsanız bu adam düzelmez. Normal değil. Evlilik de bu değil.
Eğer boşanmak istemiyorsanız, boşanamazsanız (ki şu ekonomide anlıyorum ben ayrılamayan kadınları) da bu adam düzelmez.
Yani sizin hayatınız böyle kalacak.
Üzülmeniz şikayet etmeniz de değiştirmeyecek.
Boşanamıyorsanız bunu kabul edip beklentilerinizi sıfırlayın.
Siz kızınızla gezin tozun, kızınızla vakit geçirin.
Beklentiniz olmasın.
Dediğim gibi bu adam on yıl geçse de bin konu açsanız da düzelmez

Disarisi icin yuvami yikmak istemiyorum diyorsunuz da bu adam surekli surekli disarda ne halt yiyor?
Kumar mi oynuyor
Arkadaslariyla mi takiliyor
Kari kiz mi kesiyor gozuyle
Icki mi iciyor
Naptigini biliyor musunuz?
Yazmıştım kaçırmışsınız , çay bahçesinde oturup o gün hangi maç varsa izliyor basket / voleybol fark etmiyor, maç yoksa 101 oynuyor tek takılmayı seviyor

Kocanızın değişmesi gibi bir çare yok, bu adamı seçen , evlenen, baba yapan sizsiniz. Bu seçimleri siz yaptınız. Şimdi önünüzde bu durumu kabullenmek ya da boşanma seçeneği var.
İçinizi dökünce ne oluyor ki, aynı tas , aynı hamam. Siz aynı olduğunuz sürece hayatınız neden değişsin ki?

Lütfen bir çocuk daha yapmayın,korunun.
Adamın yola geleceği yok,ya çekeceksiniz,ya da boşayıp gideceksiniz başka çaresi yok

Eşim herhün 7 de işten çıkıp 9 a kadar takılıyor üstelik şoför gün içinde hep dışarda , çay bahçesinde oturuyor , kızım 4 yaşında babam bizi niye parka çıkarmıyor diye ağlıyor , komşu arkadaşlarımın babası akşamları erken geliyor benim babam niye geç geliyor diyor , akşam yemeğini asla beraber yiyemiyoruz , söylediğimde ise azar işitiyorum o zaman götürüp onu anneme bırakayım eve gelirken getirim diyor ( dışarı çıkarma anlayışı bu ) cumartesi 2 de çıkıyor akşam 7/8 evde pazar kahvaltıdan sonra çıkıyor , biz beraber gidince de bize ödül lütfediyormuş gibi davranıyor , arabamız yok , biz kendimiz çıkıyoruz bişey demiyor kendi çıkarı olduğu için ama onunla normal aile gibi vakit geçirmek istiyoruz , çocuğumda haliyle babasıyla beraber de çıkalım istiyor , bir avm gidiyoruz çocuklar babaları ile anne babam niye yok diyor , dışarısı için yuvamı dağıtmak istemiyorum ama dolu doluyum bağıra bağıra ağlamak istiyorum 25 yaşındayım eşim 31 bıktım bıktım bıktım 1 gün bile işten çıkıp evine gelmedi
Ablacığım sürekli aynı konuları açıp duruyorsun da ne yapalım yani boşanmayacağım diyorsun o zaman yapabilecek bir şey yok bu adam böyle. Boşanmıyorsan kabul et, adamın sadece eve para getiren biri olduğunu, seninle de kendi cinsel ihtiyaçları ve çamaşır yemek işleri görülsün diye evli olduğunu anla.
Çok istersen gel aynı konuları açıp dur ama değişen bir şey olmayacak kabul et bunu

Böylelerine de ne denir bilmiyorum, azıp kuduruyorlar, eski konular da ortada, değişeceği de yok, duzelecegi de, size ilgisi de....
Sonra bu çocuklara ne oluyor diyoruz... Evde ilgi olmayınca çocuk ne yapsın, ilk ilgi kırıntısı zannettiği şeyin peşine takılıyor, sonrası hep hüsran... Olan çocuğa oluyor..

Son düzenleme:
Back
X