Eşimin dışarıda davranışları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zahmet olmazsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2020
269
570
33
Çok üzülüyorum. Kendime bile söyleyemiyorum bunları. Hayır öyle değildir bana öyle geliyor diyorum. Dışarı çıktığımız zaman, araba kullanırken genç bayanlara baktığını farkediyorum. Bir de yakınımızda genç bir bayan olunca bana ters yapıyor. Mesela züccaciyeye gittik. Saksı bakıyoruz ama ben beğenmedim. Yanımızda kimse yokken çok normal karşılıyor. Satıcı genç bayan yanımızda durmaya başlayınca bana atarlı giderli sen beğenmesen de ben alıcam saksıyı falan diyor. Yani o tavır değişikliğini hissediyorum. Hiç konuşmadım bunları kendisiyle. Yüz göz olmadan nasıl halledicem bilmiyorum. Bir de yine böyle bir olay olduğunda mı konuşayım yoksa şimdi mi?
Güncelleme: Kendisine söyledim. Asla kabul etmiyor. Benim sana kızdığım vakit başkası gelmiştir diyor. Ama saksı olayında o an saksıyı konuşmuyorduk başka şeylere bakıyorduk sonra birden dedi beğensen de beğenmesen de alıcam. Daha sonra da saksılara bakmadan çıktık. Ben mi şizofrenim o mu üste çıkıyor anlamıyorum. Beynim allak bullak. Kanıtlayamıyorum ama hissediyorum

Son düzenleme:
Çok üzülüyorum. Kendime bile söyleyemiyorum bunları. Hayır öyle değildir bana öyle geliyor diyorum. Dışarı çıktığımız zaman, araba kullanırken genç bayanlara baktığını farkediyorum. Bir de yakınımızda genç bir bayan olunca bana ters yapıyor. Mesela züccaciyeye gittik. Saksı bakıyoruz ama ben beğenmedim. Yanımızda kimse yokken çok normal karşılıyor. Satıcı genç bayan yanımızda durmaya başlayınca bana atarlı giderli sen beğenmesen de ben alıcam saksıyı falan diyor. Yani o tavır değişikliğini hissediyorum. Hiç konuşmadım bunları kendisiyle. Yüz göz olmadan nasıl halledicem bilmiyorum.
nasıl hissediyorsan söyle farkında olmadan yapıyor olabilir

Çok üzülüyorum. Kendime bile söyleyemiyorum bunları. Hayır öyle değildir bana öyle geliyor diyorum. Dışarı çıktığımız zaman, araba kullanırken genç bayanlara baktığını farkediyorum. Bir de yakınımızda genç bir bayan olunca bana ters yapıyor. Mesela züccaciyeye gittik. Saksı bakıyoruz ama ben beğenmedim. Yanımızda kimse yokken çok normal karşılıyor. Satıcı genç bayan yanımızda durmaya başlayınca bana atarlı giderli sen beğenmesen de ben alıcam saksıyı falan diyor. Yani o tavır değişikliğini hissediyorum. Hiç konuşmadım bunları kendisiyle. Yüz göz olmadan nasıl halledicem bilmiyorum.
Manyağa gel! beni elalem içinde bozan aynı karşılığı da benden görür...hiç kaçarı yok. Doğru tepki bu mudur bilemedim ama erkekler genelde yaşattığını yaşamadan anlamıyor gibi sanki.

Manyağa gel! beni elalem içinde bozan aynı karşılığı da benden görür...hiç kaçarı yok. Doğru tepki bu mudur bilemedim ama erkekler genelde yaşattığını yaşamadan anlamıyor gibi sanki.
O zaman yakisikli genclerin yaninda ayni tavri sergilick:))))

Maalesef bence de . Bir iki kere söylerim, o anki ruh durumuma bağlı olarak sağlam azarlayabilirim. Bir daha görürsem ben de aynısını yaparım. Söylemek yeterli olmuyor çoğu zaman. Ha doğru mu, değil ama ben başka seçenek bilmiyorum

Konuşun eşinizle size öyle kaba davranırken dışardan gören o kadın içinden diyordur ne saygısız ayı gibi adam dediğini bilsin, kendini bir halt sanmasın sizde ağırlığınızı koyun insanların yanında doğru düzgün, davransın sesiniz çıkmazsa, bu devam eder.

Çok üzülüyorum. Kendime bile söyleyemiyorum bunları. Hayır öyle değildir bana öyle geliyor diyorum. Dışarı çıktığımız zaman, araba kullanırken genç bayanlara baktığını farkediyorum. Bir de yakınımızda genç bir bayan olunca bana ters yapıyor. Mesela züccaciyeye gittik. Saksı bakıyoruz ama ben beğenmedim. Yanımızda kimse yokken çok normal karşılıyor. Satıcı genç bayan yanımızda durmaya başlayınca bana atarlı giderli sen beğenmesen de ben alıcam saksıyı falan diyor. Yani o tavır değişikliğini hissediyorum. Hiç konuşmadım bunları kendisiyle. Yüz göz olmadan nasıl halledicem bilmiyorum. Bir de yine böyle bir olay olduğunda mı konuşayım yoksa şimdi mi?
Söylesende inkar eder bence onunla alışverişe gitme.Komik gelecek ama bazı insanlar çok görmemiş alışverişi bile görmeyen bilmeyen insanlar bu tavırları çok sergiliyor.Bırak kendi kendine gidip rezil olsun.

Bu konu beni çok etkiledi. Eşimle farklı şehirlerde çalışıyorduk. 8-9 saatlik mesafe. Git gel 18 saat. Her haftasonu veya iki haftada bir gelip gidiyordum. Evin temizliğini haftalık yemeği yapıp dönüyordum. Bir buçuk sene böyle geçti. Ben de aldatıldım mı beynimi kemiriyor bu düşünce. Bu kadar fedakârlık yapmışken aldatılmış olmak çok yıkar beni.
Keşke bu kadar fedakarlık yapmasaydınız bu herif için...

üfff bana bunu yapan adamın yanında diğer yakışıklılara öyle bir bakardım ki... neye uğradığını şaşırırdı. erkekliğinden şüphe ettirirdim o halim, tavrımla. sen napıyosun o bakış ne diye sorarsa da senin yaptığını yapıyorum, sen de benim yanımda güzel kadınlara için giderek bakıyorsun, yaşattığını yaşamak nasıl bir duygu anla istedim derdim.

Aynı bunun gibi bir konu açılmıştı burada yine siz miydiniz acaba? Konu sahibinin eşinin yanından bile bir kadın geçince tavrı degisiyordu. Artistlik yapıyor işte kadınların yanında çok onur kırıcı

Siz o öyle yapınca nasıl davranıyorsunuz ..Bence siz o durumda onu bozun.Mesela saksıyı sen almazsan ben alıcam dediğin de Ben almıyoruz dedim bitti deyin.Yada ben beğenmedim almıyacağız dedim kendine gel deyip kendi beğendiğiniz şeyler bakmaya gidin.Orda kala kalsın öyle...Görmezden gelirseniz yaptığının farkına varmayacak aynen devam edecek..

Onu bunu bilmem de normalken bile eşim ters bişey söyleyince çok sinirli oluyorum. Geçenlerde akrabaların içinde ağzında birşey var lan dedi. Ağız alışkanlığı ama başlarım ağız alışkanlığı kes ya dedim. İşine bak diyede çıkıştım. O an tepki vermelisiniz. Nebiçim konuşuyorsun sen ya de bakalım bir daha çekinir yapmaya.

O zaman yakisikli genclerin yaninda ayni tavri sergilick:))))
Why not? :KK53: Ben kadının da erkeğin de çok güzelini görünce, görmezden gelemiyorum valla. Asla kimseye yan bakmam, keşke benim olsa gibi değil de, Allah'ım senin kudretin ne büyük, ne güzeller yaratıyorsun diye :KK70: yanımda da uygunsuz kaçmayacak biri varsa gösteriyorum genelde.

Maalesef bence de . Bir iki kere söylerim, o anki ruh durumuma bağlı olarak sağlam azarlayabilirim. Bir daha görürsem ben de aynısını yaparım. Söylemek yeterli olmuyor çoğu zaman. Ha doğru mu, değil ama ben başka seçenek bilmiyorum
Feylezof yaptı bizi çapsız, ortalama yurdum erkeği :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X