Eşimin doğum günü ailesini cagirsammi

Hiç etmiyorlar ah benim şu yufka yüreğim dayanmıyor ya küskün anasına babasına bişey olursa
Eşim beni suclarsa sonra
Ablam esin niye seni suçlasın eşinde gormus zaten ailesinin bu davranislarini ki o da uzaklaşmış sen onu dert etme ayrica doğum gunu bu illa ailesi olmak zorunda degilki hadi bayram geldi diyelim ailesini ziyaret edelim mi diye dusunseniz tamamm o zaman belki eşin uzulebilir bayram felan degilki esinin dogum gunu onlarla kus olmasaniz bile illa ailesi olmak zorunda degil hic dusunme bunlari

eşinin doğum gününde ailesininde yanında olması gerektiğini düşünmeniz güzel bir incelik.Lakin evinize misafir olarak gelecek olan insanlara davranış şekillerimiz sabittir. Güler yüz,hal hatır sorma ilgilenme hoş karşılama. yaşadığınız sorunlardan dolayı bunları yapamayacaksanız hiç davet etmemenız daha hayırlı gibi duruyor.

Değilmi ama
Cocuguma kocama bana değer vermiyorlar
Eşim çok üzülüyor ama annesı vicdan azabı çekmiyor aramiyor oğlunu
Eşiniz üzülüyor ve onun doğum günü,sırf bu sebepten çağırabilirsiniz. Eşiniz eminim sevinir. Siz yine mesafeli olmaya devam edersiniz ama bir gün idare edin derim ben.

eşine romantik bir sofra kur devamında da romantik bir ortam ve gece hazırla ki kalabalık bir parti aklına bile gelmesin azcık kadınlığını kullan kv çağırsan o gece sana zehir olur hiç çağırma

Back
X