Eşimin doğum günü ve acil yardıma ihtiyacım varrrr!!!!!

sohrabbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
1.680
766
133
mrb kızlar evet başlıktan da anlaşılacağı gibi eşimin doğum günü var yakında ama evlenirken borç deryasına daldığımız için kuruş kalmıyo maaşımızdan ancak geçiniyoruz yani :KK45: eşimle geçireceğim ilk doğum günü ( biz hemen evlendiğimiz için bi doğum günü bile geçiremedik birlikte :KK56: ) maddi olmayan ama güzel ve anlamlı olabilecek doğum günü sürprizi tavsiyelerine ihtiyacım var lütfen o muhteşem hayal güçlerinizi benim için birazcık kullanabilir misiniz :Dçooooook önemli benim için çünkü ilk olacak ve bundan sonrakilere emsal teşkil edecek... nasıl başlarsak öyle gider diye düşünüyorum ilerde ayy kızlar eşim doğum günümü unuttu vs gibi sorunlarla karşınıza çıkmak istemiyorum :KK52:

pasta ve güzel bir akşam yemeği hazırlayıp,odanın kapılarına kalp şeklinde kağıt kesip iyiki doğdun hayatım tarzında farklı ve anlamlı şeyler yazabilirsin.hem masraflıda olmaz :)

kardeşim güzel mumlardan al yatak odanı o mumlarla ışıt .Gerisi senin becerin :)

Alkol alıyorsa bir içki masası kur eve baş başa içeceğiniz. Sonra şık bir iç çamaşırı takımı alıp giyip karşısına çıkıp süpriz yapabilirsin bugün senin doğum günün diye :oops:

kalpli pasta yapabilirsiniz kendiniz, küçük muffin kalıplarınız varsa da değişik şeyler yapabilirsiniz.. elinizden örgü geliyorsa ona vaktinizin yettiği sürede küçük bişey de örebilirsiniz.. bir de bu ara keçe den çok güzel şeyler yapıyorlar. bende merak saldım, videolarını izleyip ona eşinle senin isminin bulunduğu güzel bi hediye yapabilirsin... sonrasında da 1+1 sinema biletleri var gerçekten çok uyguna beraber izleyebileceğiniz bi filme götürebilirsin. aklıma bunlar geliyor.

aslında ep klişe şeyler yapıyoruz. dediğiniz gibi maddi durumlar el vermiyor ki avrupa ülkelerinde tatiller ayarlayalım :)
neyse güzel bir pasta yapın ama siz yapın. mesela doğum günü yarınsa bu gece uyuyunca hazırlık yapın. notlar falan yazın her yere. yatağa da bırakın bir not. bir gül de olabilir. ben eşime çiçek almıştım şok oldu sevindide sanki :) sonra telefonla uyandırın ya da alarm kurun başucuna :P

gelsin notlarla yaptığınız yoldan size pastanızı kesin falan sonrası gelir.

aslında ep klişe şeyler yapıyoruz. dediğiniz gibi maddi durumlar el vermiyor ki avrupa ülkelerinde tatiller ayarlayalım :)
neyse güzel bir pasta yapın ama siz yapın. mesela doğum günü yarınsa bu gece uyuyunca hazırlık yapın. notlar falan yazın her yere. yatağa da bırakın bir not. bir gül de olabilir. ben eşime çiçek almıştım şok oldu sevindide sanki :) sonra telefonla uyandırın ya da alarm kurun başucuna :p

gelsin notlarla yaptığınız yoldan size pastanızı kesin falan sonrası gelir.

uykudan uyandırırsam çok piss sinirlenir :KK70:ama çok güzel bir düşünce uyanıkken uygulayabilirim o maç izlerken falan

:P demek uykusu kıymetli. o zaman pastayı kafaya yer :) şaka bir yana artık siz geliştirin gelen fikirleri aile yaşantınıza göre..

Benim eşim zeka oyunu tarzında bulmacalar çözmeyi çok sever. Evlenmeden önceki doğum günlerinden birinde bununla ilgili bişey hazırlamıştım ona. Kafamdan 5-6 tane her birinin cevabı evin bir yeri olacak şekilde bilmece bulmaca uydurup (zeka oyunu kitaplarından yardım aldım) belli noktalara sakladım. Bulduğu her cevap onu bir sonraki soruya yönlendiriyordu. En sonuncusu da hediye paketine. Çok keyif almıştı, ama bulmacaları biraz abartmışım tamamını çözmesi bir saati buldu. Ben de dışarda sıkıntıdan patladım.

Kuzenim aynı şeyi kendini hediye ederek yaptı sonrasında. Güzel iç çamaşırları giydi, kurdelelerle süsledik onu. Son kartta yatak odasına yönlendiriyordu.

balonlar alıp süsleyebilirsiniz odayı ve de kalpler yapıp üzerine eşinizle olan komik anılarınızı yazabirisiniz tabi ellerinizle bi de pasta yapın :) süslenin bir de memnun kalacaktır :)

Benim eşim zeka oyunu tarzında bulmacalar çözmeyi çok sever. Evlenmeden önceki doğum günlerinden birinde bununla ilgili bişey hazırlamıştım ona. Kafamdan 5-6 tane her birinin cevabı evin bir yeri olacak şekilde bilmece bulmaca uydurup (zeka oyunu kitaplarından yardım aldım) belli noktalara sakladım. Bulduğu her cevap onu bir sonraki soruya yönlendiriyordu. En sonuncusu da hediye paketine. Çok keyif almıştı, ama bulmacaları biraz abartmışım tamamını çözmesi bir saati buldu. Ben de dışarda sıkıntıdan patladım.

Kuzenim aynı şeyi kendini hediye ederek yaptı sonrasında. Güzel iç çamaşırları giydi, kurdelelerle süsledik onu. Son kartta yatak odasına yönlendiriyordu.
waaaaay süper olmuş yaa

Back
X