Eşimin doğum günü..

Çok ince düşünmüşsünüz tebrik ederim, bence hediye olarak kendi resminizden olan takvim, çerçeve gibi şeyler erkekleri pek mutlu etmeyebilir bilmiyorum, benim kızkardeşim düğünümüzde çekilen resmimizin birini bir kırlente bastırmış benim çok hoşuma gitti ama eşim hiç ilgilenmedi o yüzden bence eğer almak istediği bir şey varsa ve kendisi almıyorsa öyle birşey alabilirsiniz.
Mesela marka bir saat gibi, bir gömlek ve yanında kol düğmesi gibi, ayakkabı da olabilir, daha büyük bir bütçeniz varsa laptop alabilirsiniz, yani bence hediye olarak almak isteyip te ertelediği şeylerden alabilirsiniz. Kutlama için de otellerde canlı müzik oluyor, öyle bir yerden rezervasyon yaptırabilirsiniz yemek için gece de otelde kalabilirsiniz tabi öncesinde otele bilgi verirseniz ona göre hazırlık yaparlar, yemeğin sonunda pasta getirilir, masanız ve odanız süslenir.
Eğer arkadaşlarını ve ailesini de çağırmak isterseniz kesinlikle evde yapmayın yoksa siz bir tat alamazsınız, 15 kişiyseniz diyelim ki canlı müzik olan bir yerden yer ayırırsınız, onlara öncesinde haber verirsiniz, süpriz olması gerekmiyor eşinize o gün sabahtan haber verirsiniz ona göre işlerini halleder.
Bence bunlar eşinizi gerçekten mutlu edebilecek şeyler, önemli olan hatırlanmak tabi ama müzik falan olursa daha eğlenceli geçer.

Sakaryada yasıyormussun madem Sapancada acılan yeni bır cıftlık var ..
Al kocanı kaçır oraya .. suprız yap .. Çok yakın ve değer verdıgı arkadaslarıyla kucuk bır partı hazırla guzel bır gun gecırın.. akşamda romantık bir yemek muthıs bır gece .. Başbaşaa ..
Bundan hoslanmıycak ınsan yoktur sanırım ..

ikinizin bulunduğu, hoş olumlu duygular çağrıştıran bir resmi çerçeveletip hediye edebilirsiniz bence. her ne kadar erkekler böyle resimlere fazla düşkün olmasa da sizi hatırlaması ve ilham olması açısından güzel bir fikir. hem piyasada çok sıradışı çerçeveler var. ben de nişanlıma böyle bir çerçeve ve evlilik aşamasına kadar olan şeyleri anlattığım bir mektup yazdım. mektupta yaşadığımız sıkıntılara değinmeyip, geleceğe vurgu yaparak ve benim için ne kadar önemli ve özel olduğunu belirtecek şeyler yazdım, çok hoşuna gitti. çok beğenmişti. yaşadıklarınızı siz de bu şekilde yazıp ona verebilirsiniz.

parka gidin ve cocuklar gibi eglenin....

Sakaryada yasıyormussun madem Sapancada acılan yeni bır cıftlık var ..
Al kocanı kaçır oraya .. suprız yap .. Çok yakın ve değer verdıgı arkadaslarıyla kucuk bır partı hazırla guzel bır gun gecırın.. akşamda romantık bir yemek muthıs bır gece .. Başbaşaa ..
Bundan hoslanmıycak ınsan yoktur sanırım ..

Çok ince düşünmüşsünüz tebrik ederim, bence hediye olarak kendi resminizden olan takvim, çerçeve gibi şeyler erkekleri pek mutlu etmeyebilir bilmiyorum, benim kızkardeşim düğünümüzde çekilen resmimizin birini bir kırlente bastırmış benim çok hoşuma gitti ama eşim hiç ilgilenmedi o yüzden bence eğer almak istediği bir şey varsa ve kendisi almıyorsa öyle birşey alabilirsiniz.
Mesela marka bir saat gibi, bir gömlek ve yanında kol düğmesi gibi, ayakkabı da olabilir, daha büyük bir bütçeniz varsa laptop alabilirsiniz, yani bence hediye olarak almak isteyip te ertelediği şeylerden alabilirsiniz. Kutlama için de otellerde canlı müzik oluyor, öyle bir yerden rezervasyon yaptırabilirsiniz yemek için gece de otelde kalabilirsiniz tabi öncesinde otele bilgi verirseniz ona göre hazırlık yaparlar, yemeğin sonunda pasta getirilir, masanız ve odanız süslenir.
Eğer arkadaşlarını ve ailesini de çağırmak isterseniz kesinlikle evde yapmayın yoksa siz bir tat alamazsınız, 15 kişiyseniz diyelim ki canlı müzik olan bir yerden yer ayırırsınız, onlara öncesinde haber verirsiniz, süpriz olması gerekmiyor eşinize o gün sabahtan haber verirsiniz ona göre işlerini halleder.
Bence bunlar eşinizi gerçekten mutlu edebilecek şeyler, önemli olan hatırlanmak tabi ama müzik falan olursa daha eğlenceli geçer.

Arkadaşım eşinin hobi olarak çok yapmak istediği şeyler mutlaka vardır..

Farz-ı misal benim eşim futbola ve denize saplantı derecesinde bağlıdır..

Halı saha maçlarında giymek için yeni bir forma ve krampon onun için en pahalı hediyeden daha değerlidir..

Aynı şekilde denize düşkündür..Yeni yok fosforlu olta takımı,yok balık tutarken oltatnın tekneye sabitleneceği alet,böyle şeylere çocuklar gibi sevinir..

Sen de eşinin hoşlandığı şeyleri bilirsin,erkekler için romantik hediyelere inan hiç gerek yok,hatta gereksiz bile onlar için..

Kaldı ki puzzleden resim,resimli kupa,resimli yastık gibi şeylerden ben bile hiç hoşlanmıyorum..Son derece gereksiz geliyor..

Ayrıca bütün sevdiklerini eve toplayıp ona sürpriz bir doğum günü hazırlayabilirsin..Şimdiye kadar kutlamadıklarının yerine..

bende evililik yıldönümümüz için benzer bir konu açmıştım.. sonra detaylı bir araştırma işine girdim...keyifli hediye diye bir site var ben evlilik yıldönümü için yaptırmayı planlamıştım ama eşimin doğum gününe yetişti bir haftada bitiriyorlar bir aşk filmi diye bir hediye var onu incele.. eşim çok beğendi ve öyle ağladı ki.. çok özel ve çok güzel biri hediye oldu.. tavsiye ederim...

ikinizin bulunduğu, hoş olumlu duygular çağrıştıran bir resmi çerçeveletip hediye edebilirsiniz bence. her ne kadar erkekler böyle resimlere fazla düşkün olmasa da sizi hatırlaması ve ilham olması açısından güzel bir fikir. hem piyasada çok sıradışı çerçeveler var. ben de nişanlıma böyle bir çerçeve ve evlilik aşamasına kadar olan şeyleri anlattığım bir mektup yazdım. mektupta yaşadığımız sıkıntılara değinmeyip, geleceğe vurgu yaparak ve benim için ne kadar önemli ve özel olduğunu belirtecek şeyler yazdım, çok hoşuna gitti. çok beğenmişti. yaşadıklarınızı siz de bu şekilde yazıp ona verebilirsiniz.

Hepinize yorumlarınız ve fikirleriniz için teşekkür ederim.Aklıma yatan birkaç fikir oldu sayenizde şimdi bir kaç hediye arayışına giricem.Tekrar teşekkür ederim.

ata binmeyi sever mi eşin sapancada at çiftliği açıldı keşke biri beni götürse ben mutlu olurdum =)) yakında kızımı götürücem severse eşin oraya gidebilirsin

ben saat almıştım , sonra ayakkabı, sonra kıyafet, cep telefonu vb. tarzda şeyler almıştım ama hepsinin yanına mutlaka ufak sürprizler olurdu
mesela bir keresinde en iyi eş(koca) ödülü var hediye denizi nde onu yaptırdım ama ben en iyi koca yazdırdım daha sempatik oluyor :)
sonra sevgi hikayesi diye kitap yapıyorlr sizin resimlerinizden ve tanışmanızdan evliliğinize kadar maceranızı anlatan kitap
ama en son ve en çok damak tadıma uyan :1:
1 koca kutu madlen çikolatayı açıp tek tek ısırıp tekrar paketleyip ona hediye ettim geçen yıl
açtığında çok şaşırdı yüzü buruştu bu ne yaa dedi
hepsinin tadına baktım ama senden tatlısını bulamadım yazan bir not buldu içinde ona çok sevinmişti :)
mutlu yıllar dilerim

ben son dogum gununde esime sunlari yapmistim...
tugra ozerk'in dogum gunun kutlu olsun sarkisini netten indirdim, esim kappiyi acmaya calisirken dinletmek uzere bilgisayarda ayarladim hemen acabileyim diye...
en sevdigi pastadan cheesecaketen aldim, mumlari uzerine hazirladim...o sekilde dolaba koydum...
bir suru balon aldim evin bazi yerlerine sisiririp koydum:)
evin kapisini kilitledim ki esim eve gelince kapiyi acamasin zili calsin diye...
geldi..acamadi kapiyi...tiklatti...hemen mumlari yaktim, muzigi actim elime 2-3 balon aldim o sekilde esime kapiyi actim cok sevinmisti :64:
sonra gerisi malum mumlar uflendi, opusuldu, pasta kesildi, hediye verildi vs... :34:

Back
X