Eşimin doğum hediyesi!

ne ben hediye istedim ne de (eski) eşim aldı. alsa boşanmazdım belki o gün hayatımda aldığım, alabileceğim en güzel ve anlamlı hediyemi almıştım zaten. oğlumu. siz de hiç üzülmeyin bence.

Çok haklısınız..
Benim daha çok anladığım aslında, şık bi hediyeyle şımartılmak..
Siz eşinize karşı, fazla fedakar davranmışsınız, sanki bu yaptıklarınız görevinizmiş gibi, keşke baştan böyle yapmasaydınız
Bu yazdıklarınızı eşinize de söyleyin ki, ne kadar yanlış yaptığını anlasın.
Siz bi değer görüp şımartılmak istemişsiniz, çok mu zordu bi altın yüzük veya küpe almak..kocanız cimrilik yapmış belli işte.
Tavırlı olması gereken eşiniz değil, siz olmalısınız.
Bebeğiniz sağlıklı, hayırlı olsun inşallah

Haklı diyemem size ama ben de olsam aynen öyle davranırdım. En sinir olduğum şey sırf 'su da aradan ciksin' diye alınmış hediyelerdir.
Bir keresinde bir kadın da bunun gibi konu açmıştı, herkes 'hediye begenmiyorsun-adam düşünmüş almis' tarzı yorumlar atmıştı. Sonra kadın dayanamayıp resmini ekledi- kolye k kadar çirkin ve basit duruyordu ki sonraki bütün sayfalar kadına hak verdi :)
Olumsuz eleştiri atanlar da kolyeyi görse inanıyorum ki size hak verirlerdi

Bilememiş olabilir. Siz eski klasik bir model diyorsunuz da o nerden bilsin modasını eskiliğini. Bende ayıp etmişsiniz. Madem sizin tabirinizle (Yüzsüzlük yapıp istedim tabirinize dayanarak yazıyorum) yüzsüzlüğünüzü devam ettirip nasıl birşey istediğinizide belirtseydiniz.

Ben de yapmaya başlayacağım artık.evet hala bozuk :) tek kelime konuşmadık

Hediyeyse ismi istenmez ki. Adi uzerinde hediye yani gonulden gecerse alinir. Gecmezse alinmaz. İsrarla istenirse de iste sonuc. Ayip tabii ki. Kendi kendine alabilir insan begendigi bir seyi
İşte ben içinden gelmemesini kabullenemiyorum.40 yıl gecse de içinden gelmez.niye gelmez ki?

Bence de hiç istemeyin.daha fazla üzülebilirsiniz

İşte ben içinden gelmemesini kabullenemiyorum.40 yıl gecse de içinden gelmez.niye gelmez ki?
Demek ki hediye almak tarzi degil adamin. Sevmiyor hediye almasini. Benim esim de hic onem vermez hediye islerine. Ben severim ama. Hic bir gun bunun uzerinde kafa yormak aklima gelmedi. Canim ne isterse kendi kendime alabiliyorum nasilsa. Evlenmeden once de tum mucevherlerimi kendim aldim seneerce de kullandim sonra esimle tanismistim. Gerek duymuyorum onun almasina

Farklı bi açıdan yaklaşmışsınız haklısınız da.evet ilk çocuğum kız ama düşündüğünüz gibi bi ayrımı asla yapmam yapanlara da anlam veremem.elbette kızım için de ileriye dönük güzel şeyler yaptım,düşündüm.

Çok teşekkür ederim

Evet tarzı değil.o böyle biri.ama evliyken o böyle ya da ben böyleyim diye kestirip atamıyorsun bazen.o biraz yaklaşsa ben biraz yaklaşsam ortayı bulsak daha mutlu oluruz diye düşünüyorum.onun tarzı değil diye ben diğer tüm özel günlerde hediye beklemekten vazgeçtim mesela.alsa elbette mutlu olurum ama almıyor ve ben de bunu kabullendim beklemiyorum.onun da benim hediyelerden mutlu olacağımı bildiği halde böyle bi hediyeyi ısrarla almaması "ben böyleyim"diye kestirip atması adil mi?

Bence o gümüs sette ucuz degildir. Bir süre sonra güzel bile geöebilir size. Sadece hayal kurmussunuz. Esiniz sizin ne istediginizi bilemez. Acik acik söyle hayal etmistm. Gelinime verecektim deyin. Hasassiniz biraz. Gidip konusun. Kabalik etmek istemem falan deyin. Hayalinizi anlatin

Ya evlilikte adalet diye bir sey yoktur ki. O biraz size dogru gelsin siz biraz ona dogru gidin evet ama israrla istemedigi bir seyi ona yaptirmaya calismak ona dogru bir adim atmak degil. Tam tersi,kendi istediginizi israrla ona dayatmak oluyor. Esinizden bir sey istersiniz, ona lafim yok lutfen yanlis anlamayin ama bunun da bir sekli var. Misal bir cumartesi koluna girip hadi gidelim bana sunu alalim cok istiyorum diyebilirdiniz. Veya herhangi bir zamanda birlikte carsida avmdeyken bana bunu alalim mi diye gosterebilirdiniz begendiginiz bir seyi. Surekli hadi al hadi al demekten daha kibar inanin.

üzüldüğünüzü belli edin
ama maalsef azıcık ilgi düşünce mutlu edeceğini bilemiyorlar
sen adım atma bırak o atsın ama çok da beklenti içine girmeyin
sen adım atma

Bence de hiç istemeyin.daha fazla üzülebilirsiniz
Konuyu okuyunca vaz geçeyim dedim ben de :) ailemin yaptıklarıyla idare ediyorum artık :) mesela 8.haftamda olmama rağmen ablam ikinci yeleği bitirdi, resimlerini atıyor mutlu oluyorum :) eşim çok rahat, iyiysin dimi diyor arada, hepsi bu :)
Sağlıkla büyüsün kuzuların, sen yadigar kalacak bir şeyler alırsın sünnette mesela :)

Ay ben bu sahneyi baya iyi biliyorum.

Hayal kırıklığı yaşadığım o kadar paket var ki, bazen sinirle bazen gülerek anlatırım hatta.

Bugüne kadar aldığı en güzel hediyeler benim bizatihi ahanda bu alınacak dediğim şeyler. Ya da birlilte seçip beğenip aldıklarımız. Kendisi de zevkli biridir aynen dediğiniz gibi ama işte...

Kaç yıllık evliyim, ara ara başına kakmadan duramam. Son doğumgününde o kadar güzel bir paket yaptık çocuklarla, süslü püslü güzel bişi oldu, içinden kupa çıktı, yapacak bir şey yok, ne kadar ekmek o kadar köfte...

Saksi_Degilim_Ben benim arkadaşım olabilir misin

Doğum hediyesi değil ama benzer bir anımız var bizim de. Benim tüm takılarım çalınmıştı o dönem. İmitasyon takım bile yoktu takacak.
Doğumgünüm geldi çattı, durumu bilen arkadaşlarım ve bir iki yakın akrabam imitasyon takı aldılar. Eşimse söylemek bile istemiyorum. Hayır öküz de değil, gayet kibar iyi hoş beni mutlu etmeyi seven biridir. Hediye işinde niye böyle oluyor ki.

Yinede anahtarlıkran iyidir. Benim eşim iş için arada istanbula gidiyordu. Bende takılıyordum. İnsan koskoca istanbula giderde eli boş gelir mi diye..bir gün bana minik bir poşet uzattı. Takı falan sandım, köpekli bir anahtarlık çıktı. Ağzında da kemik vardı köpeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…