Eşimin dr a göndermemesi

enfali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
360
151
103
Hamilelik testim pozitif çıktı evde denedim fakat eşim hiç bir hastaneye gitmemi koronavirüs sebebiyle istemiyor zaten 40 günlükken ruhuna üflenir boşver gitme diyor. Ben de korkuyorum haberlerde vefat eden hamile birisi olduğunı öğrenince iyice üzüntü yaşadım. İstanbulda özel bir muayanehaneye mi gitsem ya da önereceğiniz bir yöntem var mı? Devlet hastanelerinde baktığımda halen randevular dolu özellerde de farklı hastalar var.

Kan takibin yapılmalı dış gebelik gibi büyük bir tehlike olmadiğindan emin olmalisin. Ayrica kirk gune gerek uok 6.7. Hafta zaten kalp atışı bile görülebiliyor. Sağlıklı olduğundan emin ol. Sonra gitmezsin.

Çocuğun sağlığı öncelikli tabi ama ya boş gebelik kimyasal gebelik vs geçiriyorsan da Allah korusun sana bir şey olursa? Hastaneye gitmiyorsab bile sağlık ocağına git kanına baktır değerlerini ordan biraz takip ettir. Gayet sakin sağlık ocakları hastanelere göre. Ruh üflenir ne demek ya düşük riskin varsa takviye ilaç vs lazımsa nolacak? Kağan Kocatepe var youtube da corona ve hamilelik ile ilgili açıklama yapmıştı. risk çok düşük anne sütüne bile geçmez dedi. Bu virüs gidene kadar evde mi doğuralım sanki?

Peki 5. 6. Haftada gitsem doktora geç olur mu? Ne zaman hamile kaldığımı biliyorum

cogu doktor kontrolleri acil olmadikca erteliyor. Hastane ortamindansa ozel klinik daha iyi bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…