Uçak en güvenilir toplu taşıma araçlarından biridir. Karayollarında tesadüfen yaşıyoruz. Kaza heryerde olur. Evde otururken de olur, otobüse bindiğinde de...
Senin gitmek istememe nedenin çok bariz. Bebeğinde kalır aklın mesafe de çok uzak hem.Ama eşine neden baskı yapıyorsun onu anlamadım. Kuzeninin düğünü, belki orda yanlarında olup destek olmak istiyordur. Bu işler böyle bugün sana yarın bana. Sen gitmezsen kim gelecek ki.
Maddi durumunuz bu yolculuk için yeterli değilse eşine; tamam gitmek istiyorsun seni anlıyorum, orda olmak en doğal hakkın ama bak durumumuz bunun için yeterli değil, sarsılırız vs" diyebilirsin.
Eşlerimiz ayrıntıya girmeyi sevmedikleri için "kuzenimin düğünü tabi ki gidicem, orda olmak en doğal hakkım gibi" biz de direk suçu kayınvalidelerin üzerine atıyoruz. "Hah doldurdu, gönderdi" gibi.
Bırak gitsin, kafası dağılsın, ikinize de iyi gelir.
Bu arada çok karışık yazmışsınız. Okuyana kadar canım çıktı. Üyeler olarak yazdıklarımıza, noktalama işaretlerine dikkat etsek çok güzel olur. Bazı arkadaşlar spacebarı bile kullanmıyorlar, nokta koyunca boşluk veriyor galiba :S