- Konu Sahibi demet84izmir
meraba kızlar.temmuzda eşimin amca oğlu evlenyo.düğün hem izmirde hem erzncanda olucak.benm 11 aylık bebeğim var.neymiş bebeğe kendi annem bakcakmış biz erzincana düğüne gtcekmişik.bebiş emyo.yengesi çok israr edio.ben yazın gelsin karar vermedik dedim.uçak bileti alcakmiş esimle ben gtcekmişik.ben gtmem bebek var hem uzak kaza falan our dedim.kaynanam olcaksa burdada olur dedi.eşim sazan ben otobüsle gelirim dedi.önceden konuştuk gtmicektik.annesini görünce değişti.görümceme de babannesiler kaza olur gitme demişler,kaynanam da gtmicek yazin işleri var para kazancak şeftali yapcak.kaynpeder de gtmio.görümce geldi abim gider dio.annesiyle karar verilmiş bile.eşime çok uzak gitme düğünü izmirde olucak zaten diorum.baskı yapıp durma .kimse gtmezse giderim dio.kardesşi,annesi ,babasi gtmicek,benm esim napcak düğünde.ben izinliyim.maaş almıorum.esim maaşli ya yicekler parasını.o kadar halaoğulları var.onlar gtse ya.esim düğün sevmez,oynamaz..esimi ikna edemiorum.zaten annesini görünce değişir.kızları gtmicek kaza falan die yollamıolar..benm eşimi seçmişler.ben istiorum ki benm olmadğim yerd esimin ne işi var..ille annesigile bişi diemio.onların dediği olucak...
ben 1haftalık lohusaydım.doğu görevndeydik eskişehrde.bebekte rahatsizz .manisaya atama oldu baslangç yapma gtcekk.kaynanam da izmire gtcek.evinegel beraber gidelim manisadan izmire gel babannen ameliyat oldu seni görsün die eşimi ayartti.basmda annem var hastaneye gtcek olsak minübüste yok.kaynanaya bakın lohusa karısını bırakıp izmire babanneye götürcek oğlunu.
ben 1haftalık lohusaydım.doğu görevndeydik eskişehrde.bebekte rahatsizz .manisaya atama oldu baslangç yapma gtcekk.kaynanam da izmire gtcek.evinegel beraber gidelim manisadan izmire gel babannen ameliyat oldu seni görsün die eşimi ayartti.basmda annem var hastaneye gtcek olsak minübüste yok.kaynanaya bakın lohusa karısını bırakıp izmire babanneye götürcek oğlunu.