Eşimin Düşüncesizliği ve Yalnızlığım

Seboski

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
27
15
3
45
Merhaba,

Eşimle 10 aydır evliyiz ve yurt dışında yaşıyoruz. 3 aylık hamileyim ve her gün yürüyüşe çıkıyorum.
Eşim ben evde olmadığım zaman beni hiç merak etmiyor. O kadarki 20 lira yükleyip telefonumun dakikasını yenilemedi. Haftalardır telefonsuz geziyorum. Bugün en sonunda patladım hiç umursadığın yok düşsem bir yerime bir şey olsa haber verecek kimse yok dedim o da 20 TL az para değil kullanmadığın bir şeye para yatırmak istemiyorum. Düşersen biri sana telini verir dedi. O kadar üzüldüm ki anlatamam karını başkalarına muhtaç etmeye meraklısın diyip kapadım teli ( bu arada evde wireless olduğu için internet üzerinden telefonlaşabiliyoruz dışarıda sorun ve bu ülkede tek başımayım kimseyi tanımam evde basıma bir şey gelse eşime ulaşamasam gene kimseye haber veremem. Ambulans arayacak dakika bile yok). Madem merak etmiyor bu gece gidip bir otelde kalsam diyorum. Yanına gidecek kimsem yok çünkü. Sinirle de karar vermek istemiyorum sizce ne yapmalıyım. Haksız olduğum ama göremediğim bir durum varsa da lütfen paylaşın.

Merhaba,

Eşimle 10 aydır evliyiz ve yurt dışında yaşıyoruz. 3 aylık hamileyim ve her gün yürüyüşe çıkıyorum.
Eşim ben evde olmadığım zaman beni hiç merak etmiyor. O kadarki 20 lira yükleyip telefonumun dakikasını yenilemedi. Haftalardır telefonsuz geziyorum. Bugün en sonunda patladım hiç umursadığın yok düşsem bir yerime bir şey olsa haber verecek kimse yok dedim o da 20 TL az para değil kullanmadığın bir şeye para yatırmak istemiyorum. Düşersen biri sana telini verir dedi. O kadar üzüldüm ki anlatamam karını başkalarına muhtaç etmeye meraklısın diyip kapadım teli ( bu arada evde wireless olduğu için internet üzerinden telefonlaşabiliyoruz dışarıda sorun ve bu ülkede tek başımayım kimseyi tanımam evde basıma bir şey gelse eşime ulaşamasam gene kimseye haber veremem. Ambulans arayacak dakika bile yok). Madem merak etmiyor bu gece gidip bir otelde kalsam diyorum. Yanına gidecek kimsem yok çünkü. Sinirle de karar vermek istemiyorum sizce ne yapmalıyım. Haksız olduğum ama göremediğim bir durum varsa da lütfen paylaşın.
Bir gece otelde kalmakla eşinize sorumluluk yüklemeyemezsiniz. Bu adam böyle alışmış böyle gider.

otelde kalsanda otele vereceğin parayla 20 tl telefonuna yükletseydin der bu adam..insanın içinde vicdan,merhamet yoksa zorla sokamazsın

20 tl etmeyecek adamları önce koca sonra baba ederseniz olacağı bu ..Bir de 20 TL linizi kendiniz ödeyemeyecek durumda iken evlenirseniz yine olacağı bu ..Üzüldüm :KK43:

Sadece kredi kartı ile bilgisayardan yükleme yapılıyor. Benim henüz bu ülkede bir kredi kartım yok. Vatandaşlık da beklediğim için bu konularda maalesef eşime bağlıyım.

Otel bedava degildir herhalde, onun yerine yükleme yapsan?
En önemlisi bebek dogduktan sonra, kendine ait bir ekonomin olacak bir seyler yapsan? Egitimin hicbir seyin yoksa bile bunun icin bir adım atsan?

Sadece kredi kartı ile bilgisayardan yükleme yapılıyor. Benim henüz bu ülkede bir kredi kartım yok. Vatandaşlık da beklediğim için bu konularda maalesef eşime bağlıyım.
Arkadaşım Allah aşkına hamile halinle otur oturduğun yerde. Güpegündüz yürüyüşe cıktığında tırsıyorsun basına bişi gelir diye, sırf sorumsuz kocanı meraklandırmak icin başına iş alma evladını düşün.

sen niye gidiyon o gitsin para al adamdan yukle tl ni kendin kocani da hic arayip sorma film izle yat uyu yuru alisverise git bekar hayati gibi yasa umursama sadece bebisini dusun akillanir elbet kocan da..

Otel bedava degildir herhalde, onun yerine yükleme yapsan?
En önemlisi bebek dogduktan sonra, kendine ait bir ekonomin olacak bir seyler yapsan? Egitimin hicbir seyin yoksa bile bunun icin bir adım atsan?
Yüksek lisans mezunuyum. Vatandaşlık sorunum olmadığı için şuan çalışmıyorum

Evde öyle durup ne verse onu alan kişi olursanız bunlar düzelmez.

Bilemiyorum ben çok kinciyim galiba da boyle bir adama değil çocuk ne yemek ne başka bir şey yapardim galiba.

Haydaa o ne demek ya ? Kullanmadıgın bırseye 20 tl yatırmak.Dışarda Allah korusun başına bişey gelse etrafında kımse olmasa ne olacak peki

Yüksek lisans mezunuyum. Vatandaşlık sorunum olmadığı için şuan çalışmıyorum

Yüksek lisans mezunu olma ile vatandaslıgın ilişkisi nedir? Bunu merakımdan soruyorum. Acıklar mısın bana? Bir de hangi ülkedesin?

Bence calısmalısın. Gururunu kırmaz sandıgın esin bunu yapıyorsa...Kendini harcama derim. Burada iş bulmak cok zor, orada nasıl bilmiyorum gerci.

Back
X