- 23 Eylül 2019
- 454
- 124
- 33
- Konu Sahibi Yesilintonu
Hanimlar selam. Buralarda uzun zamandie yoktum. Iannailmaz yogun calisiyorum. Esimle biirsuru anlasamadigimiz konu var. Ama su ara enn cok para mevzusu cok batiyor. Esim heeerkese yardim ediyim ben yapiyim diye kosan biri. E iyi hos tabi yardim etmek iyidir. Ama artik dozunu gercekten asti. Insanlar bunu farkedip somuruyor resmennnn(ailesi en once). Ablaisnin durumu bir donem kotuydu. Esinin isinden dolayi. Kendi evlerine tasindiklarinda biirton esya aldi. Halilarini aldi esim. Ablasi alsin diyeceksiniz ama insan cekinmez mi? Kalkti ablasi kendi secti bide halilari. Dunya para tuttu. Neyse hediyem dedi gecti esim. Ustelemedim goze batmamak icin. Gecen yine ablasini gezmeye cikarmis cocuklarin monta ihtiyaci var bakicam diyo. Bilmiyor sanki kardesinin para asla odetmiyecegini.. Cocuklara mont aldi dondu ayakkabi aldi ikiser tane. Sonra ablasi diyir ki, benim ayak numarama gore hic yok bulamadim bot diyor. Ablasina da aldi bir guzel. Yanlis anlamayin 200 den asagi tutmuyor hicbir aldigi esya. Cokk sukur iyi.kazaniyoruz ama dunya zengini.degiliz biz de. Gecen ay cocuklara yatak baza aldi esim yine. Bisey oluyor diger kardesi diyor ki, ben yettiremesem abim destek cikar diyor. Cildiriyorumm. Katlanamiyorum artik. Kafasina esiyor cocuklara surekli bisey aliyor. Ya benim de var yigenlerim olay.hediye almak da degil. Ama suuurekli ve pahalii seyler. Ve farkediyorim karsi taraf.bunu hep kullaniyorr. Cocuklara mont ayakkabi kendine ayakkabi aldirmak nedir? Gerci suc sadece karsida da degill, esimde. Ben alirim, ben yaparim. Bennnn oderim. Sacmalamayin ben hallederim modunda. Artik yiyorum kendimi. Napiyim ben soleyin ablalarim. Geecekten cildiriuorum artik. Eve davet ediyilar elin bos gelme diye espri falan yapiyolar. Benim ailem kessen demez boyle seyler meselA. Napicam ben icim kopuruyor bas edemiyorum. Gecen sene bi tatile gittik kardesiyle. Kurus harcamadi! Esim de harcatmadi zaten. Bu kadar olmazzz. Para babasi gibi goruyorlar. Benimki de kendini ole saniyor! Su dkka kardesi para istese, butunnn kenardaki parasini verir. Kardesim der. Zorda der. Der de der. Gecen deidm ki, abim yeter bana diyecegine kenari uc kurus koy da biriktir uarin oburgun evleneceksin dedim. Saadece guldu