Eşimin duyarsızlığına nasil yeter demeliyim

Klbk0634

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
100
18
48
40
Çalışan bir anneyim kizim daha cok kucuk annem bakiyor ve su an baba rahatsız olduğu için bakamıyor bende is yerinden 2 gunlugune izin alabildim eşimin ailesi cocuga bakmaya gelmiyorlar eşimin de bu olaya duyarsız kalması cirpindigimi gorupte birsey dememesi beni çıldırtıyor nasıl insan bunlar. Seytan diyor ki bas istifayı çalışma borcu harcı ödesin bakalım odeyebiliyormu. Calismazsam ev kirasını bile odeyemez. Acil bi çözüm bulmam lazım cikmazdayim

Birkaç dakika önce yine aynı konuyla karşılaştım
değişmiyorlar canım maalesef ne diyeyim
istifa etsen kendi ayaklarının üzerinde durmasan daha kötü şeyler olabilir ileride.

Açık açık konuşacaksınız. Baktınız hala duyarsız ben işi bırakıyorum çocuğuma kendim bakacağım sen de borca harca yetişirsin deyin. O zaman tepkisini gösterir.

siz çocugu yaparken aılesı bız bakarız dedıler mi?

eşin ailesinin gelmeyeceğini-gelmek istemediğini biliyordur ve o yuzden sessız kalıyordur

ayrıca bakmak zorunda da değiller.

kusura bakmayın ltf

Zorda kalmışsınız anlıyorum ama kusura bakmayın bakmak zorunda değiller ki.
Bakıcı bulmaya çalışın olmadı, yapacak bişey yok.

Eşin ailesine bilenmeyin. Bakmak zorunda değiller. İsterler bakarlar o ayrı ama istemiyorlarsa yapacak bişey yok.

Eşinizle konuşun. Anneniz geri dönene kadar dönüşümlü izin alarak bakın ya da bir tanıdığa bir süreliğine ücretini ödeyerek baktırın. Çözüm bulmak isteyene çözüm çok.

konu sahibinin annesi bakıyorumuş zaten bi zahmet 2 günlüğüne de bakıversinler ne demek bakmak zorunda değiller kapı komşusuna mı söylesin kadın 2 gün için bakıcımı tutsun ,kadında keyfinden çalışmıyor oğullarına destek olmak için çalışıyor bu nasıl bir düşüncedir ya uzun süre olsa tamam zorunda değiller ama elbet konu sahibinin babası iyileşecek tekrar bakar annesi

belliki bakmak istemiyorlar.esiniz zorlasa ne kiymeti var zorla olacak bisey degil bu.nasil dusunmustunuz hamileyken bir planiniz yokmuydu?babaniz iyilesene kadar izin alip kendiniz baksaniz.sonra yine anneniz bakmak isterse bakabilir.yoksa bakici tutacaksiniz yada isten ayrilacaksiniz.baska cozumu yokki.cocuk sizin cocugunuz kimseyi zorlamaya hakkiniz yok ozellikle ailesi icin esinizi sıkıstirmak size huzursuzluktan baska bisy getirmez..umarim mutlu olacaginiz bir cozum bulursunuz..

Nasıl yani, geçici bir süre içinde mi yardımcı olmayı kabul etmiyorlar? Yakın mı aile size, ve ne kadar süre gelip kızınıza bakmaları gerek?

İstifa etsen yine kendine eziyet, üzüntü olacak. Ama bu erkekler ailelerine kıyamıyor öğrenemedin mi bunu canım? Boşver hiç tenezzül etme ailesine en azından gebe kalmazsın onlara. Senin de söyleyecek bir kaç kelimen olur en azından.

siz çocugu yaparken aılesı bız bakarız dedıler mi?

eşin ailesinin gelmeyeceğini-gelmek istemediğini biliyordur ve o yuzden sessız kalıyordur

ayrıca bakmak zorunda da değiller.

kusura bakmayın ltf
Benim annem bakmak zorunda mı. Sen dogur biz nasılsa çalışmıyoruz evde oturuyoruz gelip bakarız diyorlardı simdi yoklar

Benim annem bakmak zorunda mı. Sen dogur biz nasılsa çalışmıyoruz evde oturuyoruz gelip bakarız diyorlardı simdi yoklar
sizin anneniz de tabıkı bakmak zorunda değil.
ama cocuk bakmak zorakı olacak bırsey değil
size en basında sordum zaten dıkkat edersenız
bunun sozunu verdıler mı dıye
evet sen doğur biz bakarız dedıler ve bakmıyorlarsa hatalılar tabıkı.

İstifa etmeyin
Eşinizi alıp son bir kere daha konuşun..
Baktınız yine sallamıyor, madem öyle çözüm yollarını sunun..
Ya ailen bir sürede olsa bakacak
Ya bakıcı arayacağız..
Ya da son olarak istifa edeceğim diyin bakalım..

Esinizin ailesine degil esinizin bu umursamazligina kizdiginizi anliyorum.
Esinize söyleyin ve deyin ki ikimizde iki yandan bakiciya bakalim yok böyle olmayacak istifa etmek zorunda kalacagim. Borc harc hepsini tek sen ödemek zorunda kalirsin diye tehditvari konusabilirsin diye düşünüyorum.

Hayat müşterek ne demek çalışmasam kira bile ödeyemez. Evde eşiniz tek başına yaşamıyor ya. Bu konuda hak veremedim kusura bakmayın. Ama eşinizin ailesinin bebeği kısa bir süreliğine idare etmesi lazım yani. Zorundalık değil tabi ama zorda kalmış konu sahibi. Biraz bencillik ediyorlar

Sizin hamilelik döneminizde eşinizin ailesi bebek doğsun da biz bakarız diye söz mü vermişlerdi. Şayet öyle değilse kimin bakacağını planlamadan bebek yapmışsınız sanırım. Gerçekten bakmak zorunda değiller. Hastadırlar, bebek sesini kaldıramazlar, kucaklarına alamazlar, dahası canları istemiyordur.

Bir sürü sebep olabilir. Neticede o sizin bebeğiniz ve sorumluluk tamamen eşiniz ve sizin.

Ne sizin ne de onun ailesinin çocuğumuza bakmak gibi bir sorumluluğu ve zorunluluğu yok. Yani bu konuyu açma hakkinuz bile yok. Tabi eğer sizi bu konuda guvendirip sonradan yan çizmedilerse. Uygun bir kreş ya da bakici bulmak en mantiklisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…