Açık açık konuşacaksınız. Baktınız hala duyarsız ben işi bırakıyorum çocuğuma kendim bakacağım sen de borca harca yetişirsin deyin. O zaman tepkisini gösterir.Çalışan bir anneyim kizim daha cok kucuk annem bakiyor ve su an baba rahatsız olduğu için bakamıyor bende is yerinden 2 gunlugune izin alabildim eşimin ailesi cocuga bakmaya gelmiyorlar eşimin de bu olaya duyarsız kalması cirpindigimi gorupte birsey dememesi beni çıldırtıyor nasıl insan bunlar. Seytan diyor ki bas istifayı çalışma borcu harcı ödesin bakalım odeyebiliyormu. Calismazsam ev kirasını bile odeyemez. Acil bi çözüm bulmam lazım cikmazdayim
Benim annem bakmak zorunda mı. Sen dogur biz nasılsa çalışmıyoruz evde oturuyoruz gelip bakarız diyorlardı simdi yoklarsiz çocugu yaparken aılesı bız bakarız dedıler mi?
eşin ailesinin gelmeyeceğini-gelmek istemediğini biliyordur ve o yuzden sessız kalıyordur
ayrıca bakmak zorunda da değiller.
kusura bakmayın ltf
sizin anneniz de tabıkı bakmak zorunda değil.Benim annem bakmak zorunda mı. Sen dogur biz nasılsa çalışmıyoruz evde oturuyoruz gelip bakarız diyorlardı simdi yoklar
Ne sizin ne de onun ailesinin çocuğumuza bakmak gibi bir sorumluluğu ve zorunluluğu yok. Yani bu konuyu açma hakkinuz bile yok. Tabi eğer sizi bu konuda guvendirip sonradan yan çizmedilerse. Uygun bir kreş ya da bakici bulmak en mantiklisi.Çalışan bir anneyim kizim daha cok kucuk annem bakiyor ve su an baba rahatsız olduğu için bakamıyor bende is yerinden 2 gunlugune izin alabildim eşimin ailesi cocuga bakmaya gelmiyorlar eşimin de bu olaya duyarsız kalması cirpindigimi gorupte birsey dememesi beni çıldırtıyor nasıl insan bunlar. Seytan diyor ki bas istifayı çalışma borcu harcı ödesin bakalım odeyebiliyormu. Calismazsam ev kirasını bile odeyemez. Acil bi çözüm bulmam lazım cikmazdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?