- Emoji Skoru
- 3.028
- Puanlar
- 133
İşte bizim de öyle bir şekilde bana herkesin zorda olduğunu falan söylerdi kimse bizim kadar gezmiyor derdi. Ya millet yurt dışına kaç kez gitti hani tamam birikim yapamazsın da bu kadar borç neden? Neden söylemedin dedim cevap yok. Borçtasın niye tatile gidiyoruz? Niye özel sağlık sigortası yaptırıyorsun. Bence bana yansıtmamaya çalıştı çünkü aldığı maaşla bunları yapabiliyor olmalıydı taksitle. Ama parayı harcamayı öyle bilmiyor veya başka bir şey yaptı ki bana söyleyemedi ve benden de isteyemedi. Çünkü o zaman açıklamak zorunda kalacaktı parayı ne yaptığını.Kumar yok di mi eminiz. Gerçi kötü harcama alışkanlığı da kumar kadar olmasa da bezdirir.
Ben şu durumdaydım, benzer gelirdeki arkadaşlarım evler arabalar tatiller alırken ben beyfendinin borçları yüzünden en eski evde en eski arabayı kullanır haldeydim. Kamburumdan "boşanıp" kurtuldum. Başka çaresi olan beri gelsin![]()
Bana ben sana sormuyorum dedi ama ben zaten söylüyordum nereye ödediğimi ki altın alayim derim ne yapacaksın nakit kalsın, para gerekir.. öyle birikim mi olur diye dalga geçti yıllarca.