Eşimin zihinsel engelli bir yeğeni var.ancak gezer ,tozar, derdini anlatır,söylenileni anlar ama 13 yaşında olmasına rağmen yaşı gibi değil.zeka seviyesi nedir bilmiyorum.bir gün ben yokken eve gelmek istiyor ve eşim alıyor.bu çocuk nereden öğrendi ise eşimin yanında (b6 arada arkasını dönmesini söylüyor) kızıma ( 6 yaşında) pantolonlarımızı indirelim falan diyor yada işaret yapıyor.eşim görüyor tabibu çocuğa vurup gönderiyor.abisine de durumu anlatıyor.ancak yengemiz yani çocuğun annesi sanki biz özellikle eve alıp dövmüşüz gibi anlatmış ve bunu duydum, sinirlendim.çocuğuna sahip çık dedim ama verdiği cevap "zorla mi girdi içeri "oldu.biraz daha konuşunca "almasaydınız" dedi.çok sinirlendim.daha bir sürü şey söyledim,ağız dalaşı oldu..kızım 2.5 yaşında iken dudağından öptü.sağda solda pantolon indirir ,tuvaletini yapar..bir defa şahit oldum.kızım ol da yanımda nasıl açıklayacağım.aile apartmanı burası maalesef..kızıma onunla konuşmayı yasakladım ama bazen kendimi rahatsız hissediyorum..engelli fazla anlamıyor kalplerini mi kırdım diyorum ama herşeyin de bir sınırı var.onlara sorsanız "biz napalım anlamıyor " diyip işin içinden çıkıyorlar..