Esimin enistesi

Yeni eve tasincaz esimin enistesi boyaci bende evi ona boystalimmi dedim enistesi 500 euroya boyarim dedi cok geldi esim her islerine gider hic para falan istemez ben de dedim esime biz boyayalim zaten duvsrda hasar yok diye sizce normalmi istemesi bana degisik geldi
Siz resmen adam gelsin bedava boyasın para falan vermeyelim derdindesiniz ayıp gerçekten saf kocanız iş çıkışı gidip her işlerine koşuyorsa hiç para istemiyorsa bu onun sorunu.Mesleği boyacılık olan ve bu işle evi geçindiren adamın para istemesine takılmanız kocam hiç para istemiyor o da istemesin demeniz çok bencilce değil mi????

Annemin bahçenin içinde 2 katlı şirin bir evi var

Balkonu dökülüyordu

Bi elden geçireyim kahvaltımı çayımı kahvemi yazın bahçeye karşı yaparım diye heves etti işin içine girdi

Bir ustayla anlaştı malzemesini falan aldı işte çimento fayans alçı vs

Usta kusura bakma abla büyük iş tuttuk gitmem gerek senin iş yatar Bu iş için o işi kaçırmam dedi

Ya etme eyleme ben nederen bulacağım usta

Hiç açıklama bile yapma gereği zahmetine girmeden gitti

Annem ordan burdan zar zor mıymıytı bir usta buldu

Adam sabah var öğlen yok sabah yok öğlen var

Çayı yemeği hazır olacak nazından niyazıdan geçilmiyor

Kadın seste çıkaramıyor

İş bitmez küser gider kalırım bu tozun içinde diye

Birgün gittim Annem derz dolduruyor
Kız sen ne yapıyorsun diyorum

Sus usta oğlunun düğün alışverişine gitti bana gösterdi ben yapabiliyorum 🤣

Böyle bir kabulleniş yok🤣

Beni bir gülme aldı o gün. daha da gülerim

Diyor ki ya gülmeyi bırak derzler kurumadan arkamdan sil 🤣

Öyle böyle bitti balkon

Ama su gider yönünde gitmiyor başka köşede birikiyor

Dedim yapan ustayı çağır

Yo yo ben çek çekle çekiyorum diyor🤣

4 yıl önce 100 bin ödedi o kıytırık balkona

Size kolay gelsin
Gerçekten üstü varmış 😅

Bizim evde eski, koruma altına alınmış bi ev. Kafama göre her ustayım diyeni sokamıyorum. Biri vardı sürekli bu çatıyla ilgilenmiş evi iyi bilen bi çatıcıydı. Adam rahatsızlandı yaşlı zaten. Artık yapamıyor yerine yenisini de bulamıyoruz işte. Çatıyı tıpatıp aynı yaptırmazsam tadilat yaptıramıyorum. Bi de yanında yine anıt ağaç olarak korunan bi ağaç var. Düzenli budamıyor belediye, dilekçe verdim bi ton yerden izin gerekti. Yetişmedi budama dönemine. O da çatıya çok fazla zarar veriyor. Yağmur yağdı mı o yağmur bizim eve yağıyo. Tam çıldırmalık bi sorun benim bu çatı muhabbeti malesef

Yeni eve tasincaz esimin enistesi boyaci bende evi ona boystalimmi dedim enistesi 500 euroya boyarim dedi cok geldi esim her islerine gider hic para falan istemez ben de dedim esime biz boyayalim zaten duvsrda hasar yok diye sizce normalmi istemesi bana degisik geldi
O da bir sey mi esim bana dedi ki 200 euro ver ev bir haftaya teslim 😂😂😂enayiyiz kizim kendim boyuyorum

500 euro gayet İyi sirketten boyaci cagir hör farki

Koşulan is illaki fiziksel bişey olmak zorunda değil ki? Mesela eniştem elektrik mezunu ve annemlerin ufak tefek tamir işlerini yapıyor. Babamda farklı şekilde yardım eder. Atıyorum kuzenim evlendi , bir sürü şeyle ugrasildi. Birbirlerinden para aldıklarına henüz şahit olmadım.
Bi kere kendimiz boyamıştık, bir hafta kendimize gelemedik. Artık gerekirse kredi çeker boyatırım, başka bi şeye benzemiyo o.

Geçen haftalarda evimi boyattım, 1 günde bitti, (evin durumuna göre değişir tabi)
Sonuç olarak aralarındaki ilişkiyi bilmiyorum ama bahsedildiği gibi her işe koşulan bir durum varsa, esneklik olabilir diye düşündüm ben.
Mesajda da dediğim gibi ben kendim yaparım ya da başkasına yaptırır akraba ile is yapmam ama burda beklenti oluşmuş.
Adamın işi o, bin tane ev boyuyor, vücut alışmış, iş kolayı geliştirmiş adam, seriye takmış. Biz girsek üç günde çıkamayız üstelik eşyalı evse.

Bi kere kendimiz boyamıştık, bir hafta kendimize gelemedik. Artık gerekirse kredi çeker boyatırım, başka bi şeye benzemiyo o.
Benim ev buyuk, o yuzden cok yüksek rakam istiyor boyacilar. Duvar duvar boyuyorum, gerekirse bir hafta suruyor. En zoru tavan boyamak ama :D
Yeminle bazen Seyit Onbasi gibi hissediyorum kendimi :D

Benim ev buyuk, o yuzden cok yüksek rakam istiyor boyacilar. Duvar duvar boyuyorum, gerekirse bir hafta suruyor. En zoru tavan boyamak ama :D
Yeminle bazen Seyit Onbasi gibi hissediyorum kendimi :D
Bizim arkadaş bir aydır ev boyuyor.

Bizim arkadaş bir aydır ev boyuyor.
Normal ya. Duz duvar degil de girinti cikinti, kestirmeler falan yoruyor insani. Bakinca yaptiklari dumduz is ama fiziksel olarak yorucu.
Bir de benim merdiven kisminda duvarlar iki kat yukseklikte tek duvar. Canim cikti orayı yapana kadar. Keske boyacı manita yapsaymisim o ara :D

Profesyonel olarak yaptığı bir işten para alması normal. Sizin eşiniz de profesyonel olarak yaptığı işi sağa sola bedava yapıyorsa söyleyin yapmasın aile gelirinizi sağa sola saçıyor o zaman. Ama öyle elinden gelen bir işi yardım olsun diye yapıyorsa kendi tercihi, bisey diyemez karşılık da bekleyemezsiniz.

Ücreti istedi diye laf etmiyor bence eşinin hiç ücret talep etmeden her işlerine koştuktan sonra onun suan para istemesine laf ediyor galiba
Gayette ücreti istedi diye laf ediyor. Eşinin sanmıyorum ki koca evi boyamak gibi işleri öylesine yaptığını. Sapla samanı karıştırmak hanımefendinin yaptığı biraz ..

Back
X