- 6 Ocak 2017
- 291
- 408
- 103
- 42
- Konu Sahibi espiritrik
-
Merhaba ,kaynımla aynı şehirde yaşıyoruz bekar kendisi. Ev arkadaşları ayrıldığı için tek başına kalıyordu evde zaten asgari ücretle çalışıyor bende üzüldüm durumuna gel burda kal bir sure dedim. Geceleri çalışıyor gündüz sadece uyumaya geliyor eve. Bende yokum gündüzleri evde sorun olmaz diye düşünmüştüm.
Amma gelgelim durum öyle olmadı. Hafta sonlarını hesaba katmamişım. Aslinda çalıştığı yerde kalabiliyor. Mesela hafta içi birkaç gün geliyor eve. Ama hafta sonları aksatmadan geliyor. Evim 2+1 .misafir çağırmak istiyorum cagiramiyorum. Cocuklu arkadaşlar im var ister istemez bır gürültü olacak o odayı kullanmak gerekiyor. Esimde evde olmuyor hafta sonları bu durum da rahatsız ediyor bizi. Iyi çocuk bir saygısızlığı yok ama ister istemez rahat edemiyorum evde her ne kadar uyuyor olsa da.
Şimdi ben bu durumu nasıl cozebilirim. Hafta içi gelmeyecegine hafta sonu gelmesin ıstiyorum. Yüzüne karşı da söyleyemem bunu istemedigimi düşünür. Aylardır idare ettiğim unutulur gider.
Hafta sonları sana yatak odasında bır yer yatağı hazirlasak ben de misafir lerimi cagirsam desem diyorum. Bunu da kabul etmez biliyorum anlar o zaman heralde hafta sonu gelmeyeyim diye. Olur mu sizce
Haklısınız da ben davet ederken bazen orda kalirsin bazen burda demiştim. Şimdi hafta içi gelmeyip hafta sonu gelmesi canımı sıkmaya başladı. Hiç izni yok sabah geliyor 10 gıbı akşam 8 de çıkıyor evdenSen değil eşin konuşmalı bence
Ancak çocuklu misafir için bir hafta sonu evde uyuyan bir insanın yerini değiştirmek ne kadar mantıklı olur bilemiyorum
Büyük ihtimalle hafta sonu olduğu için dinlenmek istiyordur, sonuçta çalıştığı yer ev ortamı değil
Misafir umduğunu değil bulduğunu diye bir laf var, çocukla misafirliğe gidiyorlarsa bir iki saat idare edebilirler diye düşünüyorum. Kaynınızı siz davet etmişsiniz sonuçta kalması için, ben olsam yerde yat demem, misafiri ona göre ayarlarım, uyuyacak bebek falan olursa yatak odamda yatırırım ama illa o oda olacak diyorsanız eşiniz konuşsun daha az kırıcı olur
Haklısınız da ben davet ederken bazen orda kalirsin bazen burda demiştim. Şimdi hafta içi gelmeyip hafta sonu gelmesi canımı sıkmaya başladı. Hiç izni yok sabah geliyor 10 gıbı akşam 8 de çıkıyor evden
Eşim Genelde çalışıyor hafta sonları yok evde.acaba bu kadın hafta içi çalışıyor ben varım diye yemek yapıyor yorgun halde diye düşündüğü için mi gelmiyor acaba hafta içi de hafta sonu geliyor diye düşünüyorum. Zaten büyük ihtimalle yaza kadar devam edecek bu durum ınş. Yanı. Sesimi cikarmayayim bariEsin hafta sonlari calisiyor mu ?
Cuma aksamindan yemekte , yarin misafirlerim gelecek baya kalabalik olacagiz desen..
Esinde eger calismiyor ise,
Bizde kardesimle disari cikalim biraz gezelim misafirler rahatsiz olmasin rahat rahat takilin hayatim dese size..
Anlar herhalde..
Gunah tabi ki. Biliyorum bende gece çalışmanın zorluğunu. O yüzden 3 ay hafta sonları gündüz temizlik bile yapmadım. Akşam 9 dan sonra yapabildiğim kadar yaptım. Baktım olmuyor bende calisan insanım sonucta evi supursem rahatsız olur musun dedim. Yok yapacaksın tabi dedi. Gerçekten anlayissiz ınsan değilim ama işte ne bileyimE yani günah değil mi
Hiç izinsiz çalışan bir adamı misafir için tedirgin edeceksiniz
Belli ki hafta sonu biraz dinlenmeye çabalıyor, ev ortamı arıyor
Ben kıyamam, yapı meselesi bu, sizin görüşünüze de saygılıyım ev sahibesi sizsiniz tabi
Bu size rahatsızlık veriyorsa eşinizle konuşun, usulünce söylesin durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?