Eşimin erkek kardeşi

espiritrik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2017
291
408
103
42
Merhaba ,kaynımla aynı şehirde yaşıyoruz bekar kendisi. Ev arkadaşları ayrıldığı için tek başına kalıyordu evde zaten asgari ücretle çalışıyor bende üzüldüm durumuna gel burda kal bir sure dedim. Geceleri çalışıyor gündüz sadece uyumaya geliyor eve. Bende yokum gündüzleri evde sorun olmaz diye düşünmüştüm.
Amma gelgelim durum öyle olmadı. Hafta sonlarını hesaba katmamişım. Aslinda çalıştığı yerde kalabiliyor. Mesela hafta içi birkaç gün geliyor eve. Ama hafta sonları aksatmadan geliyor. Evim 2+1 .misafir çağırmak istiyorum cagiramiyorum. Cocuklu arkadaşlar im var ister istemez bır gürültü olacak o odayı kullanmak gerekiyor. Esimde evde olmuyor hafta sonları bu durum da rahatsız ediyor bizi. Iyi çocuk bir saygısızlığı yok ama ister istemez rahat edemiyorum evde her ne kadar uyuyor olsa da.
Şimdi ben bu durumu nasıl cozebilirim. Hafta içi gelmeyecegine hafta sonu gelmesin ıstiyorum. Yüzüne karşı da söyleyemem bunu istemedigimi düşünür. Aylardır idare ettiğim unutulur gider.
Hafta sonları sana yatak odasında bır yer yatağı hazirlasak ben de misafir lerimi cagirsam desem diyorum. Bunu da kabul etmez biliyorum anlar o zaman heralde hafta sonu gelmeyeyim diye. Olur mu sizce

Neden açık açık konuşmaktan çekiniyorsunuz.
Söyleyin. Eşinizle beraber kardeşi ile konuşun.
İyi biri ama haftasonlarınızı düşünemeyecek kadar kaba.

zor durum kalp kırmadan hal etmeye calısıyorsun ama sen soylersen butun iyilikleriin silinir ama eşin söylese bişi olmaz.

Sen değil eşin konuşmalı bence
Ancak çocuklu misafir için bir hafta sonu evde uyuyan bir insanın yerini değiştirmek ne kadar mantıklı olur bilemiyorum
Büyük ihtimalle hafta sonu olduğu için dinlenmek istiyordur, sonuçta çalıştığı yer ev ortamı değil
Misafir umduğunu değil bulduğunu diye bir laf var, çocukla misafirliğe gidiyorlarsa bir iki saat idare edebilirler diye düşünüyorum. Kaynınızı siz davet etmişsiniz sonuçta kalması için, ben olsam yerde yat demem, misafiri ona göre ayarlarım, uyuyacak bebek falan olursa yatak odamda yatırırım ama illa o oda olacak diyorsanız eşiniz konuşsun daha az kırıcı olur

Esin hafta sonlari calisiyor mu ?

Cuma aksamindan yemekte , yarin misafirlerim gelecek baya kalabalik olacagiz desen..

Esinde eger calismiyor ise,
Bizde kardesimle disari cikalim biraz gezelim misafirler rahatsiz olmasin rahat rahat takilin hayatim dese size..
Anlar herhalde..

Haklısınız da ben davet ederken bazen orda kalirsin bazen burda demiştim. Şimdi hafta içi gelmeyip hafta sonu gelmesi canımı sıkmaya başladı. Hiç izni yok sabah geliyor 10 gıbı akşam 8 de çıkıyor evden

E yani günah değil mi
Hiç izinsiz çalışan bir adamı misafir için tedirgin edeceksiniz
Belli ki hafta sonu biraz dinlenmeye çabalıyor, ev ortamı arıyor
Ben kıyamam, yapı meselesi bu, sizin görüşünüze de saygılıyım ev sahibesi sizsiniz tabi
Bu size rahatsızlık veriyorsa eşinizle konuşun, usulünce söylesin durumu

Eşim Genelde çalışıyor hafta sonları yok evde.acaba bu kadın hafta içi çalışıyor ben varım diye yemek yapıyor yorgun halde diye düşündüğü için mi gelmiyor acaba hafta içi de hafta sonu geliyor diye düşünüyorum. Zaten büyük ihtimalle yaza kadar devam edecek bu durum ınş. Yanı. Sesimi cikarmayayim bari

Gunah tabi ki. Biliyorum bende gece çalışmanın zorluğunu. O yüzden 3 ay hafta sonları gündüz temizlik bile yapmadım. Akşam 9 dan sonra yapabildiğim kadar yaptım. Baktım olmuyor bende calisan insanım sonucta evi supursem rahatsız olur musun dedim. Yok yapacaksın tabi dedi. Gerçekten anlayissiz ınsan değilim ama işte ne bileyim

Direkt cagirtin misafirinizi ,kendisinevhafta sonu misafir var ses gelirse sasirma diyin olsun bitsin ,
Oda akil edip gelmesin hafra sonu

Cagiran sizsiniz rahatsiz olan sizsiniz. Uzuldum kayniniza. Ne yapsin haftasonu dinlenmek istiyor belli ki.

Bence kayninizi degil gelecek misafirlerinizi uyarın. Kaynım evde uyuyor cok yoruluyor iste. O yüzden cocukları tembihleseniz olur mu diye.

Iyi biriyse kaynınız hic ilismeyin adama bence

Misafir gibi davranmayı bırakırsanız her şey daha kolay olur. Evi süpürün, yeri geldi mi ondan yardım isteyin. Mesela bişeyler mi yemek istedi "ev senin canım istediğini istediğin gibi ye" diyin. Hani siz böyle büyüttükçe daha çok dikkat etmeniz gerekecek ikiniz de rahatsız olacaksınız. Misafire özen göstermek gerekir çünkü. Evin parçası gibi hissederse süpürgeden de misafirden de ikiniz de rahatsız olmazsınız. Misafir geleceği gün "yatak odasına açıyorum yatağını bugünlük rahat eder misin" deyin mesela. Hani hiç çekinmeden.

Ben olsam eşim için, çocuğu da seviyorsam hiç sorun etmem, hele bir de siz davet etmişsiniz.

keşke baştan davet etmeseydiniz
tabi şimdi bu kadar olacağını düşünmediniz
bilemedim ne yapılır
zor bir durum

ben şimdi anlayamadım. Hem siz diyorsunuz gel burda kal diye. Yine siz yakınıyorsunuz kalmasın nasıl derim diye.
çocuk oyuncağımı bu ya çağırmayın baştan, ya da çağırdıysanız adama kirli sepeti gibi davranmayın. Ordan alırım oraya koyarım olmaz...

Dertsiz basiniza dert almak olmus sizinki.
Yatak odasina yer yatagi yapmayi ben teklif etmezdim.
Kaynimin ne isi var yatak odamda?
Esinizin bir sekilde soylemesi daha dogru olur.

Gel demesi kolay git demesi zordur. Böyle durumlara karşıyım kadınlar rahat edemez ancak misafir çağırmakta sorun yok, kendisine haber versen o çekinir dışarı çıkar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…