- 17 Haziran 2024
- 1.018
- 3.814
- 53
- Konu Sahibi ofneyapicam
Sen de hala laf atiyorsun tabagina ama az degilsin. Konusmasana?Az önce annem eve geldi. Kardeşime hesap sormak için kardeşim bağırıyor “Sen karışma gerizekalı” diye, annem bağırma dedikçe kardeşim daha çok bağırıp sanki ben durduk yere ona karışmışım gibi ablamın yaptığını görmüyor musunuz anlamıyorsunuz beni diye bağıra bağıra apartmanı ayağa kaldırıyor. Annem dokunmadı bile bağırarak allah sizin belanızı versşn, hepinizi öldüreceğim diye saydırmaya devam ediyor. Ben uğraşmayın şu paikopatla dedim böyle dişlerini gıcırdatarak psikolojik hasta numarası yapıyor. Giderken de beni ittirdi babamın yanında bilerek anne sen onun sevgilisiyle ayrılmasını teselli et diyor. Bu çocuk laftan anlar mı sence? Hala hiçvir korkusu yok istediğim kadar bağırırım diyor. Beni ablalık yapmamakla falan suçluyordur muhtemelen kendisi bok gibi bir insan etrafındaki herkes yaka silkiyor. Böyle birini kim hayatında ister?
Kendine bir bowl yapmış ben de oha aynı migrostaki yeni çıkanlar gibi olmuş dedim “heee aynısı mal” diye cevap veriyor. İnsan 1-2 deyince kendini tutamıyor bir yerden sonra. Karışınca da ailem beni sevmiyor, bana karışıyor kendim tamamen suçsuzum psikolojimi bozdular oluyor.
Sus deyince susmayacağım, bana yardım et diyince edemem ders çalışıyorum ( yalan, gidip telefonla oynuyor) küçük erkek kardeşimize de rezalet bir abla, kendi biraz güç alınca ondna küçük olunca iğrençliğini ortaya çıkardı