- Konu Sahibi nildenizz35
kızlar eşimin evlenmeden 1 ay önceki muhabbetini yakaldım. bir kızdan bahsediyordu bana karsı ilgisi var dıyordu arkadasının yazdıgı sey ise bu kız kesın senındır o zaman diyordu esimde s..... diyordu. yazamıyorum ama tahmın etmek zor deil. bu yazısma evlenmeden 1 ay önce yapılmıs. cok üzücü bir konusma. arkadasının bızım bılgısayarda hesabı acık kalmıs ordan okudum.uyandırıp sordum. hersey lafta erkek muhabbetı işte dedi.evlenmeden önce böyle bır muhabbet yaptım gercekte bırsey olmadı dedı. ama bana göre bir insanın gözuyle baskalarını süzmesi bile aldatmaktır. insanın gururu kırılıyor evlenmeden önce ne demek ayrıca 4 yıldır cıkyıoruz nısanlıydık ve evlenmeden önce olması neyı deiştirir. bir imza mı ya hersey. agzımı bozmak ıstemıyorum ama ben bu erkek muhabbetının yanı bısy demıyorum yaaa nasıl bır muhabbetse kadınları tasa benzetıyor olması bıle benım ıcın acı verıcı aynı seyı ben yapsam benı bosarmıs öle dedi. cunku ben kızmısım. kızlar böle muhhabbet yapıyosa bısey vardır. ama erkekler genelde böyle muhabbetler yapar dedi. siz olsanız ne dusunurdunuz kızlar???????