merhaba kizlar cok kafama takilan bi konu var soyleki; sanırım esimle ilk 3. Bulusmam falandi bi kiz geldi yanimiza eski arkadasiymis nerdeyse esimin dibine girdi konusurken kafasini cevirse opusucekler yani o derece dibinde karsidada ben oturuyorum esim onunla konusmuyomus oda gelmis barismaya calisiyo orda durumdan hic hosnut olmadim tabi ama o zamanlar arkadastik pekte umursamadim kafama kazinmis olucakki cok net hatirliyorum herneyse uzun zamandir bu kizla hicbisey yoktu ta ki bi kafede karsilasana kadar esimin kiza 3 kes bakisini yakaladim ama baya baya ona bakiyo yani anliyorum dayanamadim ters ters esime baktim sanirim biraz anladi hicbisey demedi bi ara dikkat ettim kizda ona bakiyo ara ara esime cok kizdim cikinca ona bakmadim ben diye yeminler etti kiz sozlenmis bide inanmadim tabi bide bana diyoki boyle yaparak kendini dusuruyosun onumu kiskandin yani bunun kiskanclik olmadigini aynisini ben yapsam nasil hissedicegini sordum cevap veremedi tabi ama cok sinirliyim hala sanki sogudum esimden yanina yaklasmak onu opmek dahi istemiyorum sizce nasil davranmaliyim
Bence abartılacak bir şey yok. Herkes merak eder. Rahatsızlığını belli etmişsin zaten.
Önemli olan eskisi gibi aşırı hareket etmemesi.
Ben de görsem ara ara bakardım.
Simdi yine öyle o önceki gibi esinin icine girseydi sonuna kadar haklisin hatta esini parcalayabilirsin dicektim ama bu durumda sadece karsilasip bi kac defa bakmislar.. Tavrini koymussun zaten daha fazla uzatmanin anlami yok gibi.