Esimin eski ciktigi kadini gormek istemiyorum

Deme kadına bişey, ondan sonra kendini bi şey zanneder sen kıskandığın için daha da inadına yapar ve sonunda huzurun kaçar. Eşinle hallet, gerekirse o muhattap olsun istemediğini açık açık söylesin (erekirse kadının eşine a da ana babasına)
aynen böle,öle arsız kadınlar ınada bındırır işi,alıcam elınden diye sıdık yarışı,ayyy

Köye her sene gelmek zorunda kalıyoruz işler dolayısıyla ama asla eşim bensiz gelmez sensiz gitmem der eşimin ailesinde biliyo Oooo seninki geliyo diolarmis eşime acayip sinir oluyorum

Deme kadına bişey, ondan sonra kendini bi şey zanneder sen kıskandığın için daha da inadına yapar ve sonunda huzurun kaçar. Eşinle hallet, gerekirse o muhattap olsun istemediğini açık açık söylesin (erekirse kadının eşine a da ana babasına)

Yoruma katılıyorum.

Sizin muhatabınız o kadın değil, eşinizdir.

Bir sorununuz varsa eşinizle halletmeniz gerekir.

bende bu foto beğenmeyi anlamıyorum ya ırt pırt onun bunun fotosunu niye beğeniyor insanlar . özellikle kadınlar çok yapıyor bunu görüyor sevgilisi var eşi var neden yani ?hani arkadaşı olur anlarım bir iki fotosunu beğenir anlarım ama özellikle her fotosunu beğenenler var . yiyorsa yorum yapsınlar ama yemiyor yorum morum yok sadece like .
ben olsam uyarırım kocasına söylemekle tehdit ederim ileri gidersede söylerim net .

bende bu foto beğenmeyi anlamıyorum ya ırt pırt onun bunun fotosunu niye beğeniyor insanlar . özellikle kadınlar çok yapıyor bunu görüyor sevgilisi var eşi var neden yani ?hani arkadaşı olur anlarım bir iki fotosunu beğenir anlarım ama özellikle her fotosunu beğenenler var . yiyorsa yorum yapsınlar ama yemiyor yorum morum yok sadece like .
ben olsam uyarırım kocasına söylemekle tehdit ederim ileri gidersede söylerim net .
Böyle kadınlar öyle edepsiz ki kocası DUYSA ONU BOSASA BELKI İŞİNE BİLE GELİR BUSEFER BUNLARİDA AYİRMAYA ÇALIŞIR ALLAH MUHAFAZA BENCE EN İYİ ÇÖZÜM KIZIN AİLESİYLE KONUSMAK

Işte bana gorede güzel deil ama eşim zamanında onunla çıkmış
Face ten engelleyin ve uzak durun..belliki kadın bi arayış içinde halen..olmadık yerden huzurun kaçmasın...ooo seninki geliyor ne demek ya çok iğrenç..evli insanlarla böyle konuşulurmu..çok fazla ortaya dökmeden halledin.

sessiz kalın. eşinizi uyarın.
söyleseniz de bir şey değişmez.
ben bir kadının diğerini sizin tabirinizle yolması taraftarı değilim.
kadınlık onuru diye bir şey var.

not: küçük bir rica. sorununuz kaçarak evlenmekle alakalı değilse lütfen bunu belirtmeyin.
sitede genç kızlar da var sonra kocaya kaçmayı çok matah bir şey zannedip kurtuluş gözüyle bakıyorlar.

Benim sorunum şöyle biz eşimle severek kaçarak evlendik her sene eşimin memleketine köye gidiyoruz eşimin eski çıktığı kızda evli oda her yaz köye geliyor ve sürekli eşimin karşısına cikmaya calisiyo daha öncede facede fotolarini begenmisti ozmn uyarmistim ama kadın anlamiyo ama eşime güvenim sonsuz ama şeytan ışte korkuyorum şimdi ben bu kadına birşey demelimiyim siz olsaydınız ne yapardınız ona bişey dersem küçükmü düşerim gidip saçını başını yolasim varr ya evli ama hala aklı kocamda 2tanede çocuğu var ama ar namus yok ne yazikki

o köyde kayınvaliden yok mu? gitsin cimcirsin kolundan kadını, baktın o da kar etmedi ibreti alem için yol saçını başını. ders olsun herkese.

Kadının yanına gidip seviyesine düşmeyin. Hakkında düşünmediği kalmaz. O yüzden bütün sosyal Hesaplardan engelleyin. Yani engelleyince hiç karşısına çıkmaz. Köye de kadın yüzünden gitmemezlik yapmayın.
Eğer kocanıza güveniniz varsa bu kadar takmayın. Kocanı tak koluna gez, eğlen, mutlu ol, gülücükler saç adam seni seviyor işte gözü senden başkasını görmüyor sensiz köye gelmiyor. Ne diye sinirleniyorsun ki ar damarı çatlamış bir mahluka.

Aslında kaçarak evlendiğimiz için eşimin ailesi beni benimsemediler düğümün altın vb olmadı yani ben kaçmayı asla onaylamiyorum bizimki mecburiydi zaten kaynanam eminim o kadını gelin olarak istiyodu

Benim eşimin eski eşi çocuklarını bahane ederek sürekli kocama yanaşmaya çalışıyor. Bana bikeresinde sizi ayırmadan bana huzur yok demişti hatta. Kocan beni seviyor ben gel desem bugün gelir falan filan ve biz bu o..yu her hafta çocuğu alıp bırakırken görmek zorunda kalıyoruz. Ya ben ne yapayım? Takmadım kafama prim vermedim ona kocama güvenip sevgimi gösterdim ve ben kazandım 5 yılın sonunda pes etti o o..pu ama ben içten içten çürüdüm resmen. Takma kafana bence
Aboo dedim bir an ne bicim insanlar varmış, allahtan esiniz kanmadi bu duruma cok kotu birşeymis insan kafayi yerdi allahtan kurtuldunuz

Back
X