• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eski flörtleri

Rektoaktif (geçmişe dönük) kıskançlık yaşıyorsunuz. Benim de bu sorunum vardı. Geçmişte bende başkalarıyla bir şeyler yaşadım ama şimdi onlar hiç aklıma gelmiyor ben başkalarıyla bir şeyler yaşamışken ve paylaşmışken karşımdakini eski yaşadıkları için kıskanmam ne kadar doğru diye sorguladım. Bazı erkekler de burda düşüncesizce davranıyor ve anlattıkça anlatıyor tabi böyle durumlarda o erkeği yaşadıklarının yanına postalamak en iyisi. Siz stalk yapmışsınız bu durum iyi bir şey değil ilerde daha büyük sorunlara yol açabilir.

Son cümlenle Cok gzzel anlatmissin.
Ne kendi hizurunu, nede esininin hizurunu bozma.
Esinle konusupta eski dalgalarini zorla aklina getirme;)

Merhaba arkadaşlar. Beni uyku tutmayan bir gece telefon stalkkna koyuldum ve eşimin benimle tanışmadan önceki aylarda görüştüğü mesajlaştığı bi kaç kızla sohbet sslerine falan denk geldim. Konuşma içerikleri falan görünmüyo yani o kadar detaylı şeyler değil ama kızlara yaptığı bi kaç jest mesela adını bi yerlere yazmak. Ne biliyim rehbere çiçeğim böceğim gibi kayıt etmiş. 2 3 farklı kız var muhtemelen tinderda falan tanismistir bu tiplerle. Tarihler benden hemen önce. Biz tanıştıktan sonra asla yok. Ama çok burkuldum bi an da. Günümüzde herkes bi kaç kişiyle böyle flört ediyo aynı anda. Sonuçta bende yoktum ama kabullenemedim. Sizce bu konuda napmaliyim? Beni ilgilendirmez bence üstünü kapatıp yokmuş gibi devam etmeliyim ama üzüldüm. Tavrıma yansıdı. Sizce napmalı? Kıskandım ve onlar içinde uğraşması itici geldi böyle değişik bi his.
Bunlar bu arada çoook kurcalamam ile yanlışlıkla tel yedeğindd unuttuğu screenshotlar. Saklama falan yok.
Kendimi bazen kendine dert arayan ve bulan biri olarak tanimliyorum.
Eşiniz sizin ilk konuştuğunuz, ilk sevgiliniz, ilk flörtünüz mü, her anlamda ilkiniz mi?

Back
X