• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eski flörtleri

Merhaba arkadaşlar. Beni uyku tutmayan bir gece telefon stalkkna koyuldum ve eşimin benimle tanışmadan önceki aylarda görüştüğü mesajlaştığı bi kaç kızla sohbet sslerine falan denk geldim. Konuşma içerikleri falan görünmüyo yani o kadar detaylı şeyler değil ama kızlara yaptığı bi kaç jest mesela adını bi yerlere yazmak. Ne biliyim rehbere çiçeğim böceğim gibi kayıt etmiş. 2 3 farklı kız var muhtemelen tinderda falan tanismistir bu tiplerle. Tarihler benden hemen önce. Biz tanıştıktan sonra asla yok. Ama çok burkuldum bi an da. Günümüzde herkes bi kaç kişiyle böyle flört ediyo aynı anda. Sonuçta bende yoktum ama kabullenemedim. Sizce bu konuda napmaliyim? Beni ilgilendirmez bence üstünü kapatıp yokmuş gibi devam etmeliyim ama üzüldüm. Tavrıma yansıdı. Sizce napmalı? Kıskandım ve onlar içinde uğraşması itici geldi böyle değişik bi his.
Bunlar bu arada çoook kurcalamam ile yanlışlıkla tel yedeğindd unuttuğu screenshotlar. Saklama falan yok.
Kendimi bazen kendine dert arayan ve bulan biri olarak tanimliyorum.
Yaptığınız hiç hoş bir şey değil. Herkesin bir geçmişi var bunu kabullenmeniz lazım. Siz, sizden sonra olanlarla/olacaklarla ilgilenin.

Bazı insanlar dertsizlikten dert arıyor çünkü dert olmazsa huzursuz oluyorlar. Bu gün canım çok sıkıldı dur ben eşimin eski sevgilisini bulayım demek dert aramanın ötesinde bir sorun bence. Ağır güven sorunu var belli.

Kesinlikle gunces.
Ben yoğunluktan hele eve gidince yani eşimin eski manitaları aklıma bile gelmez :D
Yani sanki bizim eski sevgilimiz yoktu.

İnsanlar takılmaya yer arıyor bence.

hepimizin geçmişi var. ilk aşkımızı ilkokulda yaşayan insanlarız :) kaç kişi için ağladık çabaladık. duygusu olan her insanın yaptığı ve hayatın içinde olan şeyler. nitekim bi ömür yaşlanmayı sizinle seçmiş adamın daha önceki flörtlerini öğrenmek çok gereksiz. geçmişi değiştiremeyeceğiniz için bu sebepten hayatı adama dar edemezsiniz.

Ettim ama ne bileyim 😭 bana yaptiği bazı jestlerin başkalarınada yapılmış olmasına çok içerledim
İnsanın mizacı denilen bir olay var … benim mizacım nasılsa her yeni birine aşağı yukarı aynı davranırım . Bu büyütülecek birşey değil . Çok duygusal yaklaşıyorsunuz gereksi tatsız hale sokmuşsunuz kendinizi yapın bi kahve deein nefes alın salın gitsin .
3119EE51-851C-4B0E-85BF-EC441E778D5A.webpF1AD8966-675A-43E4-86DB-4228503C25C8.webp0DCE9A46-BF94-4466-A0B6-3630026BAD62.webp

Kızlar çoğunluğunuz dert edecek bişey bulamadın mı yazmışsınız kız içerledim diyerek bize içini dökmüş ama takılma canım genelinde insanların eski yaşanmışlıkları var.Bende eşimin ilk arabasının plakasına baş harflerini yaptığını duyunca üzülmüştüm.Bazı şeyleri değiştirmek mümkün değil o yüzden hiç ağzının tadını bozma🌺

Ben bunları dert ettiğimde 18 20 yaşlarımdaydım. Artık bu tarz şeyleri önemsemiyorum. Partnerim geçmişinde kimleydi ne yaptı pek umrumda değil. Benim de bir geçmişim var sonuçta. Sosyal medya hesaplarında kimleri takip ediyor diye didik didik bile etmedim. İlişkimiz güzel, iletişimimiz sağlıklı, her gün benimle ya ben ona bakarım. Siz de güncel ilişkinize bakın, kendinize dert aramayın ❤️

Ben eski flört vs. kısmına bakmam bu konuda.
Sevilmediğinizi mi düşünüyorsunuz?
Püf nokta burası çünkü.

Benim eşim önceden arkadaşımdı.

Ben o zamanlar aşık olduğum adam şehir değiştirdi diye eşimin omzunda ağlamıştım mesela.

Onun da sevdiği kız ona merhaba diyince bütün gün bana gelip gidip sen de duydun dimi bana merhaba dedi demişti.

Velhasıl takılmayın arkadaş. Hepsi sizden önce olmuş olan şeyler.

Merhaba arkadaşlar. Beni uyku tutmayan bir gece telefon stalkkna koyuldum ve eşimin benimle tanışmadan önceki aylarda görüştüğü mesajlaştığı bi kaç kızla sohbet sslerine falan denk geldim. Konuşma içerikleri falan görünmüyo yani o kadar detaylı şeyler değil ama kızlara yaptığı bi kaç jest mesela adını bi yerlere yazmak. Ne biliyim rehbere çiçeğim böceğim gibi kayıt etmiş. 2 3 farklı kız var muhtemelen tinderda falan tanismistir bu tiplerle. Tarihler benden hemen önce. Biz tanıştıktan sonra asla yok. Ama çok burkuldum bi an da. Günümüzde herkes bi kaç kişiyle böyle flört ediyo aynı anda. Sonuçta bende yoktum ama kabullenemedim. Sizce bu konuda napmaliyim? Beni ilgilendirmez bence üstünü kapatıp yokmuş gibi devam etmeliyim ama üzüldüm. Tavrıma yansıdı. Sizce napmalı? Kıskandım ve onlar içinde uğraşması itici geldi böyle değişik bi his.
Bunlar bu arada çoook kurcalamam ile yanlışlıkla tel yedeğindd unuttuğu screenshotlar. Saklama falan yok.
Kendimi bazen kendine dert arayan ve bulan biri olarak tanimliyorum.
Üzülmekte haklısınız ama üstüne fazla kafa yormayın; kurcaladıkça size ve ilişkinize kötü yansır. Silin o fotoğrafları hayatınıza normal şekilde devam edin 🎈

kıskanmanız normal bende olsam kıskanırdım
ama susun oturun adama da kötü davranmayın
sizden önce olmuş geçmiş boşverin

Ben o zamanlar aşık olduğum adam şehir değiştirdi diye eşimin omzunda ağlamıştım mesela.

Onun da sevdiği kız ona merhaba diyince bütün gün bana gelip gidip sen de duydun dimi bana merhaba dedi demişti.

ayyy ne tatlı geldi yalnız bana hikayeniz :)
işte nasip kısmet
hikayenizi birgün dinlemek isterim yazmak isterseniz

Jest dediğiniz ne rehbere çiçeğim diye mi kaydetmek?Öncede ki ilişkilerde kullandığımız sevgi sözcüklerini eşimize söylemememiz mi gerekiyor bu durumda?

Asla takmam hatta şakalaşırdım şu kız fena değilmiş bu çirkinmiş bunu mu buldun diye 😄 takılmayın bence

Sizden öncekiler sizi asla ilgilendirmesin. Buna hakkınız yok.

Jest dediğiniz ne rehbere çiçeğim diye mi kaydetmek?Öncede ki ilişkilerde kullandığımız sevgi sözcüklerini eşimize söylemememiz mi gerekiyor bu durumda?
Evet ve aynı anda bi kaç kız olması. Yani çok masumdu gozumdeee. Görünce üzüldüm. Bide mesela kızın resmini çizmeye çalışmış vs. Ay ne bileyim ya zor. Tamamen aşk evliliği yapmak için evlendim eşimle. Böyle ufak şeylerden bile çok etkileniyorum

Evet ve aynı anda bi kaç kız olması. Yani çok masumdu gozumdeee. Görünce üzüldüm. Bide mesela kızın resmini çizmeye çalışmış vs. Ay ne bileyim ya zor. Tamamen aşk evliliği yapmak için evlendim eşimle. Böyle ufak şeylerden bile çok etkileniyorum
Etkileniyorsanız geçmişi karıştırmayın.İnsanların saçmaladığı dönemler olabilir eşinizin de öyle bir dönemini yakalamışsınız.Önemli olan şimdi ki hali boşuna kendinizi mutsuz etmeyin 😊

hemen hemen aynıyız. bende eşimle çok yakın arkadaştım, lisede sevdiğim çocuğu anlatırdım onunda konuştuğu kızları bilirdim. birbirimizle her şeyi paylaşırdık :halay: bazen konusu açılır, güler geçeriz. eskide olan eskide kalmıştır, artık o insanları sevmiyorum ki kıskansın ve ya eşim o kızlarla konuşmuyor ki kıskanayım.

karşıdaki insanın telefonunu karıştırmayı çok sağlıksız görüyorum, hem de silmeyi unutmuş değil siz bulmak için didik didik etmişsiniz. jest dediğiniz nedir, telefonuna o zamanki konuştuğu kızı çiçeğim böceğim diye kaydetmesi çok olası, bir jest değil. siz hayatına girdikten sonra, sizi sevdikten sonra böyle bir şey yoksa sorun ne.. sonuçta ilk görüştüğümüz insanla evlenmiyoruz hepimiz.

Benim eşimde bana ikinci buluşmamızda hediye olarak saat almıştı ilerleyen zamanlarda eski kız arkadaşına da saat aldığını tesadüfen bir konuşmada duydum ne yapmalıydım saati başına mı çalayım erkekler hep aynı noktadan bakar olaya saat güzel hediye konu kapanmıştır ona aldım öbürüne almamam gerek falan demezler çok takılmayın böyle şeylere olabilir😊🤷🏻‍♀️

Kendine dert arayan ve bulan birisisiniz zaten yazdıklarınıza göre. Sizin hiç mi eski flörtünüz olmadı? Eşiniz gelip sen eski flörtüne böyle demişsin böyle yapmışsın dese ne düşünürsünüz?

Back
X