• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eski günlüğünü buldum

Biraz değil çok takıntılıyım ama tuhaf esimin sevgisinden Şüphe duymuyorum sadece eski eşine karsı içinde birtakım Duyguların kaldığını düşünüyorum ama
Hayatinizi karsinizda ki ve kendiniz icin mutsuz huzursuz bir hale getirirsiniz sadece.
Eski eş eskidir.
Bu kadar.istese sizinle evlenmez onunla tekrar birlikte olmaya calisirdi.

Olması çok normal değil mi?
Hiç kimse boşanmak için evlenmiyor çünkü. İkinci kez evlenmek ve ortada bi çocuk varken kolay bi şey değil bence.
Yazılanlar arasında onu hala seviyorum unutamıyorum gibi şeyler yazıyor mu?
Hayır. Veya gün içinde bu tarz şeyler seziyor musunuz ?
Hayır.
O zaman hiç ortalığı karıştırmaya gerek yok.
Siz de şu an boşansanız sizin de kırgunlıklarınız üzgünlükleriniz, mutsuzluğunuz olur bu çok normal. Kendinizi eşinizin yerine koyun.
Bunun tamamen geçmesi de size bağlı.
Ona iyi gelecek sadece sizsiniz çünkü sizi tercih etmiş.
Sizin neşeli olup artık önünüze bakmanız lazım
Bir keresinde şöyle bir olay oldu eşimin bir tanıdığı vefat etti eski eşle ortak tanıdıkmış. Baktım mail kutusu açık eski eşe mail yazacaktı . Kadının mail adresi değişmiş yazamadı. Telefon aç dedim cep numarası silinmiş evini de aramak istemiyorum dedi. Sonra kendi kendine bi mail bile atamadık dedi. Ne demek bu ? Sitem etmek değil mi ? Bi mail bağımız bile yok demek istememiş mi ?

Biraz değil çok takıntılıyım ama tuhaf esimin sevgisinden Şüphe duymuyorum sadece eski eşine karsı içinde birtakım Duyguların kaldığını düşünüyorum ama

Şüphe duymuyorum diyorsunuz anan içinde birtakım duyguların kaldığını düşünüyorum diyorsunuz.
Çok çelişkili vazgeçin bu şüpheden :stop:

Şüphe duymuyorum diyorsunuz anan içinde birtakım duyguların kaldığını düşünüyorum diyorsunuz.
Çok çelişkili vazgeçin bu şüpheden :stop:
Yani beni sevmesinden ilgisinden şüphem yok . Ama eski eşine karsı da kırgınlık hayal kırıklığı belki biraz sevgi duyuyor gibi hissediyorum

Bir sey soracagim esiniz ilk sevgiliniz mi hic sevgiliniz oldu mu?
Cunku iliski iliskidir.bir imza ile duygulari baglamaz
Ben 2 sevgilimden sonra eski esimle uzun bir flort yasayip evlendim.yani iliskiler baslar biter ömürlük olani vardir bitmez yanyana kalirlar vs.
Biraz rahaf bakin kendinizle birlikte iliskinizde hirpalanacak

Bir sey soracagim esiniz ilk sevgiliniz mi hic sevgiliniz oldu mu?
Cunku iliski iliskidir.bir imza ile duygulari baglamaz
Ben 2 sevgilimden sonra eski esimle uzun bir flort yasayip evlendim.yani iliskiler baslar biter ömürlük olani vardir bitmez yanyana kalirlar vs.
Biraz rahaf bakin kendinizle birlikte iliskinizde hirpalanacak
Hayır ilk değil ondan önce baska birini çok seviyordum ihanet etmişti bana eski sevgilisiyle beni aldatmış sonra da eski sevgilisini de başkasıyla aldatmıştı . Onun doğum Gününü hiç unutmam mesela çünkü brni doğum Günü'nde aldatmıştı

Bir iki kere sormuştum beni sevmeyen birini sevmeye hakkım olmaz Demişti
Acaba eşiniz o kadar da masum değil mi? Bir rekabet ortamı yaratmaya çalışıyor gibi geldi, siz onun sevgisi için, eskiyi unutturmak için çabalayın istiyor sanki çünkü bu şartlarda unutamayan ve hala seven insan inkar eder. Bence sen hayatına bak, bu konuyu açıp durma, adam havalanmış biraz. O açarsa da geçmişte kalmış canım artık biz evlendik önümüze bakalım vb politik konuş.

Ay Allah korusun ağzınızdan yeller alsın
O zaman aklınızı başınıza alın geçmişi kurcalayıp durmayın. Sizin eski sevgiliniz ile yaşadıklarınızı eşiniz öğrense bunun hesaplarını sorsa hoşunuza gider mi yok niye elini tuttun yok aşık mıydın bilmem ne? Çok çirkin bence böyle şeyler kurcalamak. Geçmiş geçmişte kaldı sizin hesap sormaya da hakkınız yok

Acaba eşiniz o kadar da masum değil mi? Bir rekabet ortamı yaratmaya çalışıyor gibi geldi, siz onun sevgisi için, eskiyi unutturmak için çabalayın istiyor sanki çünkü bu şartlarda unutamayan ve hala seven insan inkar eder. Bence sen hayatına bak, bu konuyu açıp durma, adam havalanmış biraz. O açarsa da geçmişte kalmış canım artık biz evlendik önümüze bakalım vb politik konuş.
Hayır tam aksine eskiyi sormamdan çok rahatsız oluyor

O zaman aklınızı başınıza alın geçmişi kurcalayıp durmayın. Sizin eski sevgiliniz ile yaşadıklarınızı eşiniz öğrense bunun hesaplarını sorsa hoşunuza gider mi yok niye elini tuttun yok aşık mıydın bilmem ne? Çok çirkin bence böyle şeyler kurcalamak. Geçmiş geçmişte kaldı sizin hesap sormaya da hakkınız yok
Sormuştu zaten üstelik sorduğunda sevgili bile değildik eşimle

bir de şöyle bir olay oldu. galiba eşimin ayrılmasında eski eşi biraz da annesinin dolduruşuna gelmiş. eşim eski eşinin ailesinden kimseyle konuşmuyor. hatta annesi için cenazesine bile gitmeyeceğim gidersem hakkımı helal etmiyorum diye bağırabilirim dedi. eski eşe o kadar değil ama annesine çok kızgın olduğunu ve asla da affetmeyeceğini kendi ağzıyla söyledi. acaba kendisini ayırdığını düşündüğü için mi kırgındır ?

Back
X