• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eski günlüğünü buldum

ben sizin yaptıgınızı hiç dogru bulmadım.
birir ile evleniyorsanız ve onu tanıyacaksınız eski evliliğini iyi arastrsaydınız en bastan

simdi neden böyle neden söyle cok sacma esinize haksızlık

kendinizi başka konulara kanalize edin.Tek odak noktanız o olmamalı bence.Sizden değerli de değil.Nihayetinde erkek! Kadınları üzen baş karakterler kendileri.O yüzden bence en değerli sizsiniz..

ben sizin yaptıgınızı hiç dogru bulmadım.
birir ile evleniyorsanız ve onu tanıyacaksınız eski evliliğini iyi arastrsaydınız en bastan

simdi neden böyle neden söyle cok sacma esinize haksızlık
Evlenmeden önce sormuştum bana sadece anlaşamadık ayrıldık Dedi detayını nereden bileyim

orta okuldan beri tuttuğum günlüğüm evimizde kütüphanemizde duruyor. eşime bu defterlerin günlüğüm olduğunu ve okumaması gerektiğini söylemiştim. yıllardır açıp okumadı. yaptığınız saygısızlık bence...
ayrıca güle oynaya niye boşansın adam her boşanan illa ki bir şeye üzülmüştür karşısındakine kırılmıştır.

Normal şartlar Altın'da bende kimsenin özeline bakmak istemem ama son zamanlarda Yaşadığım olaylar buna etken oldu diyebilirim .

Normal şartlar Altın'da bende kimsenin özeline bakmak istemem ama son zamanlarda Yaşadığım olaylar buna etken oldu diyebilirim .
bence son zamanlarda yaşadığınız şeyleri eşinizle açık açık konuşun. böyle acabalarla ömür geçmez. eteğinizde ki taşları dökün yolunuza bakın..

Bir suphe aninda telefon karistirmayi anlayabilirim cunku bende yapmistim ama gunlugunu okumaniz kötü olmuş.Insan oraya icinden o an ne geciyorsa yaziyor.kimseye itiraf edemedigi herseyi.Gunluk bence herşeyden özel.Bende tutardim eskiden birgun bir kavgamiz olmustu esimle cekip gitmistim.(1 aylik evliydik daha)kayinvalidem almis okumus her satirini.
Birde utanmadan bana sormustu "niye böyle yazdin niye şöyle yazdin"diye.Getirip gunlugumu gözünün önünde parcalamistim.O günden sonra birdaha günlük tutmadim.
Gecmis gitmis.. uzerinde cok dusunmeyin.Eski eşini seviyor olsaydi zaten boşanmazdı.

Bir suphe aninda telefon karistirmayi anlayabilirim cunku bende yapmistim ama gunlugunu okumaniz kötü olmuş.Insan oraya icinden o an ne geciyorsa yaziyor.kimseye itiraf edemedigi herseyi.Gunluk bence herşeyden özel.Bende tutardim eskiden birgun bir kavgamiz olmustu esimle cekip gitmistim.(1 aylik evliydik daha)kayinvalidem almis okumus her satirini.
Birde utanmadan bana sormustu "niye böyle yazdin niye şöyle yazdin"diye.Getirip gunlugumu gözünün önünde parcalamistim.O günden sonra birdaha günlük tutmadim.
Gecmis gitmis.. uzerinde cok dusunmeyin.Eski eşini seviyor olsaydi zaten boşanmazdı.
Ben normalde hiçkimsenin özel hayatıyla ilgilenen biri Değilim ama eşimin Tartışma anlarında bana eski eşinin adıyla hitap etmesi , ona çok saygı duyması bende eskiye dair merak uyandırdı .

Çünkü evladına tutmuş günlükte evlada hitaben Yazılmış büyük ihtimal ona verecek

Kendiniz diyorsunuz çocuğu için yazmış diye. Bence gelecekte çocuğunun neden niye niçin gibi sorularına cevap vermek icin yazılmış saklaniyor bir ozelligi oldugunu düşünmüyorum. Zaten onunla olmak istese sizinle niye birlikte olsun kendisini eski esine affettirmeye çalışır. Dava dosyasını da eklemiş .
Evham yapıp kendinizi üzmeyin kurcalamaniza bile gerek yok bence.

Kendiniz diyorsunuz çocuğu için yazmış diye. Bence gelecekte çocuğunun neden niye niçin gibi sorularına cevap vermek icin yazılmış saklaniyor bir ozelligi oldugunu düşünmüyorum. Zaten onunla olmak istese sizinle niye birlikte olsun kendisini eski esine affettirmeye çalışır. Dava dosyasını da eklemiş .
Evham yapıp kendinizi üzmeyin kurcalamaniza bile gerek yok bence.
Evet bir ispat gibi çünkü günlükte yazılanlara bakılırsa galiba eski Eş çocuğu göstermek istememiş

Ben normalde hiçkimsenin özel hayatıyla ilgilenen biri Değilim ama eşimin Tartışma anlarında bana eski eşinin adıyla hitap etmesi , ona çok saygı duyması bende eskiye dair merak uyandırdı .
Aliskanliktir o ama.unutamadigi icin degildir.Merak etmekte haklisiniz tabiki.ama ogrenirseniz bu sizi daha cok rahatsiz edebilir.
Bende esime sorarim bazen eski nisanlisini,sevgililerini filan bazen.Anlatmak istemez ama israr edince anlatir biraz o bile rahatsiz eder ve kesks sormasaydim derim icimden..gecmis gecmiste kalmali.

Aliskanliktir o ama.unutamadigi icin degildir.Merak etmekte haklisiniz tabiki.ama ogrenirseniz bu sizi daha cok rahatsiz edebilir.
Bende esime sorarim bazen eski nisanlisini,sevgililerini filan bazen.Anlatmak istemez ama israr edince anlatir biraz o bile rahatsiz eder ve kesks sormasaydim derim icimden..gecmis gecmiste kalmali.
Sormuştum neden ayrıldınız falan diye kırgın mısın dedim ona çok değil ama ailesine çok kırgınım dedi belki de çok sevdiği için bu kadar çok kırılmıştır . Yıllar sonra da diselemeyeceğini Anlayıp yanlız kalmamak için evlenmiştir diyeceğim ama benimle de mutlu öyle Zoraki bir evlilik değil

Galiba ben kendimde eksiklik duygusu hissediyorum
Olabilir
Biz de gecen gece esimin eski nisanlisini konustuk saatlerce :) hic sıkıntı hissetmedim kendimde. Yasananlardan bahsetti,cogunu tekrar tekrar dinlemis oldum,hatalarini ve onun hatalarini anlatti. Boyle seylerin konusulmasindan zarar gelmez bana gore.

Olabilir
Biz de gecen gece esimin eski nisanlisini konustuk saatlerce :) hic sıkıntı hissetmedim kendimde. Yasananlardan bahsetti,cogunu tekrar tekrar dinlemis oldum,hatalarini ve onun hatalarini anlatti. Boyle seylerin konusulmasindan zarar gelmez bana gore.
Sizi çok takdir ediyorum :))

Bana eski Eşiyle ilgili birşey söylese ben hemen rahatsız olmaya başlıyorum neden böyle oluyor bilmiyorum ama bunda benimde kendime güvensizliğim var eşimin de hatası var bence ya da belki de yok ben büyütürüm ama ne zaman bu konu açılsa Tartışma çıkıyor aramızda

Merhaba hanımlar ,
Bilenler bilir benim ilk eşimin ikinci Evliliği . Eşim çok genç yasta bir evlilik yapmış ve o evlilikten bir çocuğu var yıllar evvelde ayrılmış . Bizde çok üzüm bir Flört Dönemi'nin ardından birkaç yıl evvel evlendik .
Eski Eşiyle neden ayrıldığını sorduğumda "" onun beni hiç sevmediğini anladım ve birkaç kez ayrılmak istediğini tekrarladı ve ayrıldık "" dedi hep .
Evde Tesadüfen ayrıldığı gün yazdığı günlüğünü buldum ve belki okumamam gerekiyordu ama okudum . Günlüğün ekinde Boşanma dilekçeleri falan da vardı . Kadın "" eşim benle ilgilenmiyor bana kredi çektirdi bütün evin yükü bende çoğu gece eve gelmiyor ya da geç geliyor . Sorumsuz eve para getirmiyor "" gibi sözlerle Ayrılma Davası açmış . Eşimde bunların hiçbiri doğru değil ama ayrılmayı kabul ediyorum Yazmış .

Eşimde günlükte beni hiç sevmedi tek derdi paraydı hırçınlığıyla sevgi saygı Herşeyi bitirdi . Halbuki ben mutlu bir aile olmak istemiştim . Sadece Sevdiğim için böyle sıradan bir Evliliği sürdürdüm . Bana iftiralar Attı öbür Dünya'da onunla hesaplaşacağız . Ben mutlu sevgi dolu bir ailem olsun istemiştim gibi sitem ve kırgınlık dolu Şeyler Yazmış .

Özellikle Ayrılan arkadaşlar sizde bu Tür kırgınlıklar yaşadınız mı ? Neden böyle Yazmış Olabilir o an çok sevdiği ve Karşılık bulamadığı için mi ? Karşılık bulsa hersey farklı olur muydu ? Acaba içinde keşke yarım kalmasaydı bşyler gibi hayaller var mıdır ?
Fikirlerinizi bekliyorum .
"Karsilik bulsaydi hrsey farkli mi olurdu" diye sormussunuz.E tabi olurdu ayrilmazdi mesela :KK51:

sizinle mutluysa asla sanmam eskiye özlem duyduğunu. kavgalarınız olabilir tartışabilirsiniz bunlar her ilişkide olabilir ve sizden önce birini sevmesi sizi daha az sevdiği anlamına gelmez ki böyle bi zor süreçten sonra size güvenip evlenmesi sevgisinin göstergesi sevmiş ve yalan söylememiş size

sizinle mutluysa asla sanmam eskiye özlem duyduğunu. kavgalarınız olabilir tartışabilirsiniz bunlar her ilişkide olabilir ve sizden önce birini sevmesi sizi daha az sevdiği anlamına gelmez ki böyle bi zor süreçten sonra size güvenip evlenmesi sevgisinin göstergesi sevmiş ve yalan söylememiş size
Sanki hayatta severek ayrıldı gibi bir soru işsareti var kafamda

Back
X