esimin eski halleri?

Selam kizlar,
Esim genclik zamaninda nisanliykende vardi bu halleri sinirlendigi zaman tel. Kirarmis duvarlara yumruklar atarmis bardak kirarmis cok sinirli bi adamdi yani. Nisanliykende tel.de kavga ettigimiz zaman sesler duyardim ne yapiyorsun dedigimde parktaki banklari yumrukluyordu. Evleneli 3 sene oldu bu huyunu unuttmustu taaaki dun aksam kavga ettik evet bende cok guzel laf sokarim onu sinirlendirmeyi iyi bilirim kavga ediyorduk ayagiyla masaya vurdu masa delindi sok oldum. Bagirdim eski hallerine gerimi donuyorsun diye konusmadim. Aradan 2-3saat gecti yanima geldi sana zarar verecegime masayi kirarim kendimi doverim cok sinirlendim ozur dilerim falan filan konustu. Bidaha olmayacak seni seviyorum vs..
Bana asla zarar vermedi vermezde bundan adim kadar eminim.

korkum suki yoksa genemi basliyoruz duzelmisti siniri. Herseyi sakin bi sekilde hallederdi. Bu korkumu onla paylasmalimiyim sakin oldugu bi zaman ne dersiniz.

siz laf sokarsanız sinirlendirmeyi bilirseniz o da eski haline dönmeyi bilir

3senedir ayni konusurum oda beni sinirlendiriyor bende bsyler kirsam evde mobilya kalmayacak
iyide buna evlilik sanatı dıyorlar,bence bız hanımlar bıraz dıkkat edemıyoruz,uzatıyoruz,sakin ol,üç senedır yapmıyor olabilir,ama ınsanız,dolmuştur,yada altında başka yatan neden vardır,o gün dışarıda bişeye canı sıkılmıştır,denk gelmiştir.

Selam kizlar,
Esim genclik zamaninda nisanliykende vardi bu halleri sinirlendigi zaman tel. Kirarmis duvarlara yumruklar atarmis bardak kirarmis cok sinirli bi adamdi yani. Nisanliykende tel.de kavga ettigimiz zaman sesler duyardim ne yapiyorsun dedigimde parktaki banklari yumrukluyordu. Evleneli 3 sene oldu bu huyunu unuttmustu taaaki dun aksam kavga ettik evet bende cok guzel laf sokarim onu sinirlendirmeyi iyi bilirim kavga ediyorduk ayagiyla masaya vurdu masa delindi sok oldum. Bagirdim eski hallerine gerimi donuyorsun diye konusmadim. Aradan 2-3saat gecti yanima geldi sana zarar verecegime masayi kirarim kendimi doverim cok sinirlendim ozur dilerim falan filan konustu. Bidaha olmayacak seni seviyorum vs..
Bana asla zarar vermedi vermezde bundan adim kadar eminim.

korkum suki yoksa genemi basliyoruz duzelmisti siniri. Herseyi sakin bi sekilde hallederdi. Bu korkumu onla paylasmalimiyim sakin oldugu bi zaman ne dersiniz.
laf sokmayı sinirlendirmeyi iyi bilirim cümlesi üzerine yoğunlaşın önce.

Tamam arkadaslar suclu bnm hepiniz saolun.
Ben avrupada kaliyorum turkcem sizinki gibi iyi dgl kendimi yanlis ifade ediyorum aslinda anlatmak istedigimi anlatamiyorum. Sinirlendiririm derken baska bsy kasetmistim ama anlamadiniz.

Tesekkurler yinede

Ya anlamadim siz kocalariniz karsisinda sus pus oturiyormusunuz tmm askim tmm cnm bolemi iliskiniz kendi fikrinizi soleyemiyormusunuz ben orda yani onu sinirlendirmeyi iyi bilirim yani karsilik veririm hosuma gitmezse bsy onu solemek istedim
zamanlamayı bilememişsin gibime geldi..
benım tanıdığım ıkı kadın var,kocaya neler fırlatır,birini boşadı adam,diğeride ıkıde bir mahkemeden dönüyor,tencere tava fırlatıyor,mahkemeden dönen kadın sürekli sakınleştırıcı ıçıyor,adama bişey yaptığı yok bu aralar,bizim muhasebe müdürünün eşide öleymiş...

Back
X