• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eski karısı çocukları kullanarak huzursuzluk yaratiyor

yalnız kadına şiddet uygulayan eski eş, sizin şimdiki eşiniz mi yoksa kuma gittiği kişi mi anlayamadım.
Kadının ya ahlakı ya psikolojisi bozuk. mahkemeler normalleşince velayet davası patlatın diyeceğim de sizin görüşünüz ne bu konuda?
eşiniz bu kadının ne olduğunu biliyordur yüz vermeyecektir ama yine de eşiniz açık mekanda buluşmak için diretsin. ve mutlaka boşanma protokolünde çocukları ne zaman nasıl göreceği bellidir, o kadar da alttan almasına gerek yok yani.

Kuzenimin eski eşi de yıllarca çocukları sakladı, polisler mahkemeler... böyle manyak tipler var, başkası kaptı (!) diye kıymete biniyor. kuzenimin ikinci evliliğinden çocuğu olduğunu öğrenince peşine düştü. rahat vermedi eşine, mesajlar, adamı baştan çıkarma çalışmaları, eski fotolarını yeni çekilmiş gibi yollamalar.... sırf huzur kaçırmak için yalan dolan... velayet kuzenime verildiği halde kendi görüş gününde aldı kaçırdı çocukları vs. en son işi gücü ayarlayıp başka şehre taşındı kuzenim.
[/QUO
Şiddet uygulayan ikinci eşi , eşim çok huzursuz ederse görüşmem çocuklarla yasal yollardan denerim diyor. Eve gitmemesi konusunda hemfikiriz ben de parkta gör dedim. Bu kadın yakindir eşimi çıldırtır , biz de aynı şekilde kaçıp memlekete gideriz olacağı bu ..

Merhabalar yüreğim ağzımda okudum konuyu ve yorumları. Eşinize ayrı size ayrı çocuklara ayrı üzüldüm :KK43: bence bütün aramaları, mesajları, kadının çocuğu okula göndermediğini diğer uygunsuz yaşantısını falan elinizden geldiğince belgeleyip mahkemeye verin. Vicdanlı birisiniz belli ki hem çocukları hem de evliliğinizi kurtarın o kadından. Allah yardımcınız olsun🤲🏼
İnşallah... Gerçekten çocuklara çok üzülüyorum , onlara kötü örnek oluyor.. Allah bildiği gibi yapsın böyle anneleri..

Kadının tarzını ve seviyesini çok iyi anladım...
Sen hele bi gel sonrası artık Allaha kalmış demiş açıkca...Eşin o eve girdiği anda bişey yaşamasalar bile sana yaşandı der, kullanır bunu...Asla evine ayak basmasın, kapıdan alın cocugu ...

Yalnız eşin böyle biriyle evlenip 2 cocuk yapacak süre kadar nasıl anlaşabilmiş?

Bir de o senin saçının her teline kurban olsun deyip yıllarca beraber aynı yatağa girdiği kadın hk böyle konuşan erkeklere hiç güvenmem...Kuma gidecek zihniyette biriyle bu adam nasıl anlaşmış ta 2 cocuk yapmış ilginç
Eşimle 4 yıl evli kalmişlar , küçük kızlarına hamileyken başkasını bulup eşime farklı bahaneler yaratarak boşanmış. Daha eşimin nikahı altındayken , yani boşanma sürecinde o adamla aynı evde yaşamaya başlamış.. Eşim bunları çok sonra kadinin ikinci eşim dediği adamın ağzindan bizzat duydu.. Böyle ahlaksız bir kadın olduğunu bilse çocuk da yazmazdı ki.. Kendimi üzdüğüm için , eşim sen öyle bir kadınla kendini nasıl kiyaslarsin kurban olsun saçlarının teline diyor. Ayrıca bu kadın çocuklarının annesi olabilir ama ahlak yoksunu onun bunun kocasına göz diken yoldan çıkmış birisi. Çocuklarının annesi diyorsunuz da nerde böyle anne varsa Allah'a havale ediyorum !!

Elimizde ayda bir görme kararı var aslında, Ama eşim yasal yollara basvurunca çocukları kaçırıyor. Oğlu 8 yaşına girecek okula dahi göndermemis belli bir ikameti yok ..

Eğitim her çocuğun hakkı. Eğitim hakkını elinden alamaz. Annesi engelli çocuğunu okula göndermediği için çocuğunun velayetini alan bir baba tanıyorum. Bunu kanıtladığınızda velayeti alabilirsiniz.

Hadisin ordan
Diğer adamdan tekmeyi yiyince seninkine dönücek aklı sıra
Çok bekler
Mahkeme kararı yok mu yq
Babası alır çocukları ne var
Hatta velayet davası açın
Alın çocukları
Kuma falan giden kadına çocuk emanet edilmez
İstese kocan alır çocukları

Back
X