• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem dedikodumu yaparken kocama yakalandı

Herkes bir tuhaf. Kaynana görümce dedikoducu ok. Anneniz niye arayıp sayıyor? Siz neden başkasının telini karıştırıyorsunuz? Haksız değiller çanta meselesinde. Bu işin ilerde size dönme olasılığı çok yüksek.
Burda okuduklarım yüzünden telime şifre koydum artık. Bir şey yok ama herifle oynaşmalarımızı, özelimizi okuyacak insanlar diye fobik oldum.

Kız damadı niye kovmuş merak ettim
her oraya gittiğinde kızla damat kavga ediyormuş o akşam yine kızla damat kavga edince damat üstüne yürümüş sen her geldiginde kavga ediyoruz bana laf sokuyorsun huzur kaçırıyorsun defol git evine falan demiş

e hangisini koltugu supururken gördün? bin tane sey yazmissin hepsi o an mi denk geldi?
kadin "cantani yanindan ayirma" derken kötü soykememis sizi bildiğinden soylemis. yanindan ayirmasaydi bu mesajlari okuyup dolmayacaktiniz
komik mi? ne kadar ilginç ve aşagılık bir yorum çantanı ayırma derken içinden birşey alınır diye demiş aynı anda geldi zaten iki tane mesaj? hayatınıs boyunca hırsızlık yaftası yediniz mi ne kadar kırıcı birşey biliyormusun konuşmak yorum yapmak kendin gibi üç beş kişiden begeni almak için konuşuyorsun

yakinda konu sahibinin annesini de damat kovacak haberi yok.
bacını sildim, anneni sildim diye adama ultimatom verip duruyor kendi annesi de sevmedigi dünürünü stalklayip paylastigi komik videoda gelini eleştirdi diye mesajla agzina geleni sayan biri
kocasi yakinda "kendi ailem bu eve gelemezken neden kaynanam geliyor bas koseye oturuyor" diye dolup "sen anneme söyle dedin boyle dedin" diye kovacak bence kvyi
ben kkda hep böyle okudum olay orgulerini
benim annem seninkiler gibi terbiyesiz degil gelip baş köşeye kurulacak sen ne aşagılıl bir kadınsında şurda iki şakşak almak için kendini rezil ediyorsun birde seni onaylanayanlar var benim annem daha gelip bir gece kalmadı yeni nesil kayınvalidelerden ültimatom veriyormuşum anlattıklarımı nerden dinlediysen ordan devam etme yaşamaya zor olur

bu sayfa hakkında yapılan ekşi sözlükte ki yorumlar ne kadar haklı nerde gereksiz insan var burda yorum yaptıgını sanıyor
E sende burada olduğuna göre sende gereksizsin demek ki. Ayrıca örnek verdiğin ekşi sözlük kadar avam, varoş, basit bir site daha yok. Şu konuyu orda açsan daha sert yorumlar alırsın kimse de sana ve anana hak vermez. Burda en azından seni destekleyenler de olmuş.
İyi valla işine gelmeyen yorum olunca hemen b.kla milleti.
Ki yengenc çok haklı yazdıklarında. Kayınvaliden fena ama sen ve annen de az değilsiniz. Kocanın gerçekleri görmesi dileği ile 🙏🏻

benim annem seninkiler gibi terbiyesiz degil gelip baş köşeye kurulacak sen ne aşagılıl bir kadınsında şurda iki şakşak almak için kendini rezil ediyorsun birde seni onaylanayanlar var benim annem daha gelip bir gece kalmadı yeni nesil kayınvalidelerden ültimatom veriyormuşum anlattıklarımı nerden dinlediysen ordan devam etme yaşamaya zor olur

belli ki sizim ağzınızın ayarı yok.
sizin ailenize ne söylemiş kadın da ailesine terbiyesiz diyorsunuz kendinizi aileye kadar hakaret etmeden savunamıyor musunuz?

konunuza gelince her iki taraf içinde anasına bak kızını al olmuş🤷‍♀️

Tencere kapak olmuşsunuz. Aileler de siz de aynı seviyedesiniz. Bence mantıklı bir evlilik tercihi, başarılı bir birleşme. En azından kimsenin başı yanmamış.

Biz burda neler okuduk bilsen hak verirsin. İnsanoğlu hep "elit" değil. Eşiniz de sizin için böyle bir meseleden annesini silmez en fazla sizin görüşmemenize saygı duymuş ki bunu bile yapmayanlar var. Evet kaynananız haksız ama siz ve anneniz de fazla abartmışsınız eşiniz kvnizle konuştuysa annenizin daha da saydıracağı bir durum yok siz kendinizi eşinizin yerine koyun bir Instagram durumu için annenizi silip edilen tüm laflara hak verir miydiniz yoksa ses etmeyip içinizde mi biriktirirdiniz? Şahsen benim annem ne kadar haksız da olsa bir yere kadar tolere ederdim bu lafları. O yüzden size tavsiyem eşiniz iyiyse tamam kvnizle eskisi gibi olmayın ama annenize de arattırıp saydırmayın. Eşiniz bir gün patlarsa bu saydıklarımız elinizde kalır artık bakıp bakıp ben haklıydım dersiniz

bu sayfa hakkında yapılan ekşi sözlükte ki yorumlar ne kadar haklı nerde gereksiz insan var burda yorum yaptıgını sanıyor
Onlar orda onca açılan kadın düşmanı başlığa baksın önce, sanki ben gidip açıyorum.

Klasik kv-görümce-gelin konusu diye okuyordum ama siz orada ''kocamın gazabından korkmama ihtimalleri yok'' yazmışsınız ya ben orada koptum :D
Acemice davranıyorsun sence kocan siler mi annesini, kardeşini :D Sana sildim der yarın bir gün bir şey olur barışırlar sen kalırsın böyle. Az değilsin.

Back
X