Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim eşiminde eski kız arkadaşı kayınvalidemlerin yazlıktan komşunun kızı üstelik heryaz yazlığa gidiyoruz ama benim umrum değil napıyım geçmişte kalmış işte ...
Amin canım..gerçekten etkilenmedik değil..sonuçta insan boş bulunup koruyucu duaları ihmal etse etkisinde kalabilir...Allah herkesi böylelerinden korusun..eşimle bir ara aramız çok açıldı.o normalde hiç inanmaz büyü vs. işlerine ve o zaman o bile acaba dedi olabilir mi, çünkü gerçekten istem dışı birbirimizi hep kırıyoduk soğumuştuk iyce...Allah şerlilerden korusun cümlemizi...
Amin canım..gerçekten etkilenmedik değil..sonuçta insan boş bulunup koruyucu duaları ihmal etse etkisinde kalabilir...Allah herkesi böylelerinden korusun..eşimle bir ara aramız çok açıldı.o normalde hiç inanmaz büyü vs. işlerine ve o zaman o bile acaba dedi olabilir mi, çünkü gerçekten istem dışı birbirimizi hep kırıyoduk soğumuştuk iyce...Allah şerlilerden korusun cümlemizi...
aminn canım ALLAH iyi insanlarla karşılaştırsın.büyü efendimize bile yapılmış islamda yeri var tabi çok dua etmek lazım dediğin gibi etkiler ilişkileri.benimde ablama ewliliği ile ilgili yapılmıştı ne sıkıntılar çekti bilirim
Valla canım ben tanımadan önce çok buyutuyordum konuyu ama tanıdıkça ne die büyütüp kendimi üzdüysem diyorum çünkü hiç değmezmiş...sonuçta bizler tanımadığımız için kafamızın içinde büyütüp farklı kılıyoruz o kişileri ama sonuçta eşimiz eğer ki ondan vazgeçip bize geldiyse demekki biz eşimizde daha kiymetliyiz!!! (Eşim sevgiliyken bana o kadar söyledi ama ben daha yeni farkettim bunu :) )