Hanımlar neredeyse iki yıldır evliyim bugün akşam görümcemle otururken konu konuyu açtı sizin aile beni pek sevmiyor zaten dedim görümcem cevaben 'ya olur mu seni sevmeseler Ayşe'ye davrandıkları gibi davranırlardı abimle nişanlıyken bile...' gibi bir cümle kurdu.
Dondum kaldım.Şöyle ki Ayşe'yi biliyorum ama ben eşimin eski sevgilisi olarak biliyorum.Defalarca konusu açılmıştır geyiğini bile yapmışımdır ama bir kere olsun nişanlandığını bana söylemedi.
Nişanlanmış olmasına asla takılmıyorum bana yalan söylemesini sindiremiyorum.Görümcemede hiç bişey demedim biliyomuş gibi yaptım.Defalarca o kızın konusu geçip söylememesi hatta yalan söylemesi, kendimi kandırılmış hissediyorum.
Yapı itibariyle kıskanç, bunu devamlı ona söyleyecek ne biliyim problem yapacak biride değilim ama neden saklar insan bunu.Çok kırıldım, güvenim çok sarsıldı.Şimdi söylesem hem görümcemin söylediğini anlayacak ona çatacak hem yalanını yakaladım diye üstü çıkmaya çalışıp olmuş bitmiş ne kıskanıyosun diyerek olayı çarpıtacak haklı çıkmak için kavga çıkartacak.Susup oturuyum desem sindiremiyorum, çok sakin kibar anlayışlı şekilde bile sorsam kavga çıkartacak biliyorum.Spontane ikimizin yanında söylenmiş bi söz olsa aa nasıl yani der sorardım ama bu durumda o olmuyo malesef.Ne yapayım hanımlar akıl verin bana.