- 10 Kasım 2022
- 12
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi Meryemcicek21
-
Şöyle ki bu bana aramızda hiçbiryer olmadı sıradan bi ilişkiyi dedi küçüktüm anlamadım1. Hata Kuzeniyle sevgili olan biriyle evlenmek
2. Hata dudak dudağa fotoğrafları incelemek
Özel hayatı söyleme sebebim yani kız eşimi önemsemiş olsa o kadar ilişki yaşamazdıKızın bunun üstüne kaç defa evlenip ayrılması ne alaka?
Gelmesini istemiyorum diyerek kendinizi o konuma sokmasaydınız keşke hiç.
Eşiniz size başta yalan söylemiş, belli ki siz de hala onun hıncı var.
Ev sizin evinizse zaten başta davet etmezsiniz olur biterdi ama ev sizin değil eşinizin ailesinin demekki. Onlar da sallamıyorsa siz gitmeyebilirsiniz. Eski sevgilisi olmasıyla kadının özel hayatı farklı durumlar. İkisini birbirine karıştırmadan konuyu açsaydınız keşke.
Maşallah memlekette aldatılan kadından çok aldatılan erkek var. Bütün kocaların eski sevgilileri hep aldatmış
İki kuzen sevgili olmuş, yetmemiş sevişmiş (bak bunu ilk kez gördüm) yetmemiş kadın adamı aldatmış (aile içinden birini hem de) yetmemiş bi de köyde kuzen buluşması yapacaklarmış. Ne desem bilemedim, paralel evrende yaşanmış gibi ütopik bir hikayeYa ne devişmesi
Siz birde beni görseniz ama sevişme falan yokMaşallah memlekette aldatılan kadından çok aldatılan erkek var. Bütün kocaların eski sevgilileri hep aldatmış
İki kuzen sevgili olmuş, yetmemiş sevişmiş (bak bunu ilk kez gördüm) yetmemiş kadın adamı aldatmış (aile içinden birini hem de) yetmemiş bi de köyde kuzen buluşması yapacaklarmış. Ne desem bilemedim, paralel evrende yaşanmış gibi ütopik bir hikaye.
Napsındı ömrü boyunca eşinizi mi beklesindi?Özel hayatı söyleme sebebim yani kız eşimi önemsemiş olsa o kadar ilişki yaşamazdı
Eşim aramızda birşey geçmedi sadece aile yakıştırmasıydı dedi ama neler neler çıktı altındanAile icinde kuzeniyle sevgili olan biriyle evlenmeseydiniz o zaman.
Bornozlu fotoğrafı varmış kadının nasıl sevişme yokŞ
Siz birde beni görseniz ama sevişme falan yoköpüşme var sadece
Bunların midesi bulanmıyor maalesef faka ben böyle birieyi kaldıramayacağım için fikrimi belirtmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?