Eşimin eski sevgilisi!!

ya benim de kehanet gibi olucak artık kendimden nefret eder hale geldim
ama bence eşiniz gerçekten gmailine yollayıp ordan cevap atmış
üstüne de siz niye eşime mail atıyorsun tarzı bi mail atınca böylece kadın da eşinin bunda bi problem görmediğini bildiğinden size dayılanmış yani sizin bu maili eşinizden habersiz attığınızı farketmiş ve eğer böyle bi durum varsa gerçekten imajınız zedelenmiştir başka türlü bu şekilde konuşmaya cesaret edemezdi
bence eşiniz yanınızda aramayı fln kabul etmez şu gmailine bi el atıverin yanındayken açın gmaili şifren neydi hayatım girer misin de bi bak bakalım
eğer kızın attığı maili sildiyse hotmail hesabından, kendi attığı mailin gönderilenlere kaydedildiğinin farkında olmayabilir belki..
unutmayın gerçekler çok basittir aslında. bi iş ne kadar komplike hale geliyorsa bi yalan girmiştir içine

bu arada aralarında bişi olduğunu sanmıyorum. ama eşinin böyle komplike işlere girip sana enselenmemek için uğraşması gibi bi durum varsa hiç hoş deil.....

Burda yapılacak olay cok basitti aslında
Madem eski sevgiliden gelen mail goruldu. direk konusahibi bayan eski sevgilinin mail gondermesini engelleyecekti (hotmail de e-posta engelleme)
Esinede hic bir sey soylemeyecekti olaylar bu boyuta gelip agızdalasına girilmeyecekti

ya benim de kehanet gibi olucak artık kendimden nefret eder hale geldim
ama bence eşiniz gerçekten gmailine yollayıp ordan cevap atmış
üstüne de siz niye eşime mail atıyorsun tarzı bi mail atınca böylece kadın da eşinin bunda bi problem görmediğini bildiğinden size dayılanmış yani sizin bu maili eşinizden habersiz attığınızı farketmiş ve eğer böyle bi durum varsa gerçekten imajınız zedelenmiştir başka türlü bu şekilde konuşmaya cesaret edemezdi
bence eşiniz yanınızda aramayı fln kabul etmez şu gmailine bi el atıverin yanındayken açın gmaili şifren neydi hayatım girer misin de bi bak bakalım
eğer kızın attığı maili sildiyse hotmail hesabından, kendi attığı mailin gönderilenlere kaydedildiğinin farkında olmayabilir belki..
unutmayın gerçekler çok basittir aslında. bi iş ne kadar komplike hale geliyorsa bi yalan girmiştir içine

bu arada aralarında bişi olduğunu sanmıyorum. ama eşinin böyle komplike işlere girip sana enselenmemek için uğraşması gibi bi durum varsa hiç hoş deil.....

Katılıyorum, bazı cevaplar bu kadar karmaşık değil, çok kolay açıklar verilir çoğu kez, ama insan yok bu kadarda olmaz diye bu basit cevapları görmezden gelir genelde. Gönderilen kısımda o mailin kaldığını eşiniz farketmemiştir bile, yoksa silerdi. Açık vermiş.

Aralarında birşey yok bence de, ama eşinizin size bahsettiği gibi, bu kıza sert tepkiler koyduğunu düşünmüyorum, oda dostluk ilişkisi altında, doğum günü mailler atabiliyor yani. Tek suç bu durumda evli bir erkeğe doğum günü maili atan eski sevgilidee değil, en çok evli bir erkek olarak, eşine sorumluluğu olan evli bir erkeğin, eski sevgilisine doğum günü maili atmış olması. En büyük suç eşinizde.

Bu konuda yapılabilecek pek birşey yok artık, eşinizi biraz daha özenli takip etmek dışında. Suçu direk karşı tarafa atmakla bu iş çözülmüşe benzemiyor.

ya kendi kendime diyorumki acaba şu gmailden kıza mailmi atsam hani sanki eşim atıyomuş gibi off yaa

dün gece konu açıldı tekrar sordum dedimki kafamı karıştıran tekkonu kızdan gelen maili hotmaildengmaile yollaman oda dediki senin görmenden korktum maili okucaktım ama senin görmemen için o an o kalıma geldi gmaile yoliyim dedim diyo.bi aksilik olur o anda görürsün diye ilk aklıma geleni yaptım dedi.bende deidmki madem hani okumaya vaktin yoktu yada benim görmememi engellemek için başka maile yolladın peki dedim gelen maili okumakmı daha kolay yoksa maili başka adrese yollmakmı?eşimded ediki göndermek daha kolay deneyelim istersen dedi saat geç olduğu için şuanda değil yarın deneriz dedim

dün gece konu açıldı tekrar sordum dedimki kafamı karıştıran tekkonu kızdan gelen maili hotmaildengmaile yollaman oda dediki senin görmenden korktum maili okucaktım ama senin görmemen için o an o kalıma geldi gmaile yoliyim dedim diyo.bi aksilik olur o anda görürsün diye ilk aklıma geleni yaptım dedi.bende deidmki madem hani okumaya vaktin yoktu yada benim görmememi engellemek için başka maile yolladın peki dedim gelen maili okumakmı daha kolay yoksa maili başka adrese yollmakmı?eşimded ediki göndermek daha kolay deneyelim istersen dedi saat geç olduğu için şuanda değil yarın deneriz dedim

ama insanı zorla şuphelendiriyor bu adam sen bence dediğimizi yap kızı arattır canım

arkadaşım bence konuyu daha fazla abartma olabilir ne yazıkki böle hastalıklı insanlar çıkıyor benim eşimede eski arkadaşı doğum gününde mesaj çekmişti ,sonra bize gelecek miş bigünde bunun için tutturdu vs hastalıklı insanlar bunlar kendilerini küçültüyorlar ama ben hiç bir zaman onunla muhattap olmadım kendimi onun seviyesini düşürmedim tabii çok sinrlendim ama gerçek şu ben eşimin yanındayım eşim beni seçti ve ben ona güveniyorum ve başkası yüzündende eşimle aramı falan bozamam zaten eşim ona telefon edip gereken cevabı vermiş beni bu şekilde arayıp huzursuz etme eşimle aramda sorunyaratma falan demiş ondan sonra da sesi falan çıkmadı salak şeyin ama ben muhattap olsaydımm olay uzardıı hem zaten sizde söle düşünün eşim onu çok isteeydi gidip onla evlenirdi eee benimle evlendiğine göre kimsede bizi zorla evlendirmediğine göree sorun yokk 3. şahıslarr hiç önemli değill

Doğru söylemiş eşiniz..
Gelen maili okumak yerine başka adrese göndermek daha kolay...şutarafagitti
Tabii uzun bir mailse..
Bu sadece doğumgünü kutlaması maili değil miydi ya?kafamçokkarıştı
Eşiniz eski sevgilisinden daha uzun ve farklı içerikli bir mail bekliyordu acaba???akannehir
Ayyyy iyice kafam karıştı!!!!:hulya:

canım çok fazla yazan olmuş bütün hepsini okuyamadım. ama bir çok insan haklı. öncelikle ben terapist değilim ama çocuk gelişimciyim... en azından psikolojik açıdan hepsini ele almak istiyorum. bu bayana yazdığın mesaj kocasını sahiplenen bir kadının yaptığı bir tepkidir. sen bu mjı yazdığında karşı taraftan özür mesajı beklerken, kuyruğuna basılmış gibi bir bayan neye dayanarak sana o şekilde mesaj yazıyor. 1 kocanla birçok konuda hala bağları kopmamış olabilir, eşinden destek alıyor olabilir
2 tamamen ruh sağlığı bozulmuş, eski sevgililerinin mutluluklarını kabullenemeyen biri olabilir.
3 kız tamamen masumane yazmıştır...
bu 3 şeklin 1. si çok ağır. birdaha mesaj yazarsan karşına sunulacak bazı şeyleri en azından farkına vararak msj gönder. sana kaldıramayacağın bir olay anlatırsa bundan sonrasında ne yaparsın...
evliliklerde en önemli şey konuşmak aklında hiç bir soru kalmasın eşine soramazsan gece kendi kendinle uğraşırsın buda zamanla güvensizliğe gider...

Doğru söylemiş eşiniz..
Tabii uzun bir mailse..
Eşiniz eski sevgilisinden daha uzun ve farklı içerikli bir mail bekliyordu acaba???akannehir

mail uzun bi mail değil okudum zaten merhaba nasılsın umarım herçey yolundadır nice yıllara yazmış.yani eşim oan acaba be okurmuyum hani biaksilik olur maile bakrsın görürsün huzursuzluk olur diye diğer maile yolladım dedi.bu mail dışında farklı bi mailleşmede yok

canım çok fazla yazan olmuş bütün hepsini okuyamadım. ama bir çok insan haklı. öncelikle ben terapist değilim ama çocuk gelişimciyim... en azından psikolojik açıdan hepsini ele almak istiyorum. bu bayana yazdığın mesaj kocasını sahiplenen bir kadının yaptığı bir tepkidir. sen bu mjı yazdığında karşı taraftan özür mesajı beklerken, kuyruğuna basılmış gibi bir bayan neye dayanarak sana o şekilde mesaj yazıyor. 1 kocanla birçok konuda hala bağları kopmamış olabilir, eşinden destek alıyor olabilir
2 tamamen ruh sağlığı bozulmuş, eski sevgililerinin mutluluklarını kabullenemeyen biri olabilir.
3 kız tamamen masumane yazmıştır...
bu 3 şeklin 1. si çok ağır. birdaha mesaj yazarsan karşına sunulacak bazı şeyleri en azından farkına vararak msj gönder. sana kaldıramayacağın bir olay anlatırsa bundan sonrasında ne yaparsın...
evliliklerde en önemli şey konuşmak aklında hiç bir soru kalmasın eşine soramazsan gece kendi kendinle uğraşırsın buda zamanla güvensizliğe gider...

mesajınız için öncelikle size ve bütün herkese tşk ederim.kafamın karışması herkesin farklı farklı şeyler sölemesi ve bunları dikkate almamdan ibaret.o kadar çok kafam karıştıki eşime şüpheciyaklaşmaya başladım ama ben gerekn cevabı aldım eşimi seviyorum ve ona çok güveniyorum bu durumunda tekrarlanmıcanı umut ediyorum

Laale haklı.
Mail eğer uzunsa elbette göndermek daha kolay.
Bana hiç inandırıcı gelmedi.
Zaten uzun olmasaydı, forwarda tıkladığında yazan 2 ya da 3 cümleyi görünce, göndermek yerine silmesi gerekirdi bence.
Mantık dışı maalesef...

Laale haklı.
Mail eğer uzunsa elbette göndermek daha kolay.
Bana hiç inandırıcı gelmedi.
Zaten uzun olmasaydı, forwarda tıkladığında yazan 2 ya da 3 cümleyi görünce, göndermek yerine silmesi gerekirdi bence.
Mantık dışı maalesef...

evet şüphe uyandırıyor. saçma bir bahane olmuş. kendi kendini yiyeceğine eşini sıkıştırıp olayın aslını öğrensen daha çözümcül olur. arattırmak iyi bir çözüm ama sanırım eşine onu diretemiyorsun yoksa çoktan yaptırırdın zaten, kafanı kurcalayan şeyler varsa tabi.

Bence sizin yazmanız gereken cevap,"eşimin sizin hakkınızda neden yüzsüz,laftan anlamaz" dediğini bende cevabınızdan sonra çok iyi anladım. Sayenizde aydınlandım Sevgiler :)))
Ben olsam böyle yazardım...

Doğru söylemiş eşiniz..
Tabii uzun bir mailse..

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Back
X