Esimden uc yas buyuk dul bi kadinmis cocugu falan yokmus.
hmm yollu diyosun kadın için.
Kocan mesajlara yanıt vermemiş. Hıhım.
Kesin kocanı kadın yoldan çıkardı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esimden uc yas buyuk dul bi kadinmis cocugu falan yokmus.
Konu sahibi birkaç konu daha açsa tüm psikoloji tahlilini çıkarıcazValla güzel arkadaşım otur kalk şu kkya dua et geçen konuda o kadar saydırdık da sayemizde yuvan kurtuldu,şu konuda da aynı şekilde yine sakinleştirmiş millet seni. Cidden akla zarar bi muhakeme tarzın var insanı delirtirsin ,kendini o kadar bilmez bi tavırda davranıyorsun ki ben de ara ara trolmüsün diyorum. Bu kafayla bu evliliği nasıl devam ettireceksin bilmiyorum,ya o kadar kişi neler yazmış onlara cevap yok bi kamil mesaj at gizli gizli yemle demiş aklıma yattı demişsin,valla nolacak bu halin bilmiyorum
Birincisi ben eşinizin yerinde olsam sizi çekmez boşardım böyle kafa sahibi bir karakterle katiyen evli kalmam.. ikincisi kk arkadaşlar bu bayana ne parmaklarınızı nede kafanızı yorun keza boş beleş sorunlarıyla herkesi içine sürüklüyor... şahsen gereksiz açılmış bir sürü konu... BU TOPİĞİ HANGİ PSİKOLOJİYLE AÇTI ODA TARTIŞMA KONUSU sanki bana eşi mesaja karşı cevap verdide DUL diye hitap ettiği bayanla (ki çok saygısız bir cümle ) aldattı da burada yana yakıla konu açıyor..![]()
Dur allasen zar zor ikna ettik zaten kadını.Belkı de ben artık evlıyım bır mesajdı kadına . yanı evlı oldugunu bılıyordu gorusuyorlardı lasten oyle yazdı esınız belkı
Dur allasen zar zor ikna ettik zaten kadını.
ve yazılan herşey içerisinden sadece bunu dikkate alıp olay çıkarıcak muhtemelen. çünkü olumlu yazıları kaale alıp cevap dahi vermiyor.
Olumlu yazılar ruh halini beslemiyor çünkü.
Bazı insanlarda peygamber sabrı var. Ya da aşırı falsolu oldukları için daha iyisini bulamayacaklarını düşünüyorlar ve alttan alıyorlar.merakla bekliyorum yeni konusunu. adam iyi sabırlı ama.