Eşimin Eski Sevgilisinden Gelen Mesaj

zaten zıt fikirlere pek cevap vermiyor gibi. o nedenle kendi kendimize konuşmuş oluyoruz. valla bana göre hayatının hatası olur. kendisine saygısı olan insan affetmez zaten böyle bişeyi.
Aynen öyle. Zaten ilk yorumda da dedim, adam belli sabrediyor bayağı. Hanımefendi şansını zorlayacak

Bana gecenlerde eskiden arkadaşım olan ve ara sıra görüştüğüm üniversiteden arkadaşım evli olduğu halde bana imalı imalı birseyler yazdı. Güya ben onu zamanında elde etmemişim. Iyiki de zamanında aramızda birşey olmamış mış çünkü o zamanında ciddi bir ilişkiye hazır değilmis. İşin komik tarafı bahsettiği zamanında zaten şu anda eşi olan kadın ile beraberdi. Ben ne yaptım? Ağzının payını verip blok ettim. Eşime de anlattım çünkü o arkadaşımı tanır. Bazi şeyler sizinle alakalı değildir. Mesela bana yazan o kişi doğru kişi ile evli olup olmadığını sorgulayıp duruyor. Onun icin beni hikayenin içine çekiyor aynısı sizin esiniz için de geçerli. O kadın ona yazıyor. Esiniz gereken cevabı "ben evliyim" ve cevap vermemekle vermiş. Kadin yazmaya devam ediyorsa bu eşinizle alakalı bir durum değil.

Kızlar herkese merhabalar ne diyeceğimi nasıl diyeceğimi bilemiyorum. Daha bi kaç hafta evvel eşimle aramızdaki para konusu adiyla bir konu açmıştım. O günden sonra eşim bana karsi eskisi gibi degildi o konuda da belirtmistim. Dun kandil gecesiydi ve esimin telefonuna eski sevgilisi msj atmis kandil mesaji kadinin numarasi esimin telefonunda kayitli degil. Sadece kadin msj atmis birde bundan bir oncesinde kadin bir iki daha selam naber falan yazmis ama esim cevap vermemis kadin bir iki daha msj yazinca bu defa esim ben artik evliyim haberin olsun diye msj atmis. Bu msjlari da bugun tesaduf gordum. Esim kandil msjina herhangi bir cevap yazmamis ama benim o msjlari gorunce basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Aklimda bir ton soru var. Esim bana bu kadindan daha evvel bahsetmisti. Esimden uc yas buyuk dul bi kadinmis cocugu falan yokmus. Acaba esim evi terk ettigi donemde bununla mi gorustu konustu cok moralim bozuldu bu isi nasil ogrenebilirim. Bana akil verin lutfen.
Ya Hakkaten nedir bizim bu çektiğimiz ya. Özellikle belirtilen dul ifadesi. Dulsa tehlike çanları çalar bacım. Bütün boşanmış kadınlar evli adam avcısı sanki. Töbe ya..

Tatlım rahatsız olman normal. Ama bu kadar kötü düşünmen için adam herhangi birşey yapmamış ki...

Bu adamın sizden çektiği ne Allah aşkına . Diğer konunuzda yeteri kadar şişmiştik forumca bi salın artık adami. Ablalariniza da aman diyim bu konuyu açmayın😏
eheh:) sonuna kadar katıldığım mesaj. Ya hu adam aşna fişne yapacak olsa "ben evliyim" der mi ? azicik izan ya hu.
Sakin eşine belli etme iyice daralır adam.

Kafama yatti bu fikir bu gece uygulayabilirim dusunmekten catlayacagim cunku
Konu sahibi çıldırdın mı kuzum sen ?
*Mesajta duygu ıfadesi yoktur, hicbir sey anlamazsınız
*Ben olsam eski sevgilimin mesaj stilini yüzde yüz tanırdım, bu durum o bayan icinde geçerli esin olmadığını anlarsa seni tahmin eder ve o da seni yemlerse napicaksin🔕
*Eşin anlarsa bu sefer onu kaybetme ihtimalin asiri yuksek.
Kimisi neden engellememiş demis. Ergen gibi engel mi atsaydı adam. Cevap vermiyor iste verirse de "evliyim" diyor. Ayrıca sacma olur ama belki eşinin görüp kiskanmasini istemiştir, araları bozuktu neticesinde. Böyle bi bencillik yapmış olabilir.
Sanırım sen bu adamı kaybetmek için daha cok sey yapıcaksın da sabri ne zaman taşar onu merak ediyorum.

ben bu üyenin troll olduğunu düşünüyorum.Son konusunda boşanacağız para mevzusu yüzünden diyordu kazık kadar kardeşlerine para yollamaya çalışıyordu.
sürekli sansasyonel konular açıp saçma sapan şeyler yazıp insanların sinirlerini bozuyor. corona günlerinde evden çıkma yasağı olan 20 yaş ergen kendisi muhtemelen burda bize sardı bu saçma konuların başka bir açıklaması olamaz.

bence numarayı kendi telefonunuza kaydedin belki bir gün lazım olur eşinize sormayın bi durum yoksa da kafasına sokmayın mazallah. kontrol edersin telefonla mesajlaşıyo mu falan diye göz ucuyla.

Back
X