Eşimin eski sevgilisini kıskandığım için boşanmak üzereyim..

nasıl hissetin ya halsizliğini anlamadım doğrusu kaydirigubbakcemile3

hissetmedim, okuyup yorumladım sadece...
kendisi söylemiş arkadaş halsizim hiçbirşey yapasım yok diye
evet bunun adı depresyon
yaşam enerjisini kaybetme, hiçbir şey yapmak istememe
bulabilirseniz sarı kantaron çayı içmenizi tavsiye ederim sonsenabd...

ve de en önemlisi her zaman olumlu telkinler vererek kendini motive etmek en güzel yoldur.

yanlis yerde oldugumu anladim arkadaslar kusura bakmayin.yine de yorumlariniz icin tesekkurler.

yanlış yerde değilsin... doğru yerdesin ama birazcık durumu kabullenip isyan etmekten; dert yanmaktan vazgeçip sabah olunca ilk iş verilen linkten bilgi almaya çalışmalısın...

biz seni yargılamıyoruz sadece bu kadar sunulan çözüme cevap vermeyişine üzülüyoruz...

ama evet durumunu da tam bilemiyoruz; kimse saatin 5 olduğunu düşünmemiştir...
yorumlarımızın bazıları bundan da sert olabilir...

paylaşmak istemen de bir başlangıç ama daha çok çabalaman gerekecek sanırım...

neden böyle düşündün.
olurmu öyle şey.
bir sorunun var ve bence oldukçada büyük ve bir derdim vara yazacaksın elbette.kusura neden bakalım.
hepimize gayet kibarca yazdın.
cevap verdin.
sakın kusura bakma deme.
kusura bakacak bir şey yazmadın ki.[/Qya

yorumlarin cogundan tepki gordumu hissettim.ben herkese cvp vermeye calistim.herkese cok tesekkur ediyorum.ama bu sitede daha yeniyim bir yandan da anlamaya calisiyorum

hissetmedim, okuyup yorumladım sadece...
kendisi söylemiş arkadaş halsizim hiçbirşey yapasım yok diye
evet bunun adı depresyon
yaşam enerjisini kaybetme, hiçbir şey yapmak istememe
bulabilirseniz sarı kantaron çayı içmenizi tavsiye ederim sonsenabd...

ve de en önemlisi her zaman olumlu telkinler vererek kendini motive etmek en güzel yoldur.

çenecim bu kızcağız nerden bulsun sarı kantorunu oralarda kaydirigubbakcemile3
söyle bakalım ingilizcesi nedir... genelde yurtdışında yaşayan arkadaşlar kolay bulamıyor bizim gibi ot çöp satan aktar yerimseniben

ama haklısın bence de genel bir depresyon hali söz konusu...

yanlis yerde oldugumu anladim arkadaslar kusura bakmayin.yine de yorumlariniz icin tesekkurler.

arkadaşım tam da doğru yerdesiniz...

burası irili ufaklı bütün sıkıntıların anlatıldığı ve rahatlandığı bölüm.
size olumlu gelenleri yapıcı yorumları alın ve değerlendirin size tavsiyem
değerlendirdiğinizi de biliyorum ama vazgeçmeyin, çünkü tek konuşabildiğiniz ortam buysa bundan da vazgeçmeyin.

canım evli değilim ama aynı durumu 2-3 ay kadar önce yaşadım. Popüler- medya sektöründe iyi bir kariyeri olan, girdiği her ortamda ilgi çeken bir adamı seviyorum. Onun beni sevdiğini ne kadar bilsem de bunu takıntı haline getirmeyi başardım kendime. Sonra eski sevgilisine ait (facebook dan çok çok hafiye vari araştırmalar yaparak) fotolar buldum. Başladım sorun yaratmaya.

En sonunda geçmişinde bu kadar çapkın ve bu kadar talep edilen bir adamı taşıyamayacağımı düşünerek bitirmek istediğimi söyledim. Üstelik ağlaya ağlaya canım yana yana.

Sonra o dünyayı dar ettiğim adamın ve psikolog yardımıyla kendime geldim. Onun beni fiziksel görüntüm için değil "ben" olduğum için sevdiğini tekrar tekrar öğrendim. Hala arada aklıma gelmez değil ama bu durumda ona sıkı sarılıp seni seviyorum diyorum. 2-3 dk kadar sakin kalmam gerekiyor. Sonrasında bu duruma alışıyorsun. Benim yanımda asılan insanları oluyor inan bana, dönüp "o benim" demenin keyfini yaşıyorum.

mutlaka sende destek al, eminim çözeceksin bu sorunu.

Şu anda sorunsuz güzel giden bir ilişki içindeyim. Kadınlar bazen bunu yaşayabiliyorlar.

Mutlu olmanı dilerim,

Son düzenleme:
çenecim bu kızcağız nerden bulsun sarı kantorunu oralarda kaydirigubbakcemile3
söyle bakalım ingilizcesi nedir... genelde yurtdışında yaşayan arkadaşlar kolay bulamıyor bizim gibi ot çöp satan aktar yerimseniben

ama haklısın bence de genel bir depresyon hali söz konusu...

belki burdan yakınları gönderir böcüşüm ya da kendisi geldiğinde alır
biz söyleyelim de buyrunnnnnnnnn

ingilizcesi yellow kantaron kaydirigubbakcemile3

neden böyle düşündün.
olurmu öyle şey.
bir sorunun var ve bence oldukçada büyük ve bir derdim vara yazacaksın elbette.kusura neden bakalım.
hepimize gayet kibarca yazdın.
cevap verdin.
sakın kusura bakma deme.
kusura bakacak bir şey yazmadın ki.[/Qya

yorumlarin cogundan tepki gordumu hissettim.ben herkese cvp vermeye calistim.herkese cok tesekkur ediyorum.ama bu sitede daha yeniyim bir yandan da anlamaya calisiyorum

yok öyle düşünme sakın.
burada konu açılınca olumlu olumsuz herkes fikrini yazar.
sende biliyorsun aslında sorununu.
umarım bu düşüncelerden bir an evvel uzaklaşırsın.
bence profesyonel bir yardım al derim. ve buradaki konuları da,oku.
ve o zaman anlayacaksın ,ki boşu buşuna hem kendini hemde eşini üzdüğünü.
çünkü,ne dertler var bir bilsen.
insanın haline bin defa şükredeceği geliyor ki,ben her okuyuşta şükrederim
yavaş yavaş çözersin siteyi.aslında çok zordeğil.
alışırsın.

burada saat gecenin 5 yazmaktan baska biseyim yok suan anlayin artik lutfen ya

ama ben bunu gerçekten düşünemedim
ve gerçekten yardımcı olmak için yazdım bütün hepsini

ayrıca yanlış yer olarak düşünme lütfen
bak bizlerde bir tepki vermediğin halde ne kadar zamandır buradayız ve yazıyoruz sana

sakinleştirici bitkisel çayları dene bencede faydasını görürsün

ama ben bunu gerçekten düşünemedim
ve gerçekten yardımcı olmak için yazdım bütün hepsini

ayrıca yanlış yer olarak düşünme lütfen
bak bizlerde bir tepki vermediğin halde ne kadar zamandır buradayız ve yazıyoruz sana

sakinleştirici bitkisel çayları dene bencede faydasını görürsün

elimden geldigi kadar herkesin yazdiklarina cvp veriyorum,yorumlar benim icin cok onemli bunlari sonrada okuyacagim kesinlikle

Back
X