Eşimin eski sevgilisini kıskandığım için boşanmak üzereyim..

birincisi mutlaka tedaviye ihtiyacınız var....
ikincisi bunu bile bile neden evlendiniz hiç sevgilisi olmayan birini bulsaydınız o zaman bu nasıl saçmalıktır yahuu...
o sizin hayatınızda ki ilk erkek mi??
siz onun hayatındaki ilk kadın olun...
Allah'ım sen sabır ver bu arkadaşın kocasına
:Saruboceq:

birincisi mutlaka tedaviye ihtiyacınız var....
ikincisi bunu bile bile neden evlendiniz hiç sevgilisi olmayan birini bulsaydınız o zaman bu nasıl saçmalıktır yahuu...
o sizin hayatınızda ki ilk erkek mi??
siz onun hayatındaki ilk kadın olun...
Allah'ım sen sabır ver bu arkadaşın kocasına
:Saruboceq:

sizleri inanin anlayamiyorum.neden bu kadar yorumlariniz sert.sizin siniriniz kimee

sonuçta bu adam seni seçmiş ve seninle evlenmiş.lütfen mantıklı ve makül ol.kocana ve evliliğine dört elle sarıl.kitap oku arkadaş edin ne bileyim..ay insan amerikada olurda böyle şeylerle vakit geçirerek hayatı hem kendine hem kocasına ziyanmı eder.hadi arkadaşım kocana sahip çık

kesinlikle kocana bir iyilik yap onu bu kadar cok seviyorsan ondan ayrılmalısın bir an önce..
o adamcağıza yazık hakikaten..ne ümitlerle evlenmiştir.suansa yasadığı cehennem hayatı tabiri caize...

buraya sizlerle laf dalasina girmeye degil;sorunuma cozum bulmak icin girdim.lutfen yapici olun biraz.

kesinlikle kocana bir iyilik yap onu bu kadar cok seviyorsan ondan ayrılmalısın bir an önce..
o adamcağıza yazık hakikaten..ne ümitlerle evlenmiştir.suansa yasadığı cehennem hayatı tabiri caize...

Arkadasim sende biraz abartmissin, ayril, esine iyilik yap felan demeler..
Bekarsin herhalde. Kocan olunca sIkIyorsa sen ayril.
Kadincagiz sorununu yazmis, demekki kendide memnun degil bu durumdan.
Esinin bu durumdan sikayetci olmasi normal, ama demekki arkadasin diger özellikleri cok güzelki hala karisiyla beraber. Ayrilmak istese adam ayrilir zaten.
Biraz yapici olalim lütfen.

Burası kadınlar kulübü diye ille kadınların tarafı mı tutulcak
?
ben objektif yaklasıyorum sadece..ve karsı tarafı düşündüğümde bu sekilde hissediyorum..hem kendisi de söylemiş zaten bosanma asamasına geldik diye..madem geldi.yapılcak ne var ki.
düzelmiyorsa da eşini düşünebilir,
bunu tam tersi sekilde yazsa idi de arkadas gene aynı sekilde sölerdim..evlenmek mantığının yarısını kaybetmekse tesekkür ederim evlenmemeyi ve mantıklı bi yasam sürmeyi tercih ederim.
ama gercek sevgi ona zarar verdiğin anda kendini ondan kopartmayı da gerektirir normalde.
ayrıca bunu yazan tek ben değilim.yorumları okurursan görürsün güzel kardeşim

Sonucta eşi master yapıyormus orada.bir cok insanın hayal ettiği bir sey bu..ailedekii huzursuzluk onun eğitimini etkileyebilr,ki eğitim daha önemli su aşamada..
cinnet geçiriyorum diyor?normal değil.sonucta eğitim amaçlı orada bu şartlarda nasıl tamamlar eğitimini?

canım bende neredeyse aynı dertten muzdaribim ve seni çok iyi anlıyorum. ama benim erkek arkadaşım :( ancak benim durumumda birazdaha farklılık var biz beraberken eski kız arkadasıyla buluşmuş bide geldi her bana anlattı iki gözü iki çesme binlerce özür af dilemeler falan bilmiyorumkismile bunu ve sırf onu düşündüğüm için( morali bozulmaması gerekiyordu yoksa girecegi sınavları gecemmesse okulu uzayacaktı) hiç bişi diyemedim gittim kıza dedim hala bişi varsa ben cekileyim :gitme: yok dedi. neyse biz devam ettik arkadaşlığımıza. ama zaman gectikçe bende senin durumuna geldim ve ona bişey belli etmemeye calısıyorum. şizofren miyim ben diede kızıyorum sevgisinden şüpem yok ama acaba okızıda seviyormu die düsünmeden edemiyorum :( şimdi askerde ve ben gene birsey diyemiyorum :( ayrılmayı düsünüyorum napmalıyım banada yardım edin lütfen öff cok kötü bi durum

canım neden bulustuğunu söyledi mi belki kızın canı sıkkındır bende eski erkek arkadasımla görüştüm gecenlerde,yemek yedik hatta..ama cok büyük bir ameliyata giricek o yüzden yani..
??

Gerçek olan şu eşin seninle evli ve seni seviyor.Bu kıskançlık ve kendine güvensizlik karışımı birşey.Belki yurt dışında olduğun için kendini daha yalnız ve güvensiz hissediyor olabilirsin. Bu stresinde orada tek yakının olan eşininin üzerinde yoğunlaşıyor olabilir.Belki Türkiyede ve ailenin yanında olsaydın bu kadar abartmazdın.Ama sana şunu söyleyeyim,erkeklerin tahammül sınırı bizden daha düşük ve onlar gözlerinden bir kez düşürürlerse soğur giderler.Aklını başına al.Bütün bunların senin hayalin olduğunu gerçekle bir bağlantısı olmadığını kendine sürekli yinele.İletişim evlilikte en önemli şeydir. İletişm dengesini bozdunmu düzeltmesi zor. İçinde yaşadığın herşeyi ona yansıtma.Bir süre sonra senin duygularınında normalleştiğini göreceksin.

bilmiyorum bu konuda tıbbi açıdan bir bilgim yok ama siz homesick olabilirsiniz bence.. ABD de yaşayan birçok arkadaşımın başına gelen birşey bu.. yani siz Türkiyede olsaydınız muhtemelen böyle birşey olmazdı. orda yaşayıp (eğer okumuyor veya çalışmıyorsanız) sıkıntıdan kuruyor olabilirsiniz gibi geldi..
arkadaşım da bir ara eşinin hareketlerine takmıştı. "neden evde çorap giyiyorsun" a kadar getirdi olayı. ama Türkiyeye dönünce düzeldi büyük ölçüde..
siz isteyerek mi gittiniz? yoksa sadece eşiniz yüzünden mi? bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Hangimiz sütten çıkmış ak kaşığız?madem duyacaklarınızı sindiremeyecektiniz sormasaydınız!

Bırakın saçma sapan eski sevgili günlüklerini, eşinize ve hayatınıza bakın.

Önemli olan şampiyondur:)))

Bunu anlamak size yetecektir.

sizleri inanin anlayamiyorum.neden bu kadar yorumlariniz sert.sizin siniriniz kimee

biz sinirimizi senden çıkarmak için yazmıyoruz buraya canım bu bir.
tanımadığım insanın üstünden kendimi rahatlatmak bana yakışmaz bu 2
yardım isteyip yorum bekleyip yazılanları sinderemeyen sensin bu 3
yazılanlara bu kadar tepkin hatalı olduğunu kabul etmemenden kaynaklanıyor bu 4
madem öyle yazmasaydın duyacaklarını hazmedemiceksen bu 5
biz sana yardım olsun diye bu kadar sert yorum yapmışız aklın başına gelsin diye bu 6
son olara 7 farkındaysan herkes hatalı olduğunu ve hemen hemen aynı şeyleri yazmış bunları iyice bir daha okuyun ve hatalı olduğunuzu kabul edip eşinizden özür dileyin....

hakkınızdaki herşeyin hayırlısı olsun arkadaşım bu kadar kişi aynı şyleri yazdığına göre bence dikkate alman gerekir yazılanları...
yerimseniben

Hangimiz sütten çıkmış ak kaşığız?madem duyacaklarınızı sindiremeyecektiniz sormasaydınız!

alkisalkisalkis:lepi:

canım neden bulustuğunu söyledi mi belki kızın canı sıkkındır bende eski erkek arkadasımla görüştüm gecenlerde,yemek yedik hatta..ama cok büyük bir ameliyata giricek o yüzden yani..
??

canım aynen söyle oldu :( ne yaptımsa kendi kendime yaptım. kız benden bunun telefonunu istedi biz 3 ümüz aynı sınıftaydık ama eski sevgilisi dedigimde benimki teklif etmiş bu kabul etmemiş ziili sonracıma benim bundan haberim yok tabi aradan 2 yıl gecince bana söledi bende kabul etmiştim bilsem etmezdim zaten hayatımın ilki o benim :gitme: sonraa kız isteyince derss calsıcaz die kalmısta senem uzamasın kimse yardım etmiyo dedi bende saf ım verdim. gece ders calısmıslar bizimki eve gelmiş bana gelince geldim die aradı :emir_bebek: ben yatmıs die düsünürken kız buna mesaj cekmiş keske böyle olmasaydı konusabilkseydik diee benimkide kalkmıs kızın yanına dönmüş ve bütün geceyi beraber gecirmişler kız gecenin sonunda beraber olmak istedigini söylemiş bizimkide evden fırlargibi cıkmıs neysee olay bu hem kızızn hem benimkinin anlattıgı buu ne halt edeceğim bilmiyorum arradan kac ay gecti ama been neredeyse manyak olcam ozaman sınavı var önemli die biş demedim simdi askerde die diemiyom yahu

Son düzenleme:
bu konu yuzunden cinnet gecirdigim birgun esimden tokat yedim.o kadini nasil sever diye cildiriyorum.ama esimin anlattigina gore kadinin hayati biraz kotuymus. bende oyle bir kadinla nasil ciddi dusunur diye cildiriyorum.demekki cok sevmis onu ben bunu kabullenemiyorum aslinda

dediğinize göre 10 yaşında kızı olan ve kötü bir hayat yaşayan kadınla beraberlik yaşamış eşiniz. evli değilim ama benzer bişeyi bende yaşadım eski erkek arkadaşımla evlilikten döndüm bu yüzden son anda öğrenip. Pişman mıyım? hayır!

Sonuçta herkesin değer yargıları başka..
Bi kız arkadaşıyla yıllarca birlikte yaşasaydı yada evlenip boşansaydı hatta ondan çocuğu olsaydı yine sorun yapmazdım ama
Kötü hayatı olan bi kadınla olmuşsa buna anlayış gösteremem
Evli bi kadınla bi beraberlik yaşamışsa bunu es geçemem.

Ailesiyle tanıştırmış ( büyük ihtimal ailesi onu istememiş ) ve bikaç ay içinde sizle evlenmiş ve yaptığınız bu evlilik hakkında; 1 ayda aşk evliliği ilginç geliyo kulağa

İnşallah herşey iyi olur hayatında. Sancılı bir dönem yaşadığın.

önemli olan şampiyonlukta ya hala aklı ondaysa :( die düsünmek cok sacma ama işte engel alamıyor insan. ben engel olmak için kendimi işimeme verdim

Son düzenleme:
Back
X