Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama o evlenmis bosanmis ve 10 yasinda kizi var.ailesi kabul etseydi onunla birlikte olurmuydu bu dusunceyi kafamdan atamiyorum.ayrica cocuguna da cok guzel abilik etmis
ama o evlenmis bosanmis ve 10 yasinda kizi var.ailesi kabul etseydi onunla birlikte olurmuydu bu dusunceyi kafamdan atamiyorum.ayrica cocuguna da cok guzel abilik etmis
Sen niye eski sevgilinden ayrıldın?
Neden?
Neden evlenmediniz?
Seni çok sever miydi?
Ailesiyle tanışmışmıydın?
Sana hiç dokundu mu?
Öptü mü seni?
Birlikteyken neler yapardınız?
Sana ne diye hitap ederdi?
Onu çok sevdin mi?
Evlilik planları yaparmıydınız?
Hala aklına gelir mi arada?
Geliyordur mutlaka..
Gelmiyor deme..
Başka anlat bakalım yakışıklı mıydı?
Bunları her dakika eşinin sana sorduğunu ve hayatı sana zindan ettiğini dşünsene?
------------
Şekerim kendine gel, napcan sen eski sevgilileri de bilmem neleri de yahu..
Adamın aklına zorla eski sevgilisini sokuyorsun bilmem anlatabildim mi?sempatiksalakcinni
Gerçi biz ne desek boş, senin durumun çok ciddi, ciddi anlamda tedavi olman lazım.
Amerikadayiz burada turk psikiyatris yok.o yuzden gidemiyorum.ama inanin cok kotu durumdayim.ne yapacami bilemiyorum .artik esimde ilgilenmiyor kendi basima halletmeye calisiyorum durumumu
bu konu yuzunden cinnet gecirdigim birgun esimden tokat yedim.o kadini nasil sever diye cildiriyorum.ama esimin anlattigina gore kadinin hayati biraz kotuymus. bende oyle bir kadinla nasil ciddi dusunur diye cildiriyorum.demekki cok sevmis onu ben bunu kabullenemiyorum aslinda