• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eski sevgilisini kıskandığım için boşanmak üzereyim..

bence evlenen insanlar birbirlerini geçmişlerine takılıp kalmamalı kendilerine nasıl davranıldığına bakmalıdır....

ama bana yalan soyledi onu ailesi ile tanistirmadigini soylemisti ve 7 ay sonra ogrendim bunu
muhtemelen bu hale gelip onu delirtmenizden çekinmiştir.kadınlar da bu tarz konularda yalan söylerler eşlerine ya da yeni sevgililerine.bakınız : sen benim ilk ilişkimsin vs yalanları.
kaldı ki kocanız onu istese zaten onla evlenirdi.bir de, ona nasıl dokunur vs vs demişsiniz.eminim ki; kimse ile beraber olmamış bir kocanız olsaydı,bu sefer de 'bu adam hiç bir şey bilmiyor,beni mutlu & tatmin etmiyor' diye arızalar çıkardı. doğru doktora gidin bence.size yazık,adama daha da yazık

Son düzenleme:
şuanki durumunuz nedir acaba?

geçen hfta konuşulduğu gibi, orada bir Türk psikologdan yardım alabildiniz mi?

aza hanim siz kendinize aciyin.buraya girip insanlarin dertlerinden mutluluk duymaktan vazgecin bence.anlayamadigim birsey esleri iyi olan bayanlara bu dusmanliniz neden? es konusunda yanlis tercih yapmanizi lutfen baskalarindan cikarmayin.saygilar

zaza hanım 'a sevgıler

:roflol::roflol::roflol:ay hic gülecegim yoktu demek esin cok iyi oldugu icin sana düsmaniz öylemi:roflol:
arkadasim hastasin sen hasta bence durumun gercekten cok vahimşakkıdı
ben es konusunda yanlis tercioh yapmadim cok sükür:kahve:
ama sizin esiniz icin ayni seyi söylemeyecegim zavalli adam:icecream:

ınanmıyorum şaka gibi..
bence burdaki konu topiğinizi kaldırın..gidip tedavi görmelisin bir an önce kimsenin seni kıskandığı yok..
zaten ruh sağlığı yerinde olmayan biri de kıskanılmaz

:roflol::roflol::roflol:ay hic gülecegim yoktu demek esin cok iyi oldugu icin sana düsmaniz öylemi:roflol:
arkadasim hastasin sen hasta bence durumun gercekten cok vahimşakkıdı
ben es konusunda yanlis tercioh yapmadim cok sükür:kahve:
ama sizin esiniz icin ayni seyi söylemeyecegim zavalli adam:icecream:

walla ugrasamiycam sizlerle.bana yorum yapmak zorunda degilsiniz guzel kardesim.beni yargilamak size dusmez.siz yolunuza devam edin .siz kimsiniz ki zavalli diyebiliyosunuz.haddinizi asmayin lutfen.sizin gibi kendini bilmez insanlarla ugrasacak vaktim yok.yolunuza devammmm

İnanmıyorum şaka gibi..
bence burdaki konu topiğinizi kaldırın..gidip tedavi görmelisin bir an önce kimsenin seni kıskandığı yok..

guzel kardesim bana yorum yapmak zorunda degilsin.ilk gunden beridir kendinize gore biseyler yazip durdunuz.Evli bile degilsin ki senin bu konuda ne dusuncen yorumun olabilir.bakin isinize siz ya.

kişi kendinden bilir işi.demek ki sen eski sevgilini atamıyosun aklından bir türlü.eşinin de eski sevgilisini düşündüğünü sanıyosun.ama bak eşin senin eski sevgilini hiç takıntı yapmamış kendine.bilmem anlatabildim mi...

bi de anlamadığım şey ; eşiniz eski sevgilisi ile hala görüşüyor mu ?
hani görüşüyorsa,buna bir son vermesini istemeniz normal.
ama zaten görüşmüyorsa,kopmuşlarsa eşinizden ne bekliyorsunuz?
hayatını geri sarıp geçmişi silmesini mi?:1shok:

İnanmıyorum şaka gibi..

canim benim senin acmis oldugun konularin birkaci okuyabildim.erkek arkadasinla sorunlarin ne oldu.onun ortamin daki kizleri az cok tahmin edebilisiniz demisssin.ben anlayamadim acikcasi.sizin nasil birimi oldugunu tahmin edebilecegiz onun ortami siz degilmisiniz onun kiz arkadasisiniz.simdi ne oldu bilemiyorum ama heralde olmamis demekki onun cevresindeki kizlardan biri degilmissiniz onlar dahami agir geldi sevgilinize acaba....

guzel kardesim bana yorum yapmak zorunda degilsin.ilk gunden beridir kendinize gore biseyler yazip durdunuz.Evli bile degilsin ki senin bu konuda ne dusuncen yorumun olabilir.bakin isinize siz ya.
evli olmayanların yorum yapamayacağına inanmıyorum.ortada evlilikle ilgili bir durum yok ki.sevgili olan kişiler de 'eski sevgiliden kıskanma' moduna girebilirler pekala...:asigim:

evli olmayanların yorum yapamayacağına inanmıyorum.ortada evlilikle ilgili bir durum yok ki.sevgili olan kişiler de 'eski sevgiliden kıskanma' moduna girebilirler pekala...:asigim:

tabiki yapabilirler .ama o bayanin yaptilari yorumlar cizmeyi biraz asmis artik.burada birbirimizi yargilamak icin ugrasmiyoruz.sevgiler

tabiki yapabilirler .ama o bayanin yaptilari yorumlar cizmeyi biraz asmis artik.burada birbirimizi yargilamak icin ugrasmiyoruz.sevgiler

bende bekarım ama seni az çok anlayabiliyorum tatlım inşallah en kısa sürede eski huzuruna ve mutluluğuna geri dönersin. insanın en iyi doktoru herzaman kendisidir canım bunu denemeni tavsiye eederim :teselli:

bi de şey yangına körükle gitmiş olmiyim ama , erkekler bizim sorun ettiğimiz konuları 1 açıklar 2 açıklar 3. de 'amaaannn yeter artık,o kadar açıklıyorum ama hala aynı yerdesin' diye keser atarlar.sonra bizden soğurlar.mutsuz olurlar ve işler aldatılmaya kadar gider.belki beterin beterini düşünerek kendine hakim olabilirsina.s.

canim benim senin acmis oldugun konularin birkaci okuyabildim.erkek arkadasinla sorunlarin ne oldu.onun ortamin daki kizleri az cok tahmin edebilisiniz demisssin.ben anlayamadim acikcasi.sizin nasil birimi oldugunu tahmin edebilecegiz onun ortami siz degilmisiniz onun kiz arkadasisiniz.simdi ne oldu bilemiyorum ama heralde olmamis demekki onun cevresindeki kizlardan biri degilmissiniz onlar dahami agir geldi sevgilinize acaba....

sons.ben yaklasık 1 seneden uzun süredir konu acmıyorum bir tek bugün jinekoloji bölümünde actım ne yazdığını da anlamadım.düzgün bir sekilde de yazmamıssın zaten güzelim..:hulya:

hem sonseble benim 1 seneyi askım süre önce actığım ve şimdi cümlesini dahi hatırlamadığım bir konu bu..seni ne ilgilendiriyor ki,benim eski erkek arkadasımla olan biten şey..evde durmaktan saracak yer mi bulamadın??
burda zaman kaybetceğine git sorunlarını çöz. SENıN ANLAMANI DA GEREKTıRıCEK BıR ŞEY YOK ZATEN..ZATEN MANTIKLI MAKUL BıR ANLAYABıLME KABıLıYETıN OLSA ESKı SEVGıLı SENDRMUNDAN CıNNET GEÇıRMEZDıN DıYE TAHMıN EDıYORUM...

Son düzenleme:
hem sonseble benim 1 seneyi askım süre önce actığım ve şimdi cümlesini dahi hatırlamadığım bir konu bu..seni ne ilgilendiriyor ki,benim eski erkek arkadasımla olan biten şey..evde durmaktan saracak yer mi bulamadın??
burda zaman kaybetceğine git sorunlarını çöz. SENİN ANLAMANI DA GEREKTİRİCEK BİR ŞEY YOK ZATEN..ZATEN MANTIKLI MAKUL BİR ANLAYABİLME KABİLİYETİN OLSA ESKİ SEVGİLİ SENDRMUNDAN CİNNET GEÇİRMEZDİN DİYE TAHMİN EDİYORUM...

neden hala benimle ugrasiyosun.senin yaran var belli.kendi derdimi unuttum senin derdine dustum inan.yazik sana ya.neyse canim fazla takma seni anlayan kiymetini bulan bir erkek cikar insallah.umarim bundan sonraki hayatin da mutlulugu yakalarsin.sevgiler

Arkadaşlar neden birbirimizi kırıyoruz anlamadım... Burası bir paylaşım sitesi adı üstünde... Arkdaşımız da burada birşeyler paylaşıyor bizimle biz onu daha çok üzmeyelim lütfen.
sonsenabd'cim balımm bende nişanlımın eski sevgilisine böyle takmıştım kıskanlık yapmıştım bir ara. elbette erkekler her zaman doğru söylemez ama unutma bazı gerçekler bizi da da üzebilir. Yani sen üzülme diye ailemle tanıştırmadım demiştir. Zaten seni seçmiş seni çokkk sevmiş hayatının geri kalanını senle geçirmek istemiş. Eğer ona aşıksan oda sana aşıksa ki aşıktır bence ikinizi de üzme tatlım..Önemli olan bir ilişkiyi sürdürmektir. Bozmak olan kolaydır. Sen kolayı seçme devam et kardeşim. Bu sebeplerden dolayı bir evlilik bitmemeli...Hem şöyle düşün eğer yanlış kişileri tanımasaydı senin doğru kişi olduğunu anlayazdı balımmm. hade öptm üzülmeee

neden hala benimle ugrasiyosun.senin yaran var belli.kendi derdimi unuttum senin derdine dustum inan.yazik sana ya.neyse canim fazla takma seni anlayan kiymetini bulan bir erkek cikar insallah.umarim bundan sonraki hayatin da mutlulugu yakalarsin.sevgiler

sonsenabd gereksiz konusuyorsun artık...1 sene önce acılmıs konular sen neyin derdine düşmüşşün?senin yaptığın acık yakalama cabası..
sen hic merak etme,özel hayatımı burda ifşa etmiyorum,1 senedir kendi derdimle ilgili tek bir konu topiğim de yok..senin niyetini cok iyi anlıyorum hic merak etme.
tırmalamaya başlamıssın gece gece....:olmaz:

sonsenabd canim konu acmissin herkes olumlu olumsuz bi sekilde fikrini dile getirmis.keske arkadasa bu sekilde yazacagina yonetime bildirseydin rahatsiz oldugun mesajiia.slutfen daha sakin olmaya calis..:teselli:esin seni uzmemek,kafana takmaman icin yalan soylemistir..onemli olan sonuc..hicbir erkek gercekten sevmedigi bi kadinla evlenmez,evlense de pesinden getirmez..

Son düzenleme:
Back
X