Eşimin eski sevgilisinin resimlerini buldum

damlasu24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
20
7
34
Arkadaşlar 3 gündür kendime gelemedim.belki kimine göre çok basit birşey ama geçenlerde kilerimi düzeltmeye gittim ve orda eşimin eşyalarının bulunduğu kolileri vardı bende eski eşyaları diye merak edip baktım bakmaz olaydım eşimin eski bir kız arkadaşıyla olan resimleri vardı hemde birsürü ama öyle böyle resimler değil.resimlerde çok erotik resimleride var cinsel hayatlarını simgeleyen resimleride var ve Çokta mutlularmış gördüğüm kadarıyla tatiller beraber kalmalar falan çıplak resimleri ve daha birsürü resimleri görünce Ağladım bozuldum baya bi eşimle böyle Şeyler biz asla yaşamadık mesela Affedersiniz ama biz hiç beraber duşa falan girmedik oysa kız arkadaşıyla duş alırken bile foto çekinmişler üzüldüm benimle asla böyle ilgilenmemişti bunları söyleyince saçmalama diyo sen karımsın diyo ben artık beni sevmediğini düşünüyorum üç gündür gizli gizli ağlıyorum iki tane Çocuğum var Çoktan kilo aldım eşim çok yakışıklı bir bey yaşınıda göstermiyor acaba bu yüzdenmii beni pek beğenmediğindenmi benimle böyle Şeyler yaşamıyor Çok moralim bozuk

Kocanın eski sevgilisiyle olan fotoğraflarını saklaması tuhaf art niyet ararım ben altında :KK12: evliyim 2 çocukluyum diyorsunuz demek ki uzun süredir evliliğiniz var daha yeni mi görebildiniz bu fotoğrafları ?

eşin bişey yapmıyor ki.nerden nereye bağladın olayı.adamın resimlerini buluyorsun.sanki dün çekilen foto.eski sevgili diyorsun.ve neden böyle yapıyor.haydaaa.

Kocanın eski sevgilisiyle olan fotoğraflarını saklaması tuhaf art niyet ararım ben altında :KK12: evliyim 2 çocukluyum diyorsunuz demek ki uzun süredir evliliğiniz var daha yeni mi görebildiniz bu fotoğrafları ?
Resimleri daha yeni gördüm çünkü ben Yurtdışına gelin geldim ve başka bir eve taşındık evin kilerini düzeltiyordum eşimin adına koliler vardı ilk defa gördüm bende açıp baktım

esinizin bunları saklamıs olması ve evlenirken eve getirmesi sacmalık ne cesaret yani ve bu zamana kdr bu resimler nasıl cıkmadı rtaya o kutu orda hep durdumu oyle

insan banyoda ki fotoyu fotoğrafçıda nasıl çıkartır hiç utanmaz inandırıcı gelmiyor o yüzden,

sıkıntı bunca zaman saklamış olması

yakın bi arkadaşım evlilik yolunda giden 3 senelik ilişkisini bitirdi yaklaşık 1 sene sonra yeni ilişkisi başladığında biz oturduk resim mektup ve bilimum hatırayı kah gülerek kah kızarak kah ağlayarak yad ettik ve yırttık attık doğrusu bu bence

X