Arkadaşlar 3 gündür kendime gelemedim.belki kimine göre çok basit birşey ama geçenlerde kilerimi düzeltmeye gittim ve orda eşimin eşyalarının bulunduğu kolileri vardı bende eski eşyaları diye merak edip baktım bakmaz olaydım eşimin eski bir kız arkadaşıyla olan resimleri vardı hemde birsürü ama öyle böyle resimler değil.resimlerde çok erotik resimleride var cinsel hayatlarını simgeleyen resimleride var ve Çokta mutlularmış gördüğüm kadarıyla tatiller beraber kalmalar falan çıplak resimleri ve daha birsürü resimleri görünce Ağladım bozuldum baya bi eşimle böyle Şeyler biz asla yaşamadık mesela Affedersiniz ama biz hiç beraber duşa falan girmedik oysa kız arkadaşıyla duş alırken bile foto çekinmişler üzüldüm benimle asla böyle ilgilenmemişti bunları söyleyince saçmalama diyo sen karımsın diyo ben artık beni sevmediğini düşünüyorum üç gündür gizli gizli ağlıyorum iki tane Çocuğum var Çoktan kilo aldım eşim çok yakışıklı bir bey yaşınıda göstermiyor acaba bu yüzdenmii beni pek beğenmediğindenmi benimle böyle Şeyler yaşamıyor Çok moralim bozuk