Eşimin eski sevgilisiyle konuştum

malihulya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
269
154
18
34
Eşimin eski sevgililerinden biri benim liseden arkadaşım. Bir kere onları uzaktan görmüş ve o zamanlar bu çocuk çok gıcık ve kibirli bir şeye benziyor diye düşünmüştüm.ilk o zaman gördüm.gıyabında tanıyordum öncesinde . bana sormuştu Sevgilimi nasıl buldun diye.
Aradan yıllar geçti tabi .başka başka sevgilileri oldu. Son çetrefilli zorlu ilişkisinden ayrılıp benle evlendi.konularımı biliyorsunuz.
Benim bu kadar canıma okuyan birinin başka bir kadınla nasıl olduğunu deli gibi merak ettim. Çünkü hiçbir ilişkisinin başlamadan bitmesi gerekirdi.
Arkadaşım şaşırdı merakıma. Konuşmak istemedi kendisi de nişanlı çünkü. Ama bana söyleyecekleri önemliydi.
Durumu biraz anlattım. Şoke oldu. Çünkü son derece ince düşünceli nazik sürprizlerle dolu sükunet ve huzur verici biriymiş.
Hatta ayrılan eşimmiş.ayrılan o değil yani.hiç kimseye kaba davrandığına şahit olmamış.hoş sohbet , aklı başında sevecen dedi.
Yani adam öldürmüşüm gibi davranması sadece bana özel anlayacağınız.
Senden ayrılmak istiyor. Ama bunu senin yapmanı sağlamaya çalışıyor dedi.bir süre sonra hala vazgeçmezsen daha da çirkinleşir herşey ve zaten açıklar ayrılmak istediğini dedi. Onun da ilişkinin sonunda hiç görüşmeyerek bitirmesini sağlamış.
İçim kırgınlıkla doldu. Ben onu böyle kabullenmiştim. Karakteri böyle sanıyordum. Meğer adam benim ruhumu döverken gayet güzel sevecek potansiyele sahipmiş istediğinde.
Ailesine gitti bayram için .iki gün sonra gelecek. Dananın kuyruğu kopsun artık. İçim şişti.

Eşimin eski sevgililerinden biri benim liseden arkadaşım. Bir kere onları uzaktan görmüş ve o zamanlar bu çocuk çok gıcık ve kibirli bir şeye benziyor diye düşünmüştüm.ilk o zaman gördüm.gıyabında tanıyordum öncesinde . bana sormuştu Sevgilimi nasıl buldun diye.
Aradan yıllar geçti tabi .başka başka sevgilileri oldu. Son çetrefilli zorlu ilişkisinden ayrılıp benle evlendi.konularımı biliyorsunuz.
Benim bu kadar canıma okuyan birinin başka bir kadınla nasıl olduğunu deli gibi merak ettim. Çünkü hiçbir ilişkisinin başlamadan bitmesi gerekirdi.
Arkadaşım şaşırdı merakıma. Konuşmak istemedi kendisi de nişanlı çünkü. Ama bana söyleyecekleri önemliydi.
Durumu biraz anlattım. Şoke oldu. Çünkü son derece ince düşünceli nazik sürprizlerle dolu sükunet ve huzur verici biriymiş.
Hatta ayrılan eşimmiş.ayrılan o değil yani.hiç kimseye kaba davrandığına şahit olmamış.hoş sohbet , aklı başında sevecen dedi.
Senden ayrılmak istiyor. Ama bunu senin yapmanı sağlamaya çalışıyor dedi.bir süre sonra hala vazgeçmezsen daha da çirkinleşir herşey ve zaten açıklar ayrılmak istediğini dedi. Onun da ilişkinin sonunda hiç görüşmeyerek bitirmesini sağlamış.
İçim kırgınlıkla doldu. Ben onu böyle kabullenmiştim. Karakteri böyle sanıyordum. Meğer adam benim ruhumu döverken gayet güzel sevecek potansiyele sahipmiş istediğinde.
Ailesine gitti bayram için .iki gün sonra gelecek. Dananın kuyruğu kopsun artık. İçim şişti.
Senin bu merakının sebebi neydi ki? Bi dk ya sen dünkü konu açansın bakıyorum eski mesajlara

Kızla konuştuklarınızı unutun.Ne zaman aynı da düşünsem, bir rakibin gazına gelsem pişman olurum.

çok saçma hareket etmişsiniz.eşimle uzun süre çıktım 4 yıl kadar sonra evlendim ben sevgiliyken çok başka evlendikten sonra çok başka hem artılarıyla farklıdır hem eksileriyle ki siz başka biriyle konuşuyorsunuz bunu.sanki konuştuğunuz bayan sizden iyi tanıyor eşinizi öyle bir yorum yapmışki siz bile bu denli anlatamazdınız bence.eşiniz gelirsede hiç bahsetmeyin bile bu durumdan bence komiğine gider.

Ne gerek vardı ki ya.. benim son sevgilim ondan öncekilere elisya nasıl bir kız dese asla şu anki benle kıyaslayamaz.. insan her ilişkide farklıdır.. her ilişkinin de ayrı bi karakteri vardır bence.. ama eşine bu kadar ezdirme kendini, konuş hareketlerini düzeltsin..

Eski konularını okudum da bütün bunları duymak için o kızla konuşmana hiç gerek yokmuş ki :(
Niye kendini bu kadar ezdiriyorsun, seni bu kadar üzmesine neden izin veriyorsun
Kimse vazgeçilmez değil
Şimdi bırak git max 1 sene üzülürsün sonra hayat karşına güzellikleri çıkarır unutur gidersin
Ama böyle her gün her gün üzülmek daha kötü değil mi?

Eski sevgiliLERINDEN BIRI...
Yabu hic mi akil mantik yok kardesim sende ya.Yillar gecmis kalkip eski defterleeinde birine soruyosun nasildj diye.Nasil olabilir?Kendini kucuk dusurmekten daha kotu olamaz o kadr diyeyim sana.

Back
X