Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üslubun böyle çirkin olmak zorunda mısen adama yapışırsan, yüzüne tükürdüğünde rahmet yağıyor dersen, adam seni ezer de oyuncak da eder.
sen de kocan da tek taraflı sevgiyle evlilik yürür sandınız ama olmadı. sen saplantılı oldun, eşin umarsız.
sonuç, evli ama mutsuz iki insan.
Cok uzuldum. Ne diyecegimi bilemedim. Sanirim en mantikli olani bir sure tek basina tatile cikman ya da yalniz kalman. Esin senden uzaklastikca sen ona daha cok sarilmissin. Aradaki denge bozulmus. Iliskinin dengesi bozulmus. Bir durman lazim boyle durumda. Cunku sen kaybetme korkusu yasamaya basladikca kaybedersin. Kaybetmekten korkma. Hersey olacagina variyor. Kaybedersem de dunyanin sonu degil diye dusundukce tersine doner hersey. Bence bir psikologa git ya da bir aile danismanina. Yasadiklarini ve hissettiklerini paylas. Ondan bir sure ayri kaldigin sure zarfinda kendine yonel. Bazen ipleri birakmak gerekiyor. Ona odagini birak ve kendine yonel.
Herseye ragmen duzelmiyorsa o zaman bosanirsin. Ancak lutfen onu kaybedecegim diye seni ezmesine izin verme. Daha itici olursun. Sana hakaret etmesine seni incitmesine asla izin verme. Prensiplerinden asla taviz verme. Guclu ol. Erkekler guclu kadinlari severler. Onun totosunu da kaldirma. Sen onun esisin kolesi degil unutma. Sen kendini onun gozunde nasil gormek istiyorsan sana aksi davrandiginda tepkini goster. Kisiligini ezdirme. Biterse de biter. Olacaklarin onune gecemezsin ama kendini degersizlestirme. Yoksa bir omur kendini affedemezsin.
Benim karakterimde nasıl bir sorun var ki. Ona çok iyi davrandım.saygı duydum. Uyumlu oldum.destek oldum hep
Kuzum sen bizimle dalga mı geçiyorsun tatlım? Senden ricam açtığın konuları sen değil de bir başkası yazmış gibi okur musun ?İstemiyorsan ,benden rahatsızsan
Ayrılabilirsin diyor. Asla izahat vermiyor.
Ne kadar çirkin bir diliniz var.sen adama yapışırsan, yüzüne tükürdüğünde rahmet yağıyor dersen, adam seni ezer de oyuncak da eder.
sen de kocan da tek taraflı sevgiyle evlilik yürür sandınız ama olmadı. sen saplantılı oldun, eşin umarsız.
sonuç, evli ama mutsuz iki insan.
Ahahah bu da varçok saçma hareket etmişsiniz.eşimle uzun süre çıktım 4 yıl kadar sonra evlendim ben sevgiliyken çok başka evlendikten sonra çok başka hem artılarıyla farklıdır hem eksileriyle ki siz başka biriyle konuşuyorsunuz bunu.sanki konuştuğunuz bayan sizden iyi tanıyor eşinizi öyle bir yorum yapmışki siz bile bu denli anlatamazdınız bence.eşiniz gelirsede hiç bahsetmeyin bile bu durumdan bence komiğine gider.
çirkin değil açık bence.Üslubun böyle çirkin olmak zorunda mı