Eşimin eski sevgilisiyle konuştum

Eski konularına baktım. Sevilmiyorsun. En kısa zamanda boşan ve kendine sevmek ve sevilmek için bir şans ver.

Eski konularına baktım. Sevilmiyorsun. En kısa zamanda boşan ve kendine sevmek ve sevilmek için bir şans ver.

Canım bak birbirine aşık insanlar , birbirini seven insanlar sorun yaşamaz mı ? Yaşar . Tersleme , sinirlenme olur mu ? Olur . Ama bu çiftlerin atıyorum 2 günü kavga ile geçiyorsa 5 günü de iyi geçer . Yani birbirinin geri gönlünü alırlar , birbirilerini çok sevdiğini hissettirirler . Ama eğer 7 günün 7 sin de sevilmediğini hissediyorsan sevilmiyorsundur . Bunu kabul et . Kimse iyi olduğu için , kimse saygılı olduğu için sevilmez . Yani ağzınla kuş tutsan da kalbi içi almıyorsa almaz . sende buna göre yolunu çiz . Dünyaya bir kere geliyoruz

sen adama yapışırsan, yüzüne tükürdüğünde rahmet yağıyor dersen, adam seni ezer de oyuncak da eder.

sen de kocan da tek taraflı sevgiyle evlilik yürür sandınız ama olmadı. sen saplantılı oldun, eşin umarsız.

sonuç, evli ama mutsuz iki insan.
Üslubun böyle çirkin olmak zorunda mı

Cok uzuldum. Ne diyecegimi bilemedim. Sanirim en mantikli olani bir sure tek basina tatile cikman ya da yalniz kalman. Esin senden uzaklastikca sen ona daha cok sarilmissin. Aradaki denge bozulmus. Iliskinin dengesi bozulmus. Bir durman lazim boyle durumda. Cunku sen kaybetme korkusu yasamaya basladikca kaybedersin. Kaybetmekten korkma. Hersey olacagina variyor. Kaybedersem de dunyanin sonu degil diye dusundukce tersine doner hersey. Bence bir psikologa git ya da bir aile danismanina. Yasadiklarini ve hissettiklerini paylas. Ondan bir sure ayri kaldigin sure zarfinda kendine yonel. Bazen ipleri birakmak gerekiyor. Ona odagini birak ve kendine yonel.
Herseye ragmen duzelmiyorsa o zaman bosanirsin. Ancak lutfen onu kaybedecegim diye seni ezmesine izin verme. Daha itici olursun. Sana hakaret etmesine seni incitmesine asla izin verme. Prensiplerinden asla taviz verme. Guclu ol. Erkekler guclu kadinlari severler. Onun totosunu da kaldirma. Sen onun esisin kolesi degil unutma. Sen kendini onun gozunde nasil gormek istiyorsan sana aksi davrandiginda tepkini goster. Kisiligini ezdirme. Biterse de biter. Olacaklarin onune gecemezsin ama kendini degersizlestirme. Yoksa bir omur kendini affedemezsin.

Teşekkürler
Cok uzuldum. Ne diyecegimi bilemedim. Sanirim en mantikli olani bir sure tek basina tatile cikman ya da yalniz kalman. Esin senden uzaklastikca sen ona daha cok sarilmissin. Aradaki denge bozulmus. Iliskinin dengesi bozulmus. Bir durman lazim boyle durumda. Cunku sen kaybetme korkusu yasamaya basladikca kaybedersin. Kaybetmekten korkma. Hersey olacagina variyor. Kaybedersem de dunyanin sonu degil diye dusundukce tersine doner hersey. Bence bir psikologa git ya da bir aile danismanina. Yasadiklarini ve hissettiklerini paylas. Ondan bir sure ayri kaldigin sure zarfinda kendine yonel. Bazen ipleri birakmak gerekiyor. Ona odagini birak ve kendine yonel.
Herseye ragmen duzelmiyorsa o zaman bosanirsin. Ancak lutfen onu kaybedecegim diye seni ezmesine izin verme. Daha itici olursun. Sana hakaret etmesine seni incitmesine asla izin verme. Prensiplerinden asla taviz verme. Guclu ol. Erkekler guclu kadinlari severler. Onun totosunu da kaldirma. Sen onun esisin kolesi degil unutma. Sen kendini onun gozunde nasil gormek istiyorsan sana aksi davrandiginda tepkini goster. Kisiligini ezdirme. Biterse de biter. Olacaklarin onune gecemezsin ama kendini degersizlestirme. Yoksa bir omur kendini affedemezsin.

Benim karakterimde nasıl bir sorun var ki. Ona çok iyi davrandım.saygı duydum. Uyumlu oldum.destek oldum hep

İstemiyorsan ,benden rahatsızsan
Ayrılabilirsin diyor. Asla izahat vermiyor.
Kuzum sen bizimle dalga mı geçiyorsun tatlım? Senden ricam açtığın konuları sen değil de bir başkası yazmış gibi okur musun ?

Eski konularınızı okumadan yorum yapıyorum. Ruhumu dövüyor dediginiz bir adama neden katlandınız? Ikincisi, kadın zaten bana çok kötü davranıyordu demez ki, sadece kendisine yapılan şeyden yola çıkarak ayrılmak istiyor demiş. Adam her zaman herkese aynı davranacak diye birşey yok. Farklı ilişkiler yaşamışsınız, üstelik eşinizi sizden daha iyi tanıyor olamaz.

Bir de önce ayrılan eşimdi demişsiniz sonra da kadın görüşmeyerek beni ayrılmaya mecbur bıraktı gibi birşey söylemiş. Hangisi doğru?

sen adama yapışırsan, yüzüne tükürdüğünde rahmet yağıyor dersen, adam seni ezer de oyuncak da eder.

sen de kocan da tek taraflı sevgiyle evlilik yürür sandınız ama olmadı. sen saplantılı oldun, eşin umarsız.

sonuç, evli ama mutsuz iki insan.
Ne kadar çirkin bir diliniz var.

Takinti yaptikca ustune dustukce erkekler daha sinirlenir. Devamli eskileri anlatman ona unutturmaz. Konular hep taze kalir. Konulari saplanti haline getirmissiniz kafanizda. Bu insanin kendi kendine yaptigi birsey. bende ilk evlendigimde cok ysptim. Bazi seyleri bilmemiz bizim icin iyi olmayan seyler aslinda. Ben o kadar takintiliydim ki esimi ruyalarimda hep baskasini severken gorur gece aglama krizlerine girerdim. Cok sevilmeme psikolojisi vardi. Sonra birgun esim sen bana devamli hatirlattikca bazi seyler iyi olmuyor yapma bunu ben unuttum sende unut dedi. Senin gibi ayni benim esimde arkadasimla sevgiliymis sonradn ogrndm tabi. Ama kendi takintilarimi birakip unutmaya calistikca duzelmeye basladim. Artik her konuda ima etmiyor kendi hayatimi dusunuyor zsten onlari sevseydi onlarla evlenirdi diyrm. Cunku kimse zorla evlendirmedi bizi. Belki baskasini severken evlenmis olabilir ama seninle yasadgi icin emin ol unutur zaten onu . Farkli seyler yap baska.muhabbetler kur. Kendi kafani bosalt cok bos kalma ki dusunme onlari. Sonra oyle baska sorunlar oluyor ki bu zamanlara guluyorsn. Uzun oldu ama yardimci olmusumdur insallah

çok saçma hareket etmişsiniz.eşimle uzun süre çıktım 4 yıl kadar sonra evlendim ben sevgiliyken çok başka evlendikten sonra çok başka hem artılarıyla farklıdır hem eksileriyle ki siz başka biriyle konuşuyorsunuz bunu.sanki konuştuğunuz bayan sizden iyi tanıyor eşinizi öyle bir yorum yapmışki siz bile bu denli anlatamazdınız bence.eşiniz gelirsede hiç bahsetmeyin bile bu durumdan bence komiğine gider.
Ahahah bu da var :D Bu açıdan bakmamıştım yahu benim kocam flört dönemi sandalyemi çeker , oturduğumuzda gözlerimin içine bakar, her buluşmaya çiçeklerle gelir , her sabah günaydın mesajları atardı, acayip bişeydi yani. O adam şu an yanımda 2.80 yatmış tv izleyen adam olamaz :D

Kendim kendime sorsam ben bile beni seviyormuş demek ki ama beni sevmiyor işte diyebilirim :D

Çok sacma.her insan,herkese farklı davranır.Herkese aynı davranamayiz ki.Ayrica sevgililik ve evlilik donemleride farklılık gösterir bunu kız ark.indan ogrenmek istemeniz garip geldi doğrusu.

Eşinin eski sevgilisiyle konuşup eşin hakkında fikir alıyorsun. Zamanında kim bilir neler yaşadığı, zamanında ona ait olduğu kişiden. Benim midem kaldırmazdı. Üstüne kondurunca bile canım sıkıldı. Çok ilginç ve bana cidden çok ters. Başkasıyla yaşadıkları, ona ait olduğu zamanlar ve ona ait olduğu zamanları yine o dille ve üslupla dinlemek. Ayy ALLAH korusun ya.

Konularına baktım da sen adamı kitapları için yargılayıp edebiyat öğretmenlerine vermiş veriştirmiştin. Hatta birisi elinden kaparlar yazdığında alın da kurtulayım falan demiştin. Ne değişti şimdi? O konumu hatırlıyorum ben. Hiç seviyor gb değildin. Adamı ezdikçe ezmiştin. Ben mi yanılıyorum.

Adama ulaşmak için o kadar uğraşmışsınız ama eski konularında açık artırmaya çıksa yine üstüme kalır defolu diye demişsiniz.
Kitap okuyor diye, edebiyat öğretmenlerine ALLAH un cezaları demişsiniz.
İlginçsiniz.

Çookk yanlış yapmışın. Bi kere o kızla kendini aynı kefeye nasıl koyuyorsun o bi sevgiliydi belki aklına bile gelmiyo eşinin. Ama sen hayat arkadaşısın. Yaptığın düşman sevindirmekten başka bişe değil.
Bu kızla neler konuştuğunu sakın eşinle paylaşma. Aklı başında biriyse öğrendiğinde gözünden tamamen düşersin
O kızla bida konuşursan " çok şükür hiç bi problem kalmadı eşimle aramda" de. Bidada böyle saçma şeyler yapma derim

Bunları duymak canını acıtırdı sadece, adama bir süre sonra katlanamayacaktın zaten. Ömrünü boşa tüketme...

Eski ilişkiyle evliliğine yön verme. Benimde eşimden önceki görüştüğüm adama beni sorsan "pısırık sesi hiç bişeye çıkmaz" der en basitinden ama eşime sor cazgır der :) yıllar içinde İnsanalrkn karakterleri huyları değişebiliyor. Şimdi eşime farklıyım diyo onu sevmiyor muyum aksine 5 sene oldu ilk günkünden daha aşığım

Back
X