Eşimin eski sevgilisiyle konuştum

Çok üzücü bir durum gerçekten sizin adınıza üzüldüm seviyorsanız ayrılmak çok zor gelir.Olayı zamana bırakmakta fayda var ...Esinize içtenlikle sarilamazsiniz sohbet edemezsiniz aklınıza hep takılır bu sorun.Zamana bırakın en iyisi kalbiniz ne diyecek o cok onemli hayirlisi olsun...

Okudum.

Ve hâlâ leş gibi bir uslubun olduğunu düşünüyorum. Bunun yanında "eski konular'ı göstererek insanlara bu "leş uslubu" kullanmayı kendine nasıl hak görebildiğine şaşıyorum.
dinime tan eyleyen bari müselman olsa.

;)

Çok ilginç. Evlendiğin adamı tanımıyor musun ki eski sevgilisine soruyorsun. Sevgili senden iyi tanıyorsa bi tuhaflık var bence hem sende hem de eşinde. Şahsen eşimin neyi sevip sevmediğini annesinden bile iyi bilirim.

o zaman lisedeymiş ve sevgilisiymiş.siz eşisiniz gercek karakterini arkadasınızdan daha çok sizin bilmeniz doğru olan.ve eminim sizin tanıdıgınız adam doğru olan.başkasının lafına bakarak karar vermeyin eşiniz hakkında.

prensip olarak eski sevgililerimi yeni sevgililerine abarta abarta övüyorumki Hatun beynini yesin beni sevmiyosun, bana hediye almiyorsun vs vs diye

Hayatımda duyduğum ender saçma hareketlerden biri yaptığınız.
Eski sevgilisine gidip kocam o zaman nasıl bir insandı diye ne akla hizmet sorabildiniz hayretler içindeyim.

Ahahah bu da var :KK70: Bu açıdan bakmamıştım yahu benim kocam flört dönemi sandalyemi çeker , oturduğumuzda gözlerimin içine bakar, her buluşmaya çiçeklerle gelir , her sabah günaydın mesajları atardı, acayip bişeydi yani. O adam şu an yanımda 2.80 yatmış tv izleyen adam olamaz :KK70:

Kendim kendime sorsam ben bile beni seviyormuş demek ki ama beni sevmiyor işte diyebilirim :KK70:
:D

Back
X