• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ev işlerinden dolayı sürekli beni rencide etmesi

Çok bile sabretmişşiniz.nimetle şaka olmaz.o salatayı çöpe döken adama çöpten alır suratına atardım.
Eşim de evle yemekle laf etmeden günü geçmez.yapsam da laf yapmasam da..karsılığını misliyle alır.
Yemeği yer eleştiriyi de sona saklar.yarın yemek yapmayacağım sen birseyler düşünürsün.sofradayken derse yemeğimi bırakırsan sevinirim derim.10 yıl sonra....
Şu an ne yapıyor..zorla bırsey yaptıramazsın.salonu süpürge işi onda ..20 dakıka süpürüyor ..miss gibi..süpürge yapmadıgı zaman yemek yapar ..ve kendini över..hazır çorba da bile övecek bırsey bulur.
2 çocukluyuz.
Yeri gelir iş yapamazsın yeri gelir yemek olmaz.ne yalan söyleyeyim ev işi bana göre değil.
İnş tedavi olur düzelir arkadaşım olmazsa hayırlı insanlar çıkar karşına..
Amin ins canım hepimizin bizim kiymetimizi bilen kalp kırmaktan korkan insanlar çıkarsın karsimiza

Boşa o daha iyisine layık. Bırak o mükemmel kadını bulsun. Yemekleri dört dörtlük toz kir bırakmayan havlu peçelreini yan yana muntazam dizen, tuvalet yapmayan hatta b...kokmayan.ya bırakın böyle insanla ömür geçmez. Kimbikir size dokununca da tiksiniyordur. Kokuyorsun kirlisin diyordur.o temzilkikle siz normal bir insanla birlikte olun. Mutlu olun yoksa sizin psikolojinizide bozacak
Ona fırsat bırakmıyorum ben her gün banyo yaparken o 5 günde bir yapıyor ama zaten kalp kırdıktan sonra beni evde yok sayıp birliktelikten bile kaçıyor.Dediginiz gibi sürekli suclanmaktan elestirilmekten her seferinde kendimi savunurken buluyorum.Ablasi da annesi de makarna yapsa mükemmel yapar sadece benim üzerimden egosunu tatmin ediyor

Şu sürekli ailesini özleyen, annemlere gidelim diye direten sizin eşiniz değil miydi ?

Ben durumu gayet pozitif buldum aslında. Madem takıntılı sizi beğenmeyip her şeyi kendi yapıyormuş ne güzel. Ben olsam bırakırım yemeği temizliği yapsın ben de yer içer keyfini sürerim

Adam konu sahibin yaptigi salatayi çöpe atmiş çöpe. Bu konuda herkesin "aa ne kaa harika adam, yapsin ev işini" fikrini anlamiyorum.

Ev işi yapmak, her yetiskinik yapmasi gerekendir zaten. Bu kadin hicmi yemek yapmasin, evine bakmasin? Adam karisini asağliyor. Bunun daha ötesi var mi? Tabiki bosanmak en iyi karar.

Salatayı çöpe döktüğü an çöp kovasını kafasına geçirseydin keşke. Sorun çözülürdü. 😂 Begenmediği hiçbir işi yapma. Nasılsa beğenmiyordun kendin yap için rahat etsin de. Git kitap oku. Ömrümü mutfakta yemek yaparak tuvalet cifleyerek geçiremem kusura bakma. Benim daha önemli işlerim var de. Biraz da sen onu ez. Bırak o kaybetsin özgüvenini. Misliyle mukabele bence en iyi seçim. 😂👌

Böyle biriyle normal bir ömür geçmez "Tedavi olman lazım" diyeceksiniz, kabul etmezse de hizmetçi muamelesini çekin kendisine. Madem sizin yaptıklarınızı beğenmiyor, kendisi yapsın her şeyi siz de keyfinize bakın, giyinin kuşanın gezinin. O süpürsün, pişirsin siz canınız isterse eleştirin kapılara parmak sürüp "Burayı iyi silmemişsin toz kalmış, bir de temizim diyorsun" filan diye yerin, canınız isterse övün "Ay bu şahane olmuş, hep sen yap bunu canım ay harika ben hayatta yapamam" diyerek işleri iyice kilitleyin.
Yayılmanıza bakın özetle, kendisi sizin totonuzu toplasın madem sizin yaptığınız beğenilmiyor.

Tabi bir seçenek olarak boşanabilirsiniz de; yani sürekli eve temizliğe yemeğe kafayı takmış huzursuz biri ile aynı çatıyı paylaşmak bir süre sonra sizi daha beter yorabilir.

Ona fırsat bırakmıyorum ben her gün banyo yaparken o 5 günde bir yapıyor ama zaten kalp kırdıktan sonra beni evde yok sayıp birliktelikten bile kaçıyor.Dediginiz gibi sürekli suclanmaktan elestirilmekten her seferinde kendimi savunurken buluyorum.Ablasi da annesi de makarna yapsa mükemmel yapar sadece benim üzerimden egosunu tatmin ediyor
Ev temiz olmuş ne yapayım evi kalbim kirlenmiş ruhum ölmüş bu adamı def edin tertemiz hayat kurun kendizw tertemiz diyorum çünkü pis olan kötü olan o.

Yoksa benim eski eşim ile mi evlendiniz :KK48:
Aynı takıntılara sahip arkamdan el süpürgesi ile dolaşan , banyoda saç telim düştü diye dünya pisliğiymişim gibi hareket eden bir adamdı merhum.
Boşadım gitti.
Çekerim diyorsanız ne ala ama bende ne özgüven ne ruh sağlığı kalmıştı.
Şimdi ise gelsin görsün beni bambaşka biri :KK200:

Evet güya sen okumussun da ne olmuş ablam kocasına itaat ediyor,ev işleri tam kocası gecindirir diyor.Yegeni var.Ablasi şimdiden ev işini yap evlenince kocan ve ailesi beğenmez diyormuş ortaokuldaki cocuga.Ev işini öğren yalnız kalırsan ihtiyacın olur değil mesele kocaya itaat.Okumus insanın sesi çıkıyor bu da işine gelmiyor

Bu adamı hiç mi tanıyamadınız evlenmeden önce? Milattan öncesinde kalmış bu. Valla sizin aracılığınızla sormak istiyorum. Kendini kadından bu derece üstün gören biri hiç mi açık vermiyor evlenmeden önce? Yani ne bileyim laf arasında daha çok erkek tarafına gidilir demek bile bu zihniyeti belli etmektir. Ev işlerinde sana yardım ederim demek bile belli etmektir. Nasıl hiç açık vermiyorlar ben anlamıyorum. Eğitimli donanımlı bir insansınız bu adam size hiç yakışmıyor

Adam konu sahibin yaptigi salatayi çöpe atmiş çöpe. Bu konuda herkesin "aa ne kaa harika adam, yapsin ev işini" fikrini anlamiyorum.

Ev işi yapmak, her yetiskinik yapmasi gerekendir zaten. Bu kadin hicmi yemek yapmasin, evine bakmasin? Adam karisini asağliyor. Bunun daha ötesi var mi? Tabiki bosanmak en iyi karar.
Evet maalesef haklısınız kendisi yapsa bana seslenmese ne yaparsa yapsın diyorum.Hem yaptıklarımı çöpe dökmesi hem yaparken sürekli aşağılama cümleleri kurması beni soğuttu herseyden

Böyle biriyle normal bir ömür geçmez "Tedavi olman lazım" diyeceksiniz, kabul etmezse de hizmetçi muamelesini çekin kendisine. Madem sizin yaptıklarınızı beğenmiyor, kendisi yapsın her şeyi siz de keyfinize bakın, giyinin kuşanın gezinin. O süpürsün, pişirsin siz canınız isterse eleştirin kapılara parmak sürüp "Burayı iyi silmemişsin toz kalmış, bir de temizim diyorsun" filan diye yerin, canınız isterse övün "Ay bu şahane olmuş, hep sen yap bunu canım ay harika ben hayatta yapamam" diyerek işleri iyice kilitleyin.
Yayılmanıza bakın özetle, kendisi sizin totonuzu toplasın madem sizin yaptığınız beğenilmiyor.

Tabi bir seçenek olarak boşanabilirsiniz de; yani sürekli eve temizliğe yemeğe kafayı takmış huzursuz biri ile aynı çatıyı paylaşmak bir süre sonra sizi daha beter yorabilir.
Evet kalmayınca ters ters bakmalar,yok saymalar,huzursuzluk çıkarması diken üstünde oturmama sebep oluyor.En güzeli kendi haline bırakmak artik

Ev temiz olmuş ne yapayım evi kalbim kirlenmiş ruhum ölmüş bu adamı def edin tertemiz hayat kurun kendizw tertemiz diyorum çünkü pis olan kötü olan o.
Evet küçücük dünyası ev işlerinden ibaret,sohbet muhabbet yok.Bir yere gitsek gördün mü ev pırıl pırıl muhabbetleri.Sanki ruhumu öldürdü bu adam

Yoksa benim eski eşim ile mi evlendiniz :KK48:
Aynı takıntılara sahip arkamdan el süpürgesi ile dolaşan , banyoda saç telim düştü diye dünya pisliğiymişim gibi hareket eden bir adamdı merhum.
Boşadım gitti.
Çekerim diyorsanız ne ala ama bende ne özgüven ne ruh sağlığı kalmıştı.
Şimdi ise gelsin görsün beni bambaşka biri :KK200:
Olabilir aynı familyadan büyük ihtimalle😬Tebrik ederim ben de sizin gibi toparlayacagim kendimi ins

Bu adamı hiç mi tanıyamadınız evlenmeden önce? Milattan öncesinde kalmış bu. Valla sizin aracılığınızla sormak istiyorum. Kendini kadından bu derece üstün gören biri hiç mi açık vermiyor evlenmeden önce? Yani ne bileyim laf arasında daha çok erkek tarafına gidilir demek bile bu zihniyeti belli etmektir. Ev işlerinde sana yardım ederim demek bile belli etmektir. Nasıl hiç açık vermiyorlar ben anlamıyorum. Eğitimli donanımlı bir insansınız bu adam size hiç yakışmıyor
Samimi olmak gerekirse aslında tanıdım çok takıntılı biri old farkettim ama o zaman bana olan sevgisine güveniyordum.Simdi bana fazlalık olduğumu hissettiren bakışları ve sözleriyle nefretini görebiliyorum ne yazık ki

Öyle tabi ben çok mütevazi davrandım sizin gibi düşünüyordum ancak ben kendimi öne cikartmayinca o beni aşağıya çekmeye,benim üzerime basarak yükselmeye calisti

Bu istisnasız hep böyledir.

Gereğinden fazla mütevazi olunursa karşıdaki kendini one çıkarır , sizi basamak yapar.

Çoğu kişi bunu tecrübe etmiştir.

Sizde bundan sonra yemek yaparak özgüveninizi yükseltirsiniz :KK53:
Yemekle, temizlikle birinin üzerine basılacağını, özgüveninin yerlere serileceğini hiç düşünmezdim.
Kendi adıma konuşursam bir milim oynamaz özgüvenim yerinden, ağalar paşalar gibi yaşarım, yardım etmem, seninki gibi olmuyor derim, yerde bişey görüp basarım kalayı oturduğum yerden, ayy evin temizi bu hal ne? halıda kırıntılar var valla diye diye :rapci::KK53:
Çok kafamı bozarsa alırım çiğdemimi cennet mahallesi pembe stayla takılırım salonun ortasında. Gerisi onun problemi..
Siz nasıl yıpranıyorsunuz ben şaşkınım..

Evlendiğin adamın böyle olması dünyanın en zor durumlarından biri.

Uzaktan öyle yapılabilir sanıyor İnsan.

Boşanmak tek çare. Tedavisi uzun , eziyetli.

Evlenmeden önce kızı kandirmasaydilar , sindi tedavisi için ugrasirdi.

Böyleleri terk edilmeyi hak ediyor.

Sizin küçük çocuğunuz var . Eşiniz hep ailesinin yanına köye gitmek istiyordu . Aylardan Beri boşanmak istiyorsunuz

O tabağı döktüğünde napıyordunuz?Ne tepki verdiniz?Ertesi gün yine yemek falan hazırlamıyordunuz değil mi?

Evlendiğin adamın böyle olması dünyanın en zor durumlarından biri.

Uzaktan öyle yapılabilir sanıyor İnsan.

Boşanmak tek çare. Tedavisi uzun , eziyetli.

Evlenmeden önce kızı kandirmasaydilar , sindi tedavisi için ugrasirdi.

Böyleleri terk edilmeyi hak ediyor.
Evet maalesef umursamaz davranan da bir yere kadar sürekli sürekli beceriksizlikle suclanmak,emek verdiğin yemeğin çöpe gitmesi gururuna dokunuyor tabi.

Back
X