- Konu Sahibi istanbul3434
Ben evli değilim, bunları gördükçe de korkuyor ve soğuyorum evlilikten ama benim anlamadığım nasıl cepte gözüyle bakabiliyorlar ki? Mutsuz olan kadının her zaman gitme olasılığı vardır. Evli ya da değil. :44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben evli değilim, bunları gördükçe de korkuyor ve soğuyorum evlilikten ama benim anlamadığım nasıl cepte gözüyle bakabiliyorlar ki? Mutsuz olan kadının her zaman gitme olasılığı vardır. Evli ya da değil. :44:
Yazılanların hepsini okudum ve hepside gerçekten doğru...
Bende 4,5 aylık evliyim ve nişanlılık dönemi gibi olmuyor hakikaten...
Başlarda bende üzülüyordum,-Allah'ım bizim evliliğimiz neden böyle.Neden mutsuzum.-diyordum. Ama sonra sonra yani yavaş yavaş alışmaya başladım.
Benim düşüncem; Evlenmeden önce kendimizi çok mutlu olacağız diye şartlandırdığımız için böyle olduğu... Ve işler hayalimizdeki gibi de gitmeyince mutsuz oluyoruz. Hangimizin anne ve babası hiç tartışmasız-sıkıntısız bu günlere gelmiş ki....
Evlilik ile nişanlılık arasında çok büyük sorumluluk farkı var...(Faturası,Alış-Verişi-Borçları-Ailesi ile birlikte yaşayanlar için alışma süreci vs vs.)
İşte bunlar gibi nedenlerden dolayı alışma süreci biraz uzun oluyor ve bu süreçte insanlar beklediklerini alamadıkları için mutsuz oluyorlar.
Ama ben son zamanlarda yeni bir taktik uygulamaya başladım. Tartışmalarımızda(incir kabuğunu doldurmayan sebeplerden) konu kapandığında bir daha asla konuyu açmıyorum ve ertesi gün hiç birşey olmamış gibi davranıyorum. ve sanırım etkili oluyor bu taktiğim:) Biraz da böyle deneyelim bakalım
![]()
evlendikten sonra insanlar;
once can cana, sonra yan yana, sonra g.. go.e, sonra git ote
olurlarmis bir yerde duymustum ve onayliyorum)))