Eşimin evlendıkten sonra ki değişimi.....

Ben evli değilim, bunları gördükçe de korkuyor ve soğuyorum evlilikten ama benim anlamadığım nasıl cepte gözüyle bakabiliyorlar ki? Mutsuz olan kadının her zaman gitme olasılığı vardır. Evli ya da değil. :44:

Yazılanların hepsini okudum ve hepside gerçekten doğru...
Bende 4,5 aylık evliyim ve nişanlılık dönemi gibi olmuyor hakikaten...
Başlarda bende üzülüyordum,-Allah'ım bizim evliliğimiz neden böyle.Neden mutsuzum.-diyordum. Ama sonra sonra yani yavaş yavaş alışmaya başladım.
Benim düşüncem; Evlenmeden önce kendimizi çok mutlu olacağız diye şartlandırdığımız için böyle olduğu... Ve işler hayalimizdeki gibi de gitmeyince mutsuz oluyoruz. Hangimizin anne ve babası hiç tartışmasız-sıkıntısız bu günlere gelmiş ki....
Evlilik ile nişanlılık arasında çok büyük sorumluluk farkı var...(Faturası,Alış-Verişi-Borçları-Ailesi ile birlikte yaşayanlar için alışma süreci vs vs.)
İşte bunlar gibi nedenlerden dolayı alışma süreci biraz uzun oluyor ve bu süreçte insanlar beklediklerini alamadıkları için mutsuz oluyorlar.
Ama ben son zamanlarda yeni bir taktik uygulamaya başladım. Tartışmalarımızda(incir kabuğunu doldurmayan sebeplerden) konu kapandığında bir daha asla konuyu açmıyorum ve ertesi gün hiç birşey olmamış gibi davranıyorum. ve sanırım etkili oluyor bu taktiğim ;) :) Biraz da böyle deneyelim bakalım ;)

7 yıllık evliyim ve romantizm anlayışı evlenince başka birşeye
dönüşüyor erkeklerde. iş ve ev sorumlulukları olduğunu düşünmüyorum,
elde ettikten sonra değişiyorlar, yani cinsel anlamda değil, imzaları attıktan sonra.
süresi kişiye göre değişir, ama 1 sene ama 2 sene:)
Seni sevip sevmediğini özel anlarda anlayabilirsin, oda ayda yılda 1-2 olur yani:D

evlendikten sonra insanlar;
once can cana, sonra yan yana, sonra g.. go.e, sonra git ote
olurlarmis bir yerde duymustum ve onayliyorum :-))))

Ben evli değilim, bunları gördükçe de korkuyor ve soğuyorum evlilikten ama benim anlamadığım nasıl cepte gözüyle bakabiliyorlar ki? Mutsuz olan kadının her zaman gitme olasılığı vardır. Evli ya da değil. :44:

Korkmanı gerektırıcek bısey yok canımda ınsanlık halı dıyıp gecıyosun bazen ıste,evlılık güzel şey tabı ama ıyısıyle ama kotusuyle sonucta sevdıgınle bırlıktesın.dedıgın gıbı kadınların tabıkı gıtme olasılıgı vardır,ama bunları zamanla ogrenırler,suan bazı arkadasların dedıgı gıbı evlendık,tamam artık cepte derler ama zamanın verdıgı olasılıkla yasayınca bunun oyle olmadıgına farkına varırlar varmk zorundalardır ;)

Yazılanların hepsini okudum ve hepside gerçekten doğru...
Bende 4,5 aylık evliyim ve nişanlılık dönemi gibi olmuyor hakikaten...
Başlarda bende üzülüyordum,-Allah'ım bizim evliliğimiz neden böyle.Neden mutsuzum.-diyordum. Ama sonra sonra yani yavaş yavaş alışmaya başladım.
Benim düşüncem; Evlenmeden önce kendimizi çok mutlu olacağız diye şartlandırdığımız için böyle olduğu... Ve işler hayalimizdeki gibi de gitmeyince mutsuz oluyoruz. Hangimizin anne ve babası hiç tartışmasız-sıkıntısız bu günlere gelmiş ki....
Evlilik ile nişanlılık arasında çok büyük sorumluluk farkı var...(Faturası,Alış-Verişi-Borçları-Ailesi ile birlikte yaşayanlar için alışma süreci vs vs.)
İşte bunlar gibi nedenlerden dolayı alışma süreci biraz uzun oluyor ve bu süreçte insanlar beklediklerini alamadıkları için mutsuz oluyorlar.
Ama ben son zamanlarda yeni bir taktik uygulamaya başladım. Tartışmalarımızda(incir kabuğunu doldurmayan sebeplerden) konu kapandığında bir daha asla konuyu açmıyorum ve ertesi gün hiç birşey olmamış gibi davranıyorum. ve sanırım etkili oluyor bu taktiğim ;) :) Biraz da böyle deneyelim bakalım ;)

soyledıklerınıze katılıyorum dogru teshısler,allah mutlu etsın sızıde ne dıyeyım,bende deneyecegım ;)

bence şöyle evlenmden önce aynı evde yaşamadığımız için her anını göremiyoruz ama aynı evde yaşamaya başlayınca tabi farklı oluyor .evlenene kadar kırk takla atarlar evlenmek için tabi ama sonra nasılsa benim beni seviyor diye salıyorlar .sende çek kendini biraz kendine zaman ayır süreklieşinle dibdibe olma .çık gez alışveriş yap ,nette takıl ne bileyim kendine ait zamanlar ayır böylelikle uzak kalırsan biraz o daha çok üstüne gelicektir .

Canım sizde erken olmuş bu durum ama bence normal ya...Sürekli canım cicim öpüş sarış:) nereye kadar:) Eskiden eşim gün boyunca sürekli seni seviyorumderdi,şimdi bir kez veya hiç demez.Ama sevgisini hissederim...Önemli olan da bu.Ama eşin sana karşı tamamen ilgisizse o zaman konuşun güzelce...Borçlarınız varsa ilk zamanlar erkek çok bunalıyor.Sen destek ol.O zaman hem daha kenetlenir,hem de rahat aşarsınız bu durumları...Ama gerçekten sürekli ilgi olmuyor bunu kabullen:)

Evlenince eşler değişir diyerek ,
hepsi nasıl olsa Türk erkeği diyerek kendinizi kandırmayın.
Bir insan evlenmeden önce evlendikten sonra nasıl olacağının sinyallerini verir.
Burada iki tarafında evlilikten beklentilerinin neler olduğu önemlidir.
Bence bu konuda sorununuz var ise eşinizle konuşun.
Beklentilerinizi söyleyin , onunkileri de dinleyin.
Sorunları biriktirmek yerine hemen çözmeye çalışın.

Back
X