Eşimin evliliğimize ilgisizliği

Çözüm bosanmak mi.
Iliskiniz nasil karo koca iliskiniz birbirinize karsi tavriniz. Tek bi sebepten oturu bosanmak bilemedimmm. Ama gozunu korkutmak isterseniz olabilir bence hatta baya bi isi evraka dokersiniz biraz tirsar belki.
Haksız olduğunu kabul edip özür dileyip yine tekrarlayanlardan birbirimize ayırdığımız zaman yok denecek kadar az

ben yurt disinda yasiyorum. benim esimde bazen türkiyeye gidip is kurmaktan bahseder. ben cocuklarla burda kalacakmisim onlar okuyacakmis. önceleri terslemiyordum yarinin ne getirecegi belli olmaz fln diyordum
en sonunda ohh ne ala memleket dedim. gidenin yolu acik olsun istedigin yere gidebilirsin ama bende dul olmadan dul gibi yasayacagima seni bosar öyle dul yasarim dedim. o zamandan beri sesi cikmiyo

ben yurt disinda yasiyorum. benim esimde bazen türkiyeye gidip is kurmaktan bahseder. ben cocuklarla burda kalacakmisim onlar okuyacakmis. önceleri terslemiyordum yarinin ne getirecegi belli olmaz fln diyordum
en sonunda ohh ne ala memleket dedim. gidenin yolu acik olsun istedigin yere gidebilirsin ama bende dul olmadan dul gibi yasayacagima seni bosar öyle dul yasarim dedim. o zamandan beri sesi cikmiyo
Benim tepkim de o şekilde oldu o yüzden o konuda ısrarcı olamıyor ama kafasının bir yerinde hep bunun olduğunu bilmek üzücü

Cok mu seviyorsunuz?
Yani evliligi tek basiniza goturuyorsunuz zaten, adam sadece figur gorevi goruyor gibi..

Cok mu seviyorsunuz?
Yani evliligi tek basiniza goturuyorsunuz zaten, adam sadece figur gorevi goruyor gibi..
Çok sevmiştim evet bu zamana kadar da vicdanen rahat olabilmek adına çabaladım bu saatten sonra yürütmekten çok zarar almadan noktalamak tek isteğim

Aile terapistini denemenizde fayda var.. Belki birşeylerin farkına varabilir.. Siz ne zamana kadar bu yükü böyle çekeceksiniz ki?

7 yıllık beraberlikten sonra 5 yıllık evliliğimde eşim hiç destekçim değilben devlet memuruyum eşim serbest meslek evlendik 1 çocuğum var doğar doğmaz ailesinin yaşadığı şehre bir iş yeri açtı bizi bıraktı gitti eş durumu yaparız diye bir şekilde ikna etti 1,5 yıl ara ara geldi yanıma daha sonra farklı bir yere tayin istedim şimdi bir aradayız ama şimdi de yurt dışına gidip çalışmak istiyor yapmaya çalıştığı ne anlamadım.O 1,5 yıl içinde hiç bir şekilde maddi desteği olmadı benim de ihtiyacım olmadı istemedim ama şimdi kredi çektim evi ben aldım araba da şart benim işe gitmem için onu almasını istiyorum almıyor eve hiç bir masrafı yoktu ben yapıyordum tüm alışverişi baktım bu umursamıyor ben de bıraktım hiç bir şey almıyor defalarca faturayı ödemediği için hem internet hem elektrik kesildi çocuğum kreşe gidiyor onun aidatlarını da yatırmıyor bütün ailesiyle maddi problemleri var hepsi bana yansıtıyor ne yapacağımı şaşırdım
Hangi eş???

Ya bu sünepe kadın üstünden geçinen erkekler ne kadar fazla türedi bu nasıl sorumsuz serkeş bir hayat bu nasıl erkek koca baba ? Şaştım kaldım okuyunca.

Kardeşim sevgili olma dönemlerimiz bu adamları tanıyabilmek için değil mi? merak ettim bu adamın böyle sorumsuzz olduğunu hiç anlamadın mı çekilir dert değil bu adam valla, bununla ömür geçmez Allah yardımcın olsun.

Back
X