Eşimin face hesabı??

efuulimm

Dualarla gel bebeğim
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
1.925
3.383
133
27
Bugün esimin telefonunu aldım elime normalde hiç yapmadığım şeydir neyse birşey aramak için google a girdim telefon "google my activity" kısmında kalmis en son. Hani şu geçmişi görüntüleyip tamamen silinen kısımda. Icıme bi kurt düştü bende geçmiş kısmına baktım bu gece internete girmis bu geceki geçmiş tamamen silinmiş daha öncesinde de 5 eylülde esim mobilyacı ama calistigi yerin adıyla değil. Ferah mobilya diye bi hesap açmış. Bu hesap 7 eylülde kalıcı olarak silinmiş yani sadece 2 gün durmuş. Hesabı geri açmaya çalıştım ama açılmıyor. Eşimden heeeerseyi bekleyebilirim ama en sonuncusu aldatma türü şeyler olur çünkü bayadır tanıyorum onu 1 tane kız arkadaşı bile olmadı öyle şeylerle de hiç alakasını görmedim yinede kafamın ağrıdan catlamasına bi sebep oldu bu konu Ne yapmalıyım?

Eşimden heeeerseyi bekleyebilirim ama en sonuncusu aldatma türü şeyler olur çünkü bayadır tanıyorum onu 1 tane kız arkadaşı bile olmadı öyle şeylerle de hiç alakasını görmedim

Kız arkadaşı olmamasıyla aldatma 0 alaka hatta bence daha bile tehlikeli yaşayamadığı şeyleri yaşama kafasında olabilir tabi eşinizi tanımıyoruz. İnşallah yoktur öyle bir şey hemen kötüye yormayın ama işin ucunu da bırakmayın. Mobilya hesabıyla çapkınlık saçma bence bilemedim

Kendi çalıştığı iş yerinin adı ferah degil . Açtığı hesabın adı ferah mobilya
Belki başkası için açmıştır, kendi işini yapan adamların her adımını takip etmeye kalksan bir sürü kafaya takacak şey bulursun, bence eşinize güveniyorsanız direkt ona sorun, cevabına göre araştırırsınız veya inanırsınız

Canim cok üzgünüm ama kadinlar ne hissederse o olur umarim üzüleceğin birsey uoktur ortada ama eşini takip et surekli gizli gizli telefonunun bütün uygulamalarini karistr birşeylerden emin olmadan öfkeyle kalkma

Canim cok üzgünüm ama kadinlar ne hissederse o olur umarim üzüleceğin birsey uoktur ortada ama eşini takip et surekli gizli gizli telefonunun bütün uygulamalarini karistr birşeylerden emin olmadan öfkeyle kalkma
Neden benden habersiz face hesabı açsın ve dün arama geçmişini silsin ki diyorum? :/

Adamın aldatma niyeti olsa mobilyacı üzerinden mi yürür allahaşkına. Başka bir erkek ismi ve resmi koyar. Belki aklında öyle bir şey belirdi, kendi mobilya dükkanı olsa, adı ferah olsa, ilgi çeker mi falan diye düşünüp açmış da olabilir. İnternette bir sürü resim var mobilya dekorasyon vs. Belki onları ekleyecekti vazgeçti. Aldatmayla zerre ilgisi olduğunu sanmıyorum.

Yaşadığınız yerde olmayabilir. google ferah mobilya yazdım onlarca çıktı. sosyal medyadan ferah mobilyayı aratın belki oralardan bi ipucu bulursunuz.
Varsa ne olacak ki anlayamadım kusura bakmayın:/ orayla mi bi bağı olabilir diyorsunuz

Kendi işi değil şuan çalıştığı yer. Çalıştığı yerin haricinde isteyen olursa başka yerlere de mobilya yapıyor. Hep de diyor böyle daha çok kazanıyorum kendi işimi mi yapsam diye. Evet bende başta siz gibi düşündüm ama neden benden habersiz açsın hesabı? Ve geçmişini silsin

Biz her hareketimizi söylüyor muyuz ki kocalarımıza? Benim de eşimin bilmediği bir sürü mail hesabım face hesabım var. Bazı uygulamalar face istiyor mesela, kendi hesabımı vermek istemiyorum bilgilerime ulaşılmasın diye. Bu bir gösterge değil. Kaldı ki eşiniz belki de komik duruma düşeceğini de düşünmüş olabilir hayali mobilyacı hesabıyla. rahat olun, gerçeklerin ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır. Boşu boşuna kendinizi yiyorsunuz.

Neden benden habersiz face hesabı açsın ve dün arama geçmişini silsin ki diyorum? :/
Takip edin eşinizi yapabileceginiz tek sey bu sonunda biawy bulamazsanız konusun ama busefer de sey olcak bna guvenmiyomusun diycek allah yardimcin olsun

Ya neden sizden habersiz hesap açmasın. Her attığı adımda " bak şöyle yapiyorum" demesi gerekmezki. Bende sık sik geçmişi temizliyorum, en basitinden şurada okududugum konulari görsün istemiyorum.
Aldatmakla ne alakasi var. Yapmayın lütfen.

Haklısınız sanırım:/ saolun

İşi ile ilgili olabilir na biliym rakip bir mobilyacı falan görüyorsa kendine onun işlerini takip etmek için dlabilir

Bence Sen issizlikten Adama sarmissin.. Belki iş icin açtı? Sonra mantikli gelmeyip kapatti ? kendi açmak istediği is yerinin adi da olabilir ? Arama gecmisini silmesinde ne sakinca var ? Telefon program yüklemiş olabilir virus vs.. Temizlemek icin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…